Скандалозно: Америчке маринце пребили у Београду!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da nisam,ja sam uvek neutralan.A i kriminalom se nikad nisam bavio! Mozda neka sitna utaja poreza :per:
Mislis?Ustvari sta su danas "kriminalne radnje" a sta "oficijalne"?Vidis bre da su svi poceli da se bave "kriminalom"...pocev od politicara pa do dece u 3 osnovne....;)
Izgleda najbolje i najisplativije "zanimanje" :mrgreen::per:

Ma da...najgore kad pocnu "lokalni delikventi" da se q.r.c.e!Pa onda kako su oni bili u prdekani(ukrali smrznutu kokosku iz c-marketa pa ih "uFatili"),pa onda sve neki mafijasi,pa tabadzije,pa....,pa....a mooooda na tastaturi imaju kao nojevi...poznajem takve iz Zabele....jao sta smo im radili....Boze,Boze
Steta sto ne postavljamo "javno svoje likove(slike)"...neki bi me vec prepoznali:mrgreen: ovde...
Chika Dupont ima ukupno 9 godina staza(ne znam da li sam sve ovo trebao da pisem,a i kome,bre)......ma necu nista da pricam...da se neki ne uplase(inace ja sam jako "fini momak"-od zla oca i jos gore majke)....
I dobro je sto sam se povukao u "mirne vode",odnosno iz "kuhinje u dnevnu sobu" jer ko zna...................
E sad momci na vama je da "odlucite" da li cete da budete dobri u zivotu ili da prodjete kao chika dupont!
Zelim vam mnogo srece i uspeha u daljem zivotu!

Е, ја најволем вас са 10+ стажа... Што нисте као ми пуцали трафике и пушили травицу, него сте пуцали банке, убијали људи итд... И тако сте опасни и јаки, у вашим причама шта сте ви некада били итд... До прве фрке... :roll: Матори, прошло време фер туча, можда ти нико није јавио... :roll: Када будеш видео на лицу клинца са тетком онај грч што се јави милисекунду пре него што ће опалити.... Пашће смрз.

Е, ја најволем вас са 10+ стажа... Што нисте као ми пуцали трафике и пушили травицу, него сте пуцали банке, убијали људи итд... И тако сте опасни и јаки, у вашим причама шта сте ви некада били итд... До прве фрке... :roll: Матори, прошло време фер туча, можда ти нико није јавио... :roll: Када будеш видео на лицу клинца са тетком онај грч што се јави милисекунду пре него што ће опалити.... Пашће смрз.
Guten Morgen!
Da te naucim...u "kriminalu" nikada nije ni bilo "fer tuca"....otkad su braca kinezi izmislili barut nema najJaceg....ali nema veze "klincu sa grcem"...samo ti zivi u tvojim snovima da jednog dana postanes "krimos" kao.......

Што се тиче твоје НАДРНДАНОСТИ, предлажем ти да спустиш лопту, пружиш руку пријатељства, и да сви скупа кренемо даље на овом форуму.

Па не може, има чика потребу да докаже колико је опасан... јер зна да је у души пи*ка. :roll: Тужна је његова прича.

Guten Morgen!
Da te naucim...u "kriminalu" nikada nije ni bilo "fer tuca"....otkad su braca kinezi izmislili barut nema najJaceg....ali nema veze "klincu sa grcem"...samo ti zivi u tvojim snovima da jednog dana postanes "krimos" kao.......

Добро јутро и теби. Није? Ниси прочитао " Кад су цветале тикве " ? Ја нећу да будем криманалац, ја сам будући програмер... Академски грађанин. Фин момак, разумеш? А хобијем се не ку*чим по форуму... :dash: А шта си ти? Мислим, шта радиш у животу? Шта имаш у животу? Шта си себи створио? Колико си образован? Колико језика говориш? Е, ту се види да л' си 0 или не, а не по годинама стажа... :roll:

Па не може, има чика потребу да докаже колико је опасан... јер зна да је у души пи*ка. :roll: Тужна је његова прича.

Vidi batice...da bi postao Chika Dupont i da bi mogli da ti se "klanjaju" treba imati moooda....razumes?Ne?Znao sam....nisi ni ti iz tog filma!

Добро јутро и теби. Није? Ниси прочитао " Кад су цветале тикве " ? Ја нећу да будем криманалац, ја сам будући програмер... Академски грађанин. Фин момак, разумеш? А хобијем се не ку*чим по форуму... :dash: А шта си ти? Мислим, шта радиш у животу? Шта имаш у животу? Шта си себи створио? Колико си образован? Колико језика говориш? Е, ту се види да л' си 0 или не, а не по годинама стажа... :roll:
Ako si procitao moj post,ja sam i rekao da "ne podjete" tim putem jer je los!I sta jos da kazem?Da vas molim?

A to sta sam ja i chime se bavim...zar je to tebi toliko vazno?
Ja sam Organizator(sumnjam da ces ti da stignes do tog "zanimanja" ikad,a i ako stignes sigurno ne u "tolikoj meri")

Poslednja izmena:
Vidi batice...da bi postao Chika Dupont i da bi mogli da ti se "klanjaju" treba imati moooda....razumes?Ne?Znao sam....nisi ni ti iz tog filma!

Нисам ни ја? :hahaha: Можда... Ти сигурно ниси. Да си био макар дину дана у забели, а не девет... Знао би да је гозба само када стигне пакет.

Ako si procitao moj post,ja sam i rekao da "ne podjete" tim putem jer je los!I sta jos da kazem?Da vas molim?

Добро у праву си... Ајде сад лепо реци шта ти чико имаш од школе нпр.? И имаш ли чиме још у животу да се похвалиш сем Забелом? ( 0 )

A to sta sam ja i chime se bavim...zar je to tebi toliko vazno?
Ja sam Organizator(sumnjam da ces ti da stignes do tog "zanimanja" ikad,a i ako stignes sigurno ne u "tolikoj meri")

Ти си, за почетак, неписмен... :mrgreen: Што је батица написао организатор са великим О... :hahaha: Шта ти је то рођаче, шта си бре ти, која ти је то диплома? :hahaha: Јао како се само види да имаш основну ниси ни свестан... :hahaha: Није ми важно, него видиш волим да потврдим своју теорију... Наравно, о5 бејах у праву... :) Поента је у томе што се као ти понашају ( " ја сам најјачи црња на мардељу ) људи који немају друге квалитете...

Odakle ti ideja da me iscimash? Da meni ovde glumish ludilo? :confused: Prvi post upucen meni ti je dogovor za shibanje... A ne znash ni ko sam ni shta sam. Indijancu. :confused:
P.S. Nisi nikada bio u zatvoru, ochigledno...

Па ајде онда опасни чико... Да ти испричам како је у затвору... :bye:
П.С. Шаљем ти број кад' год пожелиш...

E ajde i tebe da "skinem" intelektualcu...vidis bre kako sam sebe lazes....sta sad jesi li bio ili nisi..ti bi hteo da se y... a da ti ne udje...e pa ne moze to tako "programeru"za to ti treba chuka i moooda..ili si "preko tastature" igrao igricu "zatvor"?Vidis kako se "klinci"kao ti "pale" na krimose?Voleo bi ti,jadan,da imas testise i da budes neki kul tip...al" ne ide,zar ti to nije mama pevala kad si bio mali(Mooda su sine igracka skupa koju ti majka kupiti ne moze).
A to sto ti "oces da budes programer-i Shojic je hteo da bude kapetan ladje!:mrgreen::hahaha:

Добро у праву си... Ајде сад лепо реци шта ти чико имаш од школе нпр.? И имаш ли чиме још у животу да се похвалиш сем Забелом? ( 0 )

Ти си, за почетак, неписмен... :mrgreen: Што је батица написао организатор са великим О... :hahaha: Шта ти је то рођаче, шта си бре ти, која ти је то диплома? :hahaha: Јао како се само види да имаш основну ниси ни свестан... :hahaha: Није ми важно, него видиш волим да потврдим своју теорију... Наравно, о5 бејах у праву... :) Поента је у томе што се као ти понашају ( " ја сам најјачи црња на мардељу ) људи који немају друге квалитете...
A tako znaci?:eek:Po tebi je merilo znanja i coveka samo ako ima faks ili ako ce biti "buduci programer"?Vidi se sinko da si jos slinav i da jos mnogo toga moras da ucis!
Zapamti za lovu ti u zivotu nije potrebna skola-samo sreca i moooda,znas to,a?:mrgreen:

Ja imam da se pohvalim i to mnogim stvarima za razliku od tebe koji ce "mozda da postane programer",ali prvo da te naucim necemu:nije ceo zivot skola i ucenje,znas li to?
Nabroj mi medju 10 najbogatijih ljudi na svetu koji imaju faks!I pokojni Tile(a i mnogi drugi predsednici i ostali "funkcioneri") je bio u prdekani,i to bi trebalo da znas!
Kazes bices programer!Dobro je to,nije lose...i zaradjivaces soma evra mesecno,a?Vidis,sinko ako si dobar u matematici onda ovako izracunaj-30(godina,pretpostavljam da ces toliko da radis) je 360 meseci pa puta 1000 je 360.000(slovima tristo sesdeset hiljada evra)...toliko mozes da zaradis u tvom "bednom zivotu"...vidi ovako....ja sam Organizator(namerno sam napisao sa velikim O jer je to za tebe titula)...znaci Organizujem druge da rade da zarade za njih a Bogami i za mene(e sad ako kapiras sta sam po "zanimanju" a ako ne znaci da ti fali jos malo "inteligencije",i onda me slobodno pitaj).
Moja firma(pazi moja LICNA firma) vredi-43x24.990 "agresorskih evra(mada je treenutno jos oko 40% na kredi)...da li si ti shvatio poentu...moraces da zivis i radis 3 puta(pod uslovom da postoji renkarnacija) stim da nista ne potrosis da bi mogao da me stignes...eto samo toliko za pocetak...posle cemo ostalo(najvaznije)-imam dvoje zlatne dece,a ti?I ti mene pitas sta sam ja postigao u zivotui?I ti mene pitas za skolu?Taman da sam isao godinu dana u zabavistu samo,ja sam za tebe na "vasa ekscelencijo":hahaha::eek::dash:
Zapamti,sinko,moooda ti trebaju...rizik stvara kapital,kapiras...a ovo preko tastature...to moze svako...i na kraju znam da se divis "krimosima"...primecuje se to po tvojim postovima!
pozz

Poslednja izmena:
Nisam....mnogo sam gori kad sam u "elementu"!

A sad decice ostavite vi chika Dupont-a i nastavite "svoju igru"....

Čika Dupon zapušila ti se dizna ,produvaj je

ma jeste bre....:hahaha::hahaha::hahaha:
Samo ,sinko,ja nisam krao pashtete iz prodavnice...i nisu mi nasli 2 grama vudre po dzepovima....razumes?Ne?Znao sam...nisi ti iz te price....

ps i nisam ni iz BG a ni iz Zemuna!;)

Ajde bre ,nisi Zemunac ? Nisi Beograđan?
Paz molim te a koga to interesuje?

A kome je cilj da postane upaljač?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back