skinuti stomak,ne smrsati???

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako imas toliko nagomilanih masti na stomaku, tesko da ti je ostala kilaza ok..
ukupna da, ali ti je odnos muskulature i masnog tkiva u losoj srazmeri..
treba da povecas proteinski unos i da regulises ugljene hidrate..da povecas aerobni trening i da naravno radis vezbe za trbusne misice..

Може дајв и то да се деси.. Зависи где ти оду наслаге.. Ортак тако исто набио стомак а ништа му се овако по њему видело није..

u svakom slucaju ima los odnos tkiva, a masti skoncentrisane na stomaku..
bez promene nacina ishrane nema sanse ni da skine kg..
moj sestric podize majicu pre neki dan i uzasnut pita - sta mi je ovo?
a na stomaku 4 strije kao gliste..
pa nista pile, to ti je ono pivo i vino posle ponoci :lol:

u svakom slucaju ima los odnos tkiva, a masti skoncentrisane na stomaku..
bez promene nacina ishrane nema sanse ni da skine kg..
moj sestric podize majicu pre neki dan i uzasnut pita - sta mi je ovo?
a na stomaku 4 strije kao gliste..
pa nista pile, to ti je ono pivo i vino posle ponoci :lol:

Ортак тренира кик бокс па се брзо довео у ред, може и она да проба са тим : ))

Ne jedes slatkise,ne jedes nista od mesa przeno,samo govedina i piletina kuvane ili pecene na rostilju,nema jela posle 9 uvece,nema piva,nema cipsa i tih sranja ne jedes obican leb ko magarac,vec kupis crni hleb i mozda 2-3 kriske za obrok,nema kajmaka,sira,samo cisto mleko,nema sokova,cokoladica i bilo cega gde ima vestackog secera.
Vezbanje i setnja. Ja sam skinuo 7 kila za 3 meseca i jos imam stomak. Znaci ne mozes nista skinuti brzo a da bude to zdravo i ne mozes nikada imati plocice i biti zategnut ako ne promenis rezim ishrane i ne pocnes da vezbas.
Ne moras ici u gvozdjaru da dizes silne kilograme,vec i lagano vezbanje bar 3 puta nedeljno uz setnju ce ti skidati stomak.
Ipak se ti nisi nagojio za dan ili mesec,vec se gojis mesecima,e sad isto toliko treba i da to skines.

dali je stomak od sala ili piva
salo se skida (tesko)
pivski stomak(skoro nikako)
Sve se to skida . Ja sam se pre 4~5 godina udebljao kao svinja , a onda sam popizdio i poceo sa pravim treninzima , a to znaci
sedam puta nedeljno po barem sat vremena . Uz obrok samo jedna snita hleba . Za sest i po mjeseci sam skinuo 21 kg .
Nabavio sam i krojacki metar i svakodnevno mjerio struk . Smanjio sam ga za 25 cm i istesao tijelo da su mi zavidili
momci od 20 godina .Usput sam i povecao obim prsa za 10 cm !z:)
Imao sam zalijepljen papir na vratima i tu zapisivao svaku promjenu mjera . To je vrlo bitno za motivaciju !

Poslednja izmena:
plank1.jpg

Zauzmi ovaj polozaj i meri vreme. U pocetku neces dugo izdrzati tj, otprilike 20s. Postavi tajmer na 1min za pocetak (to ne znaci da moras toliko da izdrzis). Radi ovu vezbu 2x dnevno i NEMOJ da preterujes. Kasnije ces moci sve duze i duze da izdrzis. Proceni sama koliko dugo. Mozda malo smrsas ali ces se sigurno zategnuti i stomak ce nestati.

P.S. Ovu vezbu radi 50% poznnatih licnosti ;)

ovako,kilaza mi je idealna,sve je ok,ali nakupilo mi se previse sala na stomaku.kako skinuti to u sta kracem roku,a opet ostati na nekoj slicnoj kilazi??

Kad bi bilo moguce takvo ciljano mrsavljenje, bilo bi idealno..kao nozem seknes tamo gde ti se cini da je visak....Ono, guuzica da mi ostane, a stomak da spustim...al to ne ide tako..nego zavisi od gradje genetike i sl...Stomak se najteze i poslednji skida, prvo iscibris u licu, pa rukama, nogama, tek na kraju stomak. Tako da tesko da ti je kilaza idealna, osim ako nije neki poremecaj pa ti se samo stomak duje iz nekog razloga.

Pogledajte prilog 267245

Zauzmi ovaj polozaj i meri vreme. U pocetku neces dugo izdrzati tj, otprilike 20s. Postavi tajmer na 1min za pocetak (to ne znaci da moras toliko da izdrzis). Radi ovu vezbu 2x dnevno i NEMOJ da preterujes. Kasnije ces moci sve duze i duze da izdrzis. Proceni sama koliko dugo. Mozda malo smrsas ali ces se sigurno zategnuti i stomak ce nestati.

Mislim stvarno... :roll:
Reguliši ishranu i aktiviraj se fizički.

Pogledajte prilog 267245

vezba je delotvorna samo nisi postavila i bocne polozaje(na levi pa na desni lakat)umesto tajmera broj naglas

bila sam jakoooo mrsava,naglo sam se ugojila i najvise je otislo na stomak i zadnjicu
u svakom slucaju, znaci i ishrana i vezbe

Ne brini se nista. Sto se tice ishrane probaj musli tropsko voce, on dosta pomaze da se ZATEGNES tj. da ode visak :P
Sto se tice vezbi pokusaj, samo ne preteruj. Sigurna sam da ces uspeti... Nisam imala takav problem, ali ove vezbe radim stalno, odrzavaju kondiciju i zatezu kozu! :)

Ne brini se nista. Sto se tice ishrane probaj musli tropsko voce, on dosta pomaze da se ZATEGNES tj. da ode visak :P
Sto se tice vezbi pokusaj, samo ne preteruj. Sigurna sam da ces uspeti... Nisam imala takav problem, ali ove vezbe radim stalno, odrzavaju kondiciju i zatezu kozu! :)

setro slatka,molim te prosvetli me i objasni mi kako musli tropsko vece pomaze u zatezanju i odlasku viska?

zitarice i suvo voce su ugljeni hidrati.
ako nema rad da utrosi unetu energiju od njih ce da dobije jos masnih naslaga.
zato te i pitam, obrazlozi lepo

Aha, izvini nisam te razumela.
Potrebno je da radi vezbe i da bude aktivna. Tacno je da ne vredi da samo jede musli. Mora da ima fizicke aktivnosti. Naravno to ne znaci da musli treba da jede i za dorucak i rucak i veceru . Dovoljno je samo za dorucak, zato sto daje dovljno energije za ostatak dana.

P.S. Takodje ne mora da jede musli svaki dan. Ja ga jedem svaki treci, za dorucak. On pospesuje varenje! :) Nadam se da sam sada objasnila lepo!

Back