Skandal u parku: Roditelji sa detetom naleteli na obnaženi par u zanosu...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.659
park.jpg

Momak i devojka iz Gortona u Engleskoj uhapšeni su nakon što su šokirali nekoliko sugrađana, uključujući i roditelje sa detetom kada su pred njima vodili ljubav.

Par je upao u zanos usred bela dana, što je zgrozilo ljude koji su tuda prolazili. Roditelji koji su došli u park sa detetom da bi se ono tu poigralo, nisu mogli a da paru nešto ne dobace.

Žena koja je takođe bila na licu mesta, telefonom je snimila scenu kako bi je posle ponudila policajcima kao dokaz.

– Taman kada sam pomislila da sam videla sve u mom gradu! Upravo šetam psa u parku i gledam potpuno goli par kako vodi ljubav! Samo u Gortonu! – konstatovala je ona.

Ona je provela najmanje 30 minuta šetajući parkom sa psom, a policajcima je rekla da par nijednog trenutka nije prekidao sa vođenjem ljubavi. Policija je kasnije izjavila da je par bio u ljubavnom zanosu najmanje tri časa.

https://objektiv.rs/vest/690817/ska...vo/?utm_source=novosti.rs&utm_medium=exchange
...................
Nisam znao da je zabranjeno u parku...

Pogledajte prilog 949688

Momak i devojka iz Gortona u Engleskoj uhapšeni su nakon što su šokirali nekoliko sugrađana, uključujući i roditelje sa detetom kada su pred njima vodili ljubav.

Par je upao u zanos usred bela dana, što je zgrozilo ljude koji su tuda prolazili. Roditelji koji su došli u park sa detetom da bi se ono tu poigralo, nisu mogli a da paru nešto ne dobace.

Žena koja je takođe bila na licu mesta, telefonom je snimila scenu kako bi je posle ponudila policajcima kao dokaz.

– Taman kada sam pomislila da sam videla sve u mom gradu! Upravo šetam psa u parku i gledam potpuno goli par kako vodi ljubav! Samo u Gortonu! – konstatovala je ona.

Ona je provela najmanje 30 minuta šetajući parkom sa psom, a policajcima je rekla da par nijednog trenutka nije prekidao sa vođenjem ljubavi. Policija je kasnije izjavila da je par bio u ljubavnom zanosu najmanje tri časa.

https://objektiv.rs/vest/690817/ska...vo/?utm_source=novosti.rs&utm_medium=exchange
...................
Nisam znao da je zabranjeno u parku...
To se zove uznemiravanje javnog reda i mira. :)

Ovo me podsetilo na scenu kad sam sa majkom išla po nekoj livadi i primetila zmiju nedaleko.
Bila sam mala, tipa, 5-7 godina, i ja njoj:''Jao, mama, jesi videla? Šta ćemo sad da radimo? ''
''Je l' se sećaš gde smo pošle?''
''Idemo kod babe.''
''Dakle, mi idemo kod babe i ništa ostalo nas ne zanima.''

Ja samo žalim što nije poživela još malo da mi to sve objasni da neke stvari ranije shvatim.
Bukvalno, iz ovog sveta dobijamo svašta, ali ne moramo da se obaziremo na svašta.
Tako i sutra kad bi mi se desilo sa detetom da prolazim kroz park gde dvoje golih nešto rade i ono me pita-šta ćemo sad, paaa... isto kao i ona bih bila u fazonu:
Je l' se sećaš gde smo pošle?''

Očekivati da će svet postajati bolje mesto vremenom je suludo.
Ostaje nam samo da mislimo na to kuda smo pošli.

Poslednja izmena:

Back