SKIDANJE CRNE FARBE????

E to s crnom i crvenom farbom bas gadna stvar. Ja imam prirodno pepeljasto plavu boju i pre 10 god ofarbam se u crveno, majko moja, a kosa do dupeta, ne da se to ispiralo, a posle kad sam htela da se vratim u svoju boju naravno ne ide, stavim ja blans onako po principu uradi sam i ispadnem tweety ebga! Do frizera sam isla s peskirom na glavi, tu me on sredi u nesto smedje, ne moz u moju boju nikako, pa se onda to ispiralo jeeee, opet doslo na crveno, i na kraju moradoh da skratim kosu skroz na kratko a onda kad je malo izrasla on mi izvuko neke pramenove i to bese kao ok. E sad sam ponovo plava i nem se je*at s ta crvena i crna s*anja nikad vise! :x

Ja sam otisla dva puta kod frizera i iz crne kose me je vratio u moju staru plavu, skoro belu. stavaljao mi je skidac farbe pa me onda ofarba preko. Vec posle prvog puta sam bila bas svetlo plava, a ovaj drugi put u stvari nisam ni morala da idem. Nije mi puno ni unistilo kosu, skratila sam je nekih 3, 4 cm, a ostalo mi je sve bilo zdravo. Pre toga sam pola godine pokusavala da se farbam u smedje i da se sama izvucem iz crne, ali nista mi nije uspevalo. Moj savet ti je da odes kod dobrog frizera koji ce paziti da ti ne izgori kosa jer je tu bitna temperetura i da kosa ne bude pokupljena i zavijena i resices problem mnogo brze nego da cekas da izraste ili da vadis pramenove

Back