skidanje kamenca

Moja sestra je na praksi na veterinarskom fakultetu pa cu se raspitati ja kod nje, treba i ja da vodim Leu.
Ne znam sa Snupijem sta da radim, njemu su zubi blaga katastrofa, i ne pomau sve one poslastice za ciscenje zuba, ni Lei isto, samo sto on ima 9 godina, ne znam kako bi bio sa anestezijom. Malo mi je rizicno.

Jel ti nisu daleko Partizanske vode? Koliko se secam, nisu bili skupi, onako, prosecni sa cenama, samo ne znam kako su opremljeni... Vidi sa PC, sad ste jos blize, gde je ona vodila onu "malu" dogu da provere cip i ostalo.

ma ne vredi,kamenac nece tako da se skine
upalile su joj se desni,tako da moramo da je vodimo
nasli smo ovde kod nas, kaze u zavisnosti od stanja zubala i od toga dal je potrebna sedacija, cena se krece od hiljadu do dve...to je dzabe ...misim ono...nisu svi zubi...samo ocnjaci i kutnjaci...gornji...donji su ok...koliko vidim...jedinu ako na unutrasnjoj strani ima,al ne mogu da vidim to jer mi ne da
predpostavljam da nam nece uzeti vise od hiljadu ipo

Pa to je super. Znas sta meni moj zubar kaze za kamenac i parodontozu? Da je prevencija kljucna i da je pored redovnog odrzavanja higijene jako bitno ispirati usta rastvorom propolisa, 30 kapi u 100ml vode, ti njoj mozes da natrljas malo povremeno, nece joj nista faliti.

Back