SKANDAL UŽIVO MIKI: Tijana Ajfon imala seks sa Ivicom Dačićem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.320

Miki Đuričić šokirao je ukućane "Parova" i celu srpsku javnost kada je u prenosu uživo rekao da je političar Ivica Dačić imao seksulanu vezu sa Tijanom Ajfon.

ivica-dacic-tijana-ajfon-zorana-jevtic-dragan-kadic-1456411302-851695.jpg

"Lično je pričala, imam svedoka", rekao je Miki, mada je Tijana pokušala da se odbrani, navodeći da je Miki to mogao da pročita u novinama. Ali, Miki se nije zaustavio i direktno se s njom suočio.

"Pričala si i o seksu sa Dačićem. Ja imam m*da da to kažem. I rekla si da Dačić ima kur*c kao palac i da si se i sa njim je*ala. Evo vam rijaliti, hoćete ku*vu...", vikao je Đuričić.

Miki je potom dodao da mu je Tijana priznala da je imala odnose i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Pogledajte direktno suočavanje Mikija i Tijane u kojem je on naveo da je Ajfonka imala seks sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem:

Kada se smirio, Miki se izvinio Tijani Ajfon uz obrazloženje da je sve to rekao u besu, jer je straleta vređala njegovu devojku Anđelu.

http://www.kurir.rs/stars/video-nov...n-imala-seks-sa-ivicom-dacicem-clanak-2150059

Rijaliti Srbija nova desavanja. Starletizacija Srbije u punom jeku...

Eto u ovoj epizodi saznali smo da Ivica Dacic placa starletama za seks i da mu je ona stvar mala kao palac.

Sojic je mala beba, sta ovi rade :lol: Tadic , Dacic, Vucic, Rasim Ljajic ne zna se koje gori...

Наравно да је тако како је рекао овај Мики. Па, не би такве емисије ни постојале са таквим курвештијама у њима да се не ударају са политичарима. Они им то све и омогућавају. Такве емисије постоје захваљујући њима(еуропским политичарима).

Зар те није срамота да читаш такве глупе новине, гледаш такве глупе емисије?

И још јавно признајеш.

ako mene pitas na tvu ovo ne gledam . Tj generalno sem malo sporta nista ne gledam na tvu . A citam novine i svu drugu stampu to da.

Inace za Ivicu Dacica se od ranije zna da je takav kaakv je .

Svako moze u slobodno vreme da radi sta zeli, no za mene je skandalozno to sto znam da Ivica Dacic nema finanijskih mogucnosti da placa ove prostitutke iz svog dzepa, tj to sto se nas drzavni novac trosi na ove namene.

Poslednja izmena:

Miki Đuričić šokirao je ukućane "Parova" i celu srpsku javnost kada je u prenosu uživo rekao da je političar Ivica Dačić imao seksulanu vezu sa Tijanom Ajfon.
.

http://www.kurir.rs/stars/video-nov...n-imala-seks-sa-ivicom-dacicem-clanak-2150059

Eto u ovoj epizodi saznali smo da Ivica Dacic placa starletama za seks i da mu je ona stvar mala kao palac.

Sojic je mala beba, sta ovi rade :lol: Tadic , Dacic, Vucic, Rasim Ljajic ne zna se ko je gori...

Овакве и сличне "емисије" су НЕОПИСИВА БРУКА И СРАМОТА СРБИЈЕ(не гледам их, понекад нешто прочитам јер су их пуне све новине) ... на жалост сада је већ више него очигледно да ПОСТОЈИ ПРОЈЕКАТ ДЕБИЛИЗАЦИЈЕ СРБА А НАРОЧИТО МЛАДИХ........није Хитлер случајно бомбардовао Народну библиотеку као што и ове емисије које су дно-дна НИСУ СЛУЧАЈНЕ ........

Овакве емисије су ЗЛОЧИН ПРОТИВ КУЛТУРЕ ЈЕДНОГ НАРОДА !!!:cool:

i

ivica-dacic-tijana-ajfon-zorana-jevtic-dragan-kadic-1456411302-851695.jpg

"Lično je pričala, imam svedoka", rekao je Miki, mada je Tijana pokušala da se odbrani, navodeći da je Miki to mogao da pročita u novinama. Ali, Miki se nije zaustavio i direktno se s njom suočio.

"Pričala si i o seksu sa Dačićem. Ja imam m*da da to kažem. I rekla si da Dačić ima kur*c kao palac i da si se i sa njim je*ala. Evo vam rijaliti, hoćete ku*vu...", vikao je Đuričić.

Miki je potom dodao da mu je Tijana priznala da je imala odnose i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Pogledajte direktno suočavanje Mikija i Tijane u kojem je on naveo da je Ajfonka imala seks sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem:

Kada se smirio, Miki se izvinio Tijani Ajfon uz obrazloženje da je sve to rekao u besu, jer je straleta vređala njegovu devojku Anđelu.

Sojic je mala beba, sta ovi rade :lol: Tadic , Dacic, Vucic, Rasim Ljajic ne zna se koje gori...

I ToNi zajašio Ajfonku:roll:
Znači li to da su Nikolić i Dačić u koaliciji.

dacic-gacice.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back