Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Da se ispravim:Ok ti je da skinsi pretuku geja?
Ok ti je da skinsi izbodu nozevima geja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ispravim:Ok ti je da skinsi pretuku geja?
Nije. Jednako kao što nije OK da ne mogu da šetam gradom kad gejevi zatvore ulice. Vidiš, sve je to nasilje.Ok ti je da skinsi pretuku geja?
Zavisi šta se dešavalo, ako je gej krenuo na njih štanglom, sekirom ili nožem, da. Ako je samoodbrana. Ali nisam bio tamo, pa ne znam. Nagađamo i ti i ja.Da se ispravim:
Ok ti je da skinsi izbodu nozevima geja?
Hoces da kazea da je isto kad:Nije. Jednako kao što nije OK da ne mogu da šetam gradom kad gejevi zatvore ulice. Vidiš, sve je to nasilje.
Ne nije "gej krenuo na njih stanglom i sekirom" nema sta da nagadjamo, procitaj vest.Zavisi šta se dešavalo, ako je gej krenuo na njih štanglom, sekirom ili nožem, da. Ako je samoodbrana. Ali nisam bio tamo, pa ne znam. Nagađamo i ti i ja.
Nije isto po pitanju razultata nasilja za pojedinca, ali je ovo drugo daleko veće po pitanju broja onih koji trpe nasilje.Hoces da kazea da je isto kad:
1. Neki ljudi zavrse izbodeni nozevima u Urgentnom centru
2. Kad ne mozes da prodjes nekom ulicom jer je neki dogadjaj.
Prajd se desava jednom godisnje i nije jedina situacija kad se ulice zatvore za neki dogadjaj.
Ne verujem novinarima. Osim ako vesti poput: ubio sebe pa suprugu, nisu vesti koje poštuješ.Ne nije "gej krenuo na njih stanglom i sekirom" nema sta da nagadjamo, procitaj vest.
Prajd nije nasilje, svaka grupa moze da se organizuje i pravi proteste, parade i slicno.Nije isto po pitanju razultata nasilja za pojedinca, ali je ovo drugo daleko veće po pitanju broja onih koji trpe nasilje.
Nasilje he kad bilo koja grupa zaustavi protok u gradu.Prajd nije nasilje, svaka grupa moze da se organizuje i pravi proteste, parade i slicno.
Jao Riferu, jako je jadno kako relativizujes nasilje.
Bas jadno.
Ne, to nije nasilje vec najnormalnija tekovina demokratskih drustava.Nasilje he kad bilo koja grupa zaustavi protok u gradu.
Jadno je što ti kritikuješ jedno loše a braniš drugo loše.
Podržavaš nasilje, to je tako ružno.Ne, to nije nasilje vec najnormalnija tekovina demokratskih drustava.
Stvarno jadno da upadas u grupu ovih bednika koji promovisu nasilje nad gejevima.
Ne to se nigde u zakonu ne vodi kao nasilje.Podržavaš nasilje, to je tako ružno.
Једно питање... Јеси ти раније био/ла Ноналигнед?Ne to se nigde u zakonu ne vodi kao nasilje.
Bodenje nozevima u zakonu jeste nasilje.
Ali sta ti znas o zakonima.
Meni ne treba zakon da znam da neko vrši nasilje. A ti podržavaš nasilnike. Ružno. Sa druge strane ja ne podržavam nasilnike, naročito ne te skinse.Ne to se nigde u zakonu ne vodi kao nasilje.
Bodenje nozevima u zakonu jeste nasilje.
Ali sta ti znas o zakonima.
Bas tako.Naprednjaci fasisti koji imaju gey premijera?Nacisti u logore šalju svakog ko im se ne sviđa, a ti Srbiju peckaš zbog lezbejke šefice vlade, pa onda sve Srbe proglašavaš za fašiste (ono “srpski fašizam” znači Srbi = fašisti) i odmah nudiš rešenje - nogom za vrat. Povod tebi nije mnogo bitan.
Brigada ZSU koja zvanično nastavlja tradicije divizije “Edelweiss” i oznake 14. Waffen SS divizije “Galitsien”, takođe i umilna znamenja divizija Tottenkopf i Großdeutcshland, kao i nacistički pozdrav su više nego dovoljan znak da u Ukrajini ima nacista ko na gori lista. Ko iz svog konformizma ili što je još gore iz evropejskog pseudomodernizma veruje u ono_u_šta_jedan_pristojni_evropljanin_treba_da_veruje njegov problem. Delegiranje mišljenja N1 i Danasu ne čini nikog ni specijalnim niti pametnijim, just like that dude.Bas tako.Naprednjaci fasisti koji imaju gey premijera?
Ali i ovdasnje "kvazipatriote" nisu nista bolji koji za fasistu proglasi Zelenskog koji je deo jevrejskog porekla.A cenzus nisu presli na izborima u Ukrajini.Dok su ovde osvojili barem 8%.
Prvo naučiti kako se piše “gej”, pa onda prihvati činjenicu života da je Annie B. žensko, što je čini premijerkom ili šeficom vlade, a ne premijerom, čisto da te ne bi i feministkinje dovodile u red, pa onda lamentiraj nad Srbijom i SNS, ne glasam već duže od 10 godina. I idi se obavezno izvini @ziltoid kad si već tu, i za ovo, i za ono, da se čovek ne uvredi. Usput i konstatuje da valjda Jasenovca nije ni bilo, da bi sve bilo EUropski, beskonfliktno. I kako se kaže? Bezkonfliktno ili beskonfliktno? Mirno već neće da može Šojitju, brdoviti Balkan je u pitanju.Bas tako.Naprednjaci fasisti koji imaju gey premijera?
Ali i ovdasnje "kvazipatriote" nisu nista bolji koji za fasistu proglasi Zelenskog koji je deo jevrejskog porekla.A cenzus nisu presli na izborima u Ukrajini.Dok su ovde osvojili barem 8%.