SKARADNO: Goca Tržan pozdravlja Nasera Orića!

Види, баш свако из тог српског 'света естраде' је олош неке врсте. Прљави полуписмени полусвет.

Према томе зашто се ти узбуђујеш - зашто уопште читаш у неком петпарачком листу - које изјаве даје полусвет? Свим тим људима је место искључиво у бурдељима, затворима, кутијама под мостовима и евентуално, евентуално неким суровим домовима за посрнуле жене.

"Гоца Тржан је рекла". Немој молим те.

Види, баш свако из тог српског 'света естраде' је олош неке врсте. Прљави полуписмени полусвет.

Према томе зашто се ти узбуђујеш - зашто уопште читаш у неком петпарачком листу - које изјаве даје полусвет? Свим тим људима је место искључиво у бурдељима, затворима, кутијама под мостовима и евентуално, евентуално неким суровим домовима за посрнуле жене.

"Гоца Тржан је рекла". Немој молим те.

Znam Brate ali nemogu da verujem, koji je to sljam, i opet ce da palamudi na nasim TV stanicama

goca-trzan-naser-oric-1365372330-293051.jpg

Ebote, na šta liči ova Stoja ??? :eek: Kakava grob ... :dash:

Ако се већ ложи на масовне убице, зашто није певала Брејвику? Можда зато што момак није био довољно ефикасан у поређењу са Насером, а и није убијао Србе?

Колико год да ласкам себи да са годинама све мање ствари може да ме запањи, свакодневна пракса ме демантује. Колико то зла и гноја има овде поред нас? Потпуно смо се привикли.

Свак шиљи на српске жртве, мало им је што су мртви. Да смо нормална земља, а нисмо, изјаве особа подршке осведоченом кољачу нејачи и стараца би давно мрак дошао главе, ал овако све је у духу толеранције. Србин ће све да прогута и да ћути, трпи понижења.

Свак шиљи на српске жртве, мало им је што су мртви. Да смо нормална земља, а нисмо, изјаве особа подршке осведоченом кољачу нејачи и стараца би давно мрак дошао главе, ал овако све је у духу толеранције. Србин ће све да прогута и да ћути, трпи понижења.

Ja ti obecavam da ce uskoro da visi na banderi, po mom naredjenju

Back