giravaru
Primećen član
- Poruka
- 634
Danas mi odosmo u kovid sa dekom.. Igm.. Iga..sve u granicama normalnog. Ks odlicna. Kaslje vec 14ti dan, poslednja 2 dana ima ili nema tem..... Dobije da uradi rengen pluca.. Uradimo i dodjemo na nam se vidi taj snimak. Ulazimo..i tu kao da ga preslusa odmah.. Vidi snimak kaze blaga upala pluca... I tu i tamo mi sa doktorom u pricu i kao mora deka na Skener da se vidi jer kovid u plucima... Ja i suprug se pogledali... Deka star ne razume.. I kao deka je pozitivan.. Mi kako tako, ni krvna slika i taj img i sta vec jos kazu da je dobro A bris nosa nije radio Jer le trebao da dodje barem 3..4 dan od pocetka kaslja. Ja cutim.. Muz isto.. Reko, vi to nama hocete da kazete da ks nista ne govori ni CRP... I da je deka ipak pozitivan... A dr ni pet ni sest... Kaze to ce RECI Skener??? Jer testovi NISU POUZDANI.... Nisam mogla da precutim pa reko sto ovaj silan narod daje krv i briseve ako nisu pouzdani... Tako da dragi moji ne gubite vreme... Ne vaditr krv i antitela.. Nego odmah na SKENER. izasla sam razočarana ali tako je kako je.... Cuvaj te se...
Poslednja izmena: