Drugari, da se podsetimo price o Skid Row.
Obozavam Skid Row. Slusam ih od malih nogu. Gary Moore je tada pokazao svu svoju energiju. Pratila sam sve njihove koncerte, jos kada su poceli da sviraju u New Jerseyu, ja sam zanala da ce napraviti nesto veliko. I oni su znali i zato me nisu zaboravili. Uvek su me zvali na svoje turneje. Redovno sam gostovala. Ja sam im dala ideju za prvi naziv albuma. Nisu znali da li da se zove Hot Puppet ili Jar of Jam. The Snake je bio uporan da se zove Youth Gone Wild (ta pesma je inace meni posvecena, ono kada kaze “son who looks just like me”). Ja sam rekla: “Batalite, neka se zove Skid Row, kao i nas band”. Oni su se slozili. Bila sam jako uzbudena i zbog “Slave to the Grind” albuma. In a darken room je pesma posvecena meni, eto, samo da znate. Mama mi je rekla, kada je cula Youth Gone Wild: “Liiiiizo, ovo je moj zivot!”. Ja sam rekla: “Znam, Mama”. Ja sam im dala ideju za spot: Psicho Love, da bude uraden u 3D verziji. To je tada bilo nesto neverovatno. Volela sam i Mud Kicker, kao i Ricky- 18 and Life, Sweet Little Sister, Atlantic, Deep Blue Ocean, Quicksand Jesus, Monkey Business, Riot Act, Sweet Bullets, Rattlesnake shake, When the Clock Strikes Midnight, Poison, Big Guns. Na zalost, sujeta je prevladala. Na svu srecu, rastali su se bez grubih reci medusobno. Pisali su svasta po novinama, da je Sebastian vozio u pijanom stanju, pa da mu je policajac oprostio kaznu, da je njegov sin Paris, u stvari Paris Hilton, da se The Snake smuvao sa Bon Jovijem, ali to su sve lazi, lazi i lazi. Sada imate ekskluzivnu priliku da saznate, zbog cega je ovaj mega band prestao sa radom. Vec na albumu Subhuman Race, ja sam primetila da se The Snake pali na mene. Tu je ljubav on godinama krio. A trebalo je da dodu zbog mene u Beograd, ali tadasnji menadzer se protivio, jer se palio na The Sanke i plasio se, da ako ode u Beograd, kada cuje zvuke narodne muzike, ce se u potpunosti promeniti. Ja sam na sve nacine pokusavala da ih ubedim da dodu, cak i sam The Snake ima madarsko poreklo, ali iz ovih krajeva. Medutim, menader je na kraju priznao da mu se svida The Snake i ja nisam htela da se mesam u njihovu ljubav, prosto sam se diskretno povukla, kod svoje drugarice Whitney Houston, da se stvari malo smire, ali ona je u to vreme imala male nesporazume sa Bobbijem, pa sam otisla kod Maraje, koja je opet snimala film i nagovarala me da igram u njemu. Ipak, sam dosla kuci u Beograd u rat i bedu i Milosevicevu represiju i Mama mi je rekla: “Liiiizo, pametnu si stvar uradila”. Ja sam onda pocela da slusam i tvrdi zvuk, pa sam uskoro isla i na koncerte C- Blocka i Zourane. Sada mi Sebatian, The Snake i ekipa obavezno posalju cestitku za Bozic i povremeno se cujemo, ali nije to vise onako, kao je nekada bilo. 8)