- Poruka
- 1.978
Sretan ti put.Pu majku im p*edersku hjebem, selim se u Rusiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sretan ti put.Pu majku im p*edersku hjebem, selim se u Rusiju.
A najbolje se bas tada zivelo. Za vreme Tita, Djindjica i sada Vucica. Standard, a sada osim dobrog standarda i sloboda govora. Pisi ti sta hoces protiv Vucica al da mu pretis pogotovo njegovoj deci za to se odgovara i u najdemokratskijim drzavama.Срећа па су тако племенити остали тамо где им је и место - на сметилиште историје......где ће надам се једног дана завршити и снс - странка народног самоуништења
Демократија и комунизам су највеће зло које је задесило Србски народ. Ех кад би Немања оживео па оним мачем кренуо ка скупштини......
Zapalicete vi corku.Ako parlament ovo izglasa zapalicemo ga...zajedno sa poslanicima.
Onu kalasturu sto je vukla dete u Blacu garant finansira Djilas kako bi ukaljao vlast. Sve od svojih"postenih"miliona na xxx racunima u mnogo drzava.Ne.Samo srpsku decu.Niko ne usvaja cigančad a srpska deca se otimaju preko Centra za socijalni rad.Imaš na internetu sve.
Jura naftas pogotovo.Kratkonogi zuti jazavci poceli testirati na coronu tako da ljudima ceprkaju po guzici.
Ala bi se neki osladili.
https://www.washingtonpost.com/worl...284f56-6054-11eb-a177-7765f29a9524_story.html
Dveri bi kao stranka koja propagira fasizam trebala biti zabranjena.Pogledajte prilog 848840
СКАНДАЛ: Вучић ускоро усваја закон о истополним браковима! На столу усвајање деце
Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог објавило је је Јавни позив организацијама цивилног друштва за подношење кандидатуре за чланство у радној групи за израду нацрта закона о истополном партнерству.
Pogledajte prilog 848842
28.01.2021.
Другим речима, режим Александра Вучића планира да ова скраћена и нелегитимна Скупштина и Влада усвоје закон о ЛГБТ браковима, који ће отворити и питање усвајања деце.
Поставља се питање да ли било који гласач Александра Вучића и СНС-а може искрено да подржи овај закон који ће им омиљени вођа ускоро увалити? По овом питању се недавно обратио и Милован Јаковљевић из покрета Двери, који је позвао све симпатизере да се запитају да ли су се „за ово борили“?
Pogledajte prilog 848843
„Врхунац лицемерја и увреде за све вас је именовање „жуте перјанице“ Гордане Чомић на позицију министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог, као и најава госпође Чомић да ће ускоро бити припремљени закони о родној равноправности и истополном партнерству“, рекао је Јаковљевић.
Како је додао, то је „шамар свима нама који припадамо родољубивој, традиционалној и хришћанској Србији, без обзира на страначку припадност“.
„Где је крај нашем заједничком понижењу?! Шта је следеће?! Хоће ли држава одузету децу додељивати „истополним партнерима “?“, поручио је Јаковљевић члановима СНС, позивајући их да заједно „спрече срамоту у најави“.
link
Да није било "бојкота" (читај: апстиненције странке Уједињени Ђилас од изласка на изборе), не би било разлога да председник СНС-а постави Гордану Чомић на чело новог министарства. То је председник СНС-а урадио као један потеза којима је одобровољио Европску унију и максимално смањио критике на рачун његовог де факто једнопартијског парламента. И сада се види у којој мери су дверци, као покрет који се залаже за традиционалну породицу и од свих националистичких организација најгласније се противи истополним браковима, преварени од стране странке Уједињени Ђилас. Та псеудо-странка са много кеша инсистирала је на бојкоту и када је исти постао сасвим бесмислен, а управо из разлога да опозиција не би председнику СНС-а сметала при доношењу оваквих и сличних закона. А да су дверци на време схватили превару и изашли на изборе, због смањеног цензуса исти би прешли самостално; услед постојања праве опозиције у парламенту, нестали би и разлози за оваквим драстичним изласцима у сусрет ЕУ од стране председника СНС везано за права ЛГБТ заједнице, а за које је ЕУ очигледно далеко више заинтересована него за живот обичног света у Вучићевој Србији.
Prvo SNSDveri bi kao stranka koja propagira fasizam trebala biti zabranjena.
lepo si kazala.Ma da mi je tvoj mozak da predahnem...
lepo si kazala.
ali, prc. ne moze.
btw mod za sta? za heklanje? pa haras na polikiti
zalazem se da si pametna i lepaAko sam dobro procitala izmedju redova, ti se zalazes za legalizovanje gej brakova i usvajanje dece od strane partnera istog pola?
Reko sam mojima ako se usvoji ovaj zakon ako umrem popa da ne zovu.Posle svega koji ce mi k*urac.Sprecice to sveta majka crkva ili mozda nece.
![]()
Bas to htedoh da kazem.Cim se brnabicka pojavila bilo je jasno
sve je to bivši Otpor Slobodanu Miloševiću!Cim se brnabicka pojavila bilo je jasno
Reko sam mojima ako se usvoji ovaj zakon ako umrem popa da ne zovu.Posle svega koji ce mi k*urac.
vama je federisanje samo krk u buljuBas to htedoh da kazem.
pa naravno sa pojavom Brnabicke.
bitno da ih u Nemačkoj vojsci nemaSrpska vojska ( kao i svaka druga) puna pädera, cak su im ministri
päderi, al tebi sad smetaju Amerikanci.
Ucutali smo se jer ne znamo vise s koje strane nas "biju".Нешто се Крижаричари ућутали поводом предолга НАКАЗНОГ "закона",
а на предлог оне коју НИКО НИЈЕ БИРАО и за коју би најбоље било да
не скида маску ни када прође ова хистерија са "пандемијом" због естетских
разлога и због неузнемиравања деце караконџулама, пред спавање!
![]()