- Poruka
- 12.955
onda je on vec potencijalno imao poremecaj orijentacije.stopiti se?stopio bih se ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sumnjamdifrent from others...:onda je on vec potencijalno imao poremecaj orijentacije.stopiti se?stopio bih se ja![]()
Ni u to ne sumnjamLacibg:Зато смо ми из "мушких" школа велики поштоваоци жена. :wink:
*BILJA*:Ni u to ne sumnjam![]()
Alekasandar2:Мада имао сам и лоше искуство са професорима.
једна професорка код које смо имали основе електротехнике била је зрикава, разроока.
Али баш.
Нисмо волели електротехнику јер ми машинци смо себе сматрали вишом расом (хехехехе)
Елем, ја седим у првом реду. Како професорк није стигла да нам запамти имена, онда гледа по разреду и прозове.
"Хајде ти!"" и покаже главом на мене.
Устанем ја и мој друг са десна из задње клупе.
"Ви ме исмевате!?", она ће. "Ти седи ти остани да одговараш"
Седамо обојица.
"Ви ми се ругате!" она ће видно изнервирана.
Сада ми обојица устајемо, и покушавамо да изаберемо које око да гледамо (опрости ми Боже, али ово је истина)
Обојица изабрали по једно, очигледно различито.
"Ти седи ти стој!" виче и опет гледа у мене и пет метара поред, десно!
Сада ми њу гледамо, у полуседећем положају, па мало устанемо, па се спустимо.
"Ти" и показа прстом у мене ти стој, а другу каже да седне.
Ја седнем, а она поче да вришти на мене: "Што стојиш, седи!!"
Ја је питам
"Професорка, јел смем у Ве Це и да останем тамо до краја часа?"
"ДА, НАПОЉЕ!"
Ја се извлачим из клупе а замном полази петнаестак ученика...
Salvantis:![]()
Imao sam istu takvu profesorku fizike. E al' zato kod nje niko nije smeo da prepisuje na kontrolnom, nikad ne znas u koga gleda![]()
Jok, XII gimnazija, mada ko zna, mozda je cak i ista osoba u pitanju?!Alekasandar2:још ако ти се школа звала СТШ "Никола Тесла"...
Е Сале, сад смо читали ово моја ћерка и ја. Искидасмо се од смеха .Alekasandar2:Мада имао сам и лоше искуство са професорима.
једна професорка код које смо имали основе електротехнике била је зрикава, разроока.
Али баш.
Нисмо волели електротехнику јер ми машинци смо себе сматрали вишом расом (хехехехе)
Елем, ја седим у првом реду. Како професорк није стигла да нам запамти имена, онда гледа по разреду и прозове.
"Хајде ти!"" и покаже главом на мене.
Устанем ја и мој друг са десна из задње клупе.
"Ви ме исмевате!?", она ће. "Ти седи ти остани да одговараш"
Седамо обојица.
"Ви ми се ругате!" она ће видно изнервирана.
Сада ми обојица устајемо, и покушавамо да изаберемо које око да гледамо (опрости ми Боже, али ово је истина)
Обојица изабрали по једно, очигледно различито.
"Ти седи ти стој!" виче и опет гледа у мене и пет метара поред, десно!
Сада ми њу гледамо, у полуседећем положају, па мало устанемо, па се спустимо.
"Ти" и показа прстом у мене ти стој, а другу каже да седне.
Ја седнем, а она поче да вришти на мене: "Што стојиш, седи!!"
Ја је питам
"Професорка, јел смем у Ве Це и да останем тамо до краја часа?"
"ДА, НАПОЉЕ!"
Ја се извлачим из клупе а замном полази петнаестак ученика...
Lacibg:Е Сале, сад смо читали ово моја ћерка и ја. Искидасмо се од смеха .![]()
Веруј ми да су ми сузе ишле на очи. Јбт. луд си 100 %.
![]()
![]()
![]()
Тако се моја звала. Само ЕТШЦ "Никола Тесла".Alekasandar2:још ако ти се школа звала СТШ "Никола Тесла"...
Ма верујем ти, него, ова прича, тако како си је написао је прави бисер.Alekasandar2:
Истина, не зезам се![]()
Rekla sam ja, lud k'o strujaLacibg:Е Сале, сад смо читали ово моја ћерка и ја. Искидасмо се од смеха .![]()
Веруј ми да су ми сузе ишле на очи. Јбт. луд си 100 %.
![]()
![]()
![]()
Иди бре Биљо, већ ме боли стомак ... Куку, ал се исмејах вечерас.*BILJA*:Rekla sam ja, lud k'o struja
Podseti me na onaj vic: Sudare se dva coveka na ulici, od kojih je jedan razrok.
Razroki upita ovoga koji nije: Zasto ne gledas kud ides?
Ovaj mu odgovori: A zasto ti ne ides kud gledas?!
![]()
Lacibg:Иди бре Биљо, већ ме боли стомак ... Куку, ал се исмејах вечерас.![]()
![]()
![]()
kami83:A Aco,kako cemo da branimo one profesorke i profesore sto spavaju sa svojim ucenicima?Mislim,posto se zalazes za vecu slobodu za nastavnike u vaspitavanju dece,cisto me interesuje kako tehnicki zamisljas da das pohvalnicu nekoj profesorki zato sto je izvela ucenika na pravi put?
Posto valjda autoritet ne moze da pogresi, i sve mu je dozvoljeno,pa tako i seksualno opstenje sa potcinjenima,nemoj da mi kazes da bi ogranicavao seksualne aktivnosti autoriteta?
![]()
jomini:Niko još ne zna šta se tačno desilo, a donosite sud?
Alekasandar2:Шалом!
Колега, очугледно не читате пажљиво.
Ово и јесте подршка просветним радницима који су изложени колико безобразлуцима и неваспитању деце, толико и малоумности родитеља.
када сам ја био клинац, учитељ је слао дете кући да доведе родитеље ако је девојчица намазала нокте БЕЗБОЈНИМ лаком а не да се нашминка!
А онај мој коментар испод чланка је сарказам...
![]()
Iron Lord:
http://forum.krstarica.com/threads/142954
Ovde niko da zucne...
http://forum.krstarica.com/threads/141022
A ovde se rasprdeli...