'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.934

A meni bas juce becks prica o njihovi moralnim vrednostima i kulturi na koju treba da se ugledamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
A meni bas juce becks prica o njihovi moralnim vrednostima i kulturi na koju treba da se ugledamo![]()
Ukucaj na guglu ruska tinejdz zurka, pa ces da vidis sta je sablazan,
ovo je smesno![]()
ovo je smesno![]()
ovo je smesno![]()
Пицигине,лицемеру...јеси ли некад ***** жену у самостану?Свима вам је сан да то урадите и саблазните ваше јадне,богобојажљиве и невине фратре а нама овде продајете морал!Pizdarije...
Ovo je skandalozno..
http://www.croinfo.net/vijesti-svij...-prostitutkama-u-barceloni-nasred-ulice-.html
Пицигине,лицемеру...јеси ли некад ***** жену у самостану?Свима вам је сан да то урадите и саблазните ваше јадне,богобојажљиве и невине фратре а нама овде продајете морал!![]()
Nisam samo u stanu..U autu,u prirodi,na plaži........skoro u liftu
Не морамо,Пицигин је то.Пустиће браду,ставити турбан и прећи у ислам.И одма' ће набацити 4 жене да буде добар верник.Znači ako te pošalju u Kabul, ne moramo da brinemo![]()
Znači ako te pošalju u Kabul, ne moramo da brinemo![]()
Како нема жена?Јесу мало чађаве и забрађене али их има.Нека западњаци и њихови сателити мало пређу у ислам.
Мислио сам мало тамније коже.Треба ли да пишем роман да би објаснио неким феминисткињама шта мислим?kako te nije sramota...cadjave i zabradjene ncnnc cadjav si ti prostaku jedan...a sta treba da kazu za vas..
Мислио сам мало тамније коже.Треба ли да пишем роман да би објаснио неким феминисткињама шта мислим?![]()
То није ни написано за тебе,него за ове ''гадљиве'' који кукају како у Авганистану нема жена.sto nisi to upotrebio odmah "tamnije koze" nego cadjave..dokle takva vredjanja ne mogu sa shvatim??![]()
HV je profesionalna vojska...za 100 eura ko voli nek izvoli
Meni je dosta rata....
Све је то мање битно, битне су последице.