Skandalozno ponašanje publike u Lukavici koja je skandirala: "Nož, žica, Srebrenica"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja tu parolu nisam čuo...Ovo skandiranje je neumesno svakako ja to lično sebi ne bih dozvolio jer imam Bošnjake u porodici(oni se doduše izjašnjavaju kao veliki Srbi) ali mislim da će to nestati sa podizanjem standarda Bosne i Srpske.

Cuj Bosnjaci....
To se neki ili neka sa muslimanskim imenom udala za Srbina ili Srpkinju u tvojoj porodici....
Poznato mi je to, odmah navale na krmetinu, da nadoknade sto kod babe nisu jeli, i naravno da se dokažu da su veći Srbi od onih koji su takvi po rodjenju...

:mrgreen:

Po meni su to sve Srbi ali nažalost naša politika je bila u fazonu samo pravoslavni su Srbi i to je odbilo mnoge iz našeg korpusa...Opet ko oće da bude ''bošnjak''' nek mu je sa srećom...:D

Inace se ne slažem se sa SPC, ali sa tim se slažem, i hajde da ovim i zavrsimo diskusiju oko ovoga, jer tema se odnosi na nesto drugo. :)

Nisi čuo za prekid. I skandiranje :" Svi ste vi Turci bili ste pod nama 500 godina" ?

Cuo sam za prekid, ali zato sto su navodno Travničani napali sudiju na poluvremenu u tunelu, a za to prvi put cujem, za to skandiranje, na to se cak nisu pozalili ni Banjalučani, ni njima nije bilo jasno zasto je prekinuta utakmica.

Cuo sam za prekid, ali zato sto su navodno Travničani napali sudiju na poluvremenu u tunelu, a za to prvi put cujem, za to skandiranje, na to se cak nisu pozalili ni Banjalučani, ni njima nije bilo jasno zasto je prekinuta utakmica.

Da navijačima ništa nije bilo jasno ni trenerima obe ekipe. Valjda ga je udario Behudin Trbojević.

Back