Skandalozno izvestavanje RTS-a

Ovo je glupost neka koju je izmislio neko i okačio po pojedinim društvenim mrežama.

Veze sa carem Dušanom apsolutno nikakve nema. Nikada on to nije zapisao ili izjavio.
Ne postoje nikakvi dokazi naravno to je vec uslo u narodno predanje 😁
Isto kao neko ko za 500 godina nadje neki prasnjavi hardver i na njemu ove tvoje izjave.🙂
Samo da zasluzis to nije dovoljan nadimak Dusan Silni ili Pumpaj Pumpanovic 🙄
Dela su bitna.dela i izjave Pumpanovica ce se posmatrati kao dela i izjave Nikole Altomanovica 😁
Odnece ih vetar 😑

Ne postoje nikakvi dokazi naravno to je vec uslo u narodno predanje 😁
Isto kao neko ko za 500 godina nadje neki prasnjavi hardver i na njemu ove tvoje izjave.🙂
Samo da zasluzis to nije dovoljan nadimak Dusan Silni ili Pumpaj Pumpanovic 🙄
Dela su bitna.dela i izjave Pumpanovica ce se posmatrati kao dela i izjave Nikole Altomanovica 😁
Odnece ih vetar 😑

Erm...Je li ovo treba da znači nešto u stilu, kao bajagi, "Ala si mi rekao" nakon što sam ti ukazao da je to neka glupost da interneta? : 😂

Erm...Je li ovo treba da znači nešto u stilu, kao bajagi, "Ala si mi rekao" nakon što sam ti ukazao da je to neka glupost da interneta? : 😂
Nop.to je narodno predanje vec receno 😁
Nesto kao ovo
20250404_155204.jpg

To ce reci narod pravi legende 😁

Илону Маску се бављење политиком обило о главу

Последњих пар дана донели су низ понижења за најбогатијег господара света, почевши од губитка његове опкладе од 20 милиона долара на про-Трамповог кандидата за Врховни суд Висконсина.

Ko je sinoc gledao dnevnik uverio se u to, a ko prati njihov sajt moze svakodnevno. Kako vratiti RTS narodu?
Primer skandaloznog linka: https://oko.rts.rs/drustvo/5086548/...tema-i-put-u-diktaturu-na-primeru-srbije.html

Posto kazu da se uvodi diktatura, kako da ih stavimo pod kontrolu kao sto je normalno u svim diktatorskim zemljama da je javni servis prorezimski? :think:

Meni se cini da je problem upravo u tome sto ta diktatura ne postoji odavno, nego neko mora sad da je uvodi a ne zna kako.

Диктатор кога подржаваш лаже

Back