- Poruka
- 51.529
Ovaj kviz nije nešto novo.Bio još na BK. Pa na HRT. Ne jednom su takmičari uradili nešto ovakvo. I ne znam što se sad svi kao išćuđavaju. Na stranu što bi dobar dio komentatora uradio isto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ***** to mogu napraviti.Ovaj kviz nije nešto novo.Bio još na BK. Pa na HRT. Ne jednom su takmičari uradili nešto ovakvo. I ne znam što se sad svi kao išćuđavaju. Na stranu što bi dobar dio komentatora uradio isto.
Nisu bitna pravila. Dobro je Kojo rekao postoji nesto sta se zve vitestvo. S ovim pisanjem si se automatski svrstao u ovu dvojicu.Ne vidim ja tu nikakav skandal. Takva su pravila kviza.
Срамота!to je slika i prilika celog drustva i sistema vrednosti u Srbiji!
Па јесте али је врло препредено са њихове стране...Ne vidim ja tu nikakav skandal. Takva su pravila kviza.
Слажем сеSamo ***** to mogu napraviti.
Nisu bitna pravila. Dobro je Kojo rekao postoji nesto sta se zve vitestvo. S ovim pisanjem si se automatski svrstao u ovu dvojicu.
И то је истина али у исто време врло п*чкасто са њихове странеtakav je koncept kviza
na kraju svi ucestvuju zbog kinte i da je osvoje.
neka idu u tragaca ako zele pobedu na cisto znanje.
Dva loša ubiše Miloša.Па јесте али је врло препредено са њихове стране...
Да, баш тако... Јесте, све стоји, правила квиза то дозвољавају ал није све ни у "рупама у закону"... Има мало и у витештву, што каже КојоDva loša ubiše Miloša.
Udružuju se protiv najboljeg neće protiv najslabijeg.Да, баш тако... Јесте, све стоји, правила квиза то дозвољавају ал није све ни у "рупама у закону"... Има мало и у витештву, што каже Којо
to je sića, da si ljiga pokaže ovaj kviz.Udružuju se protiv najboljeg neće protiv najslabijeg.
Moraš da budeš ako misliš da pobediš.to je sića, da si ljiga pokaže ovaj kviz.
ne mora, evo sinoć pobedila najjača karikaMoraš da budeš ako misliš da pobediš.
Dobro neki put se i to desi.ne mora, evo sinoć pobedila najjača karika
Само образtek sad vidim da je ovo na hronici da nije neko umro tamo?