Skidanje dioptrije vezbama

Ikac92

Početnik
Poruka
1
Ovako forumasi, nisam mogao da nadjem neku ovakvu temu pa zelim da je zapocnem. Cuo sam i citao po stranim forumima, cak i nekim knjigama da je moguce korigovati dioptriju u nekoj meri, ako ne i skroz samo pomocu nekih vezbi za oci i ishrane. Ako neko ima iskustva u tome zelim da pocnemo diskusiju u nadi da cemo se nekada otarisiti dosadnih naocara i sociva kao i rizicne operacije.

Ja imam skriveni strabizam,i ako bar 5-6 godina nisam radila vezbe ili nesto nisam niko,i jel mi pomoglo?Naravno da nije,pomogla sam sama sebi autogenim treningom i nekim mojim stvarima.

Citao sam o tome dosta davno. Delovalo je kao ozbiljno, naravno, ako je posupak pravilno prenesen. Ako je tebi pomoglo a drago mi je da jeste, to je to.

Vitezu Koji kada neko pomene da se izlecio ili da se neko drugi izlecio deluje kao nesto nesvakidasnje, nezamislivo....

Zdravlje (isceljenje) je proces jednak ulasku u bolest. Samo idu u razlicitom smeru.

Prvo, zdravlje i isceljenje nisu ista stvar.
Drugo, mislim da treba da pronadjes negde definiciju zdravlja.

- - - - - - - - - -

Pomogla sam sebi na drugi nacin vec sam napisala,da napisem ovde mislili bi da sam luda.

Pa napisi, ima jos ljudi sa strabizmom, sto si sebicna? :)

Back