mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
ovako,kilaza mi je idealna,sve je ok,ali nakupilo mi se previse sala na stomaku.kako skinuti to u sta kracem roku,a opet ostati na nekoj slicnoj kilazi??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може дајв и то да се деси.. Зависи где ти оду наслаге.. Ортак тако исто набио стомак а ништа му се овако по њему видело није..
u svakom slucaju ima los odnos tkiva, a masti skoncentrisane na stomaku..
bez promene nacina ishrane nema sanse ni da skine kg..
moj sestric podize majicu pre neki dan i uzasnut pita - sta mi je ovo?
a na stomaku 4 strije kao gliste..
pa nista pile, to ti je ono pivo i vino posle ponoci![]()
Sve se to skida . Ja sam se pre 4~5 godina udebljao kao svinja , a onda sam popizdio i poceo sa pravim treninzima , a to znacidali je stomak od sala ili piva
salo se skida (tesko)
pivski stomak(skoro nikako)
ovako,kilaza mi je idealna,sve je ok,ali nakupilo mi se previse sala na stomaku.kako skinuti to u sta kracem roku,a opet ostati na nekoj slicnoj kilazi??
Pogledajte prilog 267245
Zauzmi ovaj polozaj i meri vreme. U pocetku neces dugo izdrzati tj, otprilike 20s. Postavi tajmer na 1min za pocetak (to ne znaci da moras toliko da izdrzis). Radi ovu vezbu 2x dnevno i NEMOJ da preterujes. Kasnije ces moci sve duze i duze da izdrzis. Proceni sama koliko dugo. Mozda malo smrsas ali ces se sigurno zategnuti i stomak ce nestati.
P.S. Ovu vezbu radi 50% poznnatih licnosti![]()
vezba je delotvorna samo nisi postavila i bocne polozaje(na levi pa na desni lakat)umesto tajmera broj naglasPogledajte prilog 267245
Zauzmi ovaj polozaj i meri vreme. U pocetku neces dugo izdrzati tj, otprilike 20s. Postavi tajmer na 1min za pocetak (to ne znaci da moras toliko da izdrzis). Radi ovu vezbu 2x dnevno i NEMOJ da preterujes. Kasnije ces moci sve duze i duze da izdrzis. Proceni sama koliko dugo. Mozda malo smrsas ali ces se sigurno zategnuti i stomak ce nestati.
P.S. Ovu vezbu radi 50% poznnatih licnosti![]()
vezba je delotvorna samo nisi postavila i bocne polozaje(na levi pa na desni lakat)umesto tajmera broj naglas
bila sam jakoooo mrsava,naglo sam se ugojila i najvise je otislo na stomak i zadnjicu
u svakom slucaju, znaci i ishrana i vezbe
bila sam jakoooo mrsava,naglo sam se ugojila i najvise je otislo na stomak i zadnjicu
u svakom slucaju, znaci i ishrana i vezbe
Ne brini se nista. Sto se tice ishrane probaj musli tropsko voce, on dosta pomaze da se ZATEGNES tj. da ode visak![]()
Sto se tice vezbi pokusaj, samo ne preteruj. Sigurna sam da ces uspeti... Nisam imala takav problem, ali ove vezbe radim stalno, odrzavaju kondiciju i zatezu kozu!![]()
setro slatka,molim te prosvetli me i objasni mi kako musli tropsko vece pomaze u zatezanju i odlasku viska?
Probaj pa ces videti! Nisam nista napisala sto vec nisam probala. Naravno, to ne znaci da probas jedan dan i odustanes. Ipak su to zitarice i suvo voce, kako moze da steti, zar ne?
zitarice i suvo voce su ugljeni hidrati.
ako nema rad da utrosi unetu energiju od njih ce da dobije jos masnih naslaga.
zato te i pitam, obrazlozi lepo