SKANDAL U KRALJEVU Učenici navukli profesora da se slika go

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Prilozi

• b51e31a9643e81320a86811ad4d84475.jpg
    b51e31a9643e81320a86811ad4d84475.jpg
    33,3 KB · Pregleda: 395
Poslednja izmena od moderatora:
U Srbiji se opet digla prašina. Posle objavljivanja fotografija golišave profesorke iz Vranja, u javnost su procurele i provokativne fotografije Jovice Kostića, nastavnika likovnog obrazovanja iz Kraljeva.

]370554
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-u-kraljevu-ucenici-navukli-profesora-da-se-slika-go/cg3cyvv

Srbija pukla nacisto.
o meni je srbija pukla jer klinci ne postuju profesore,a ne jer profesori imaju e zamisli seksulane zelje usmerene ka zenama...
nije pametno slati slike tako nekom kome se udvaras,
al je izuzetno drsko i za batine da deca to zloupotrebljavaju...i sad jos da mu se ime provlaci po novinama...
po meni je normalno da se muskarac lozi na zenu(koliko znam oni su se predstavili kao zena) neoprezno je slati slike ali
je odraz maloumnosti i nezrelosti maltretirati coveka sa time...
ja bi njih sve izbacila iz skole...danas uopste ne postoji autoritet..deca se totalno sprdaju sa nastavnicima...

- - - - - - - - - -

Na slikama, koje su poprilično eksplicitne, vidi se Kostić kako sebe golog fotografiše u ogledalu, držeći se za polni organ, a dok na drugoj, na polnom organu ima zakačenog plišanog medu.

I ovaj je profa? Ludilo

i u cemu je problem on je to slao privatnom licu..mozete samo reci da je glup ali nemoralan ne ...sta po vama matorci ne treba uopste da imaju seks da kuckaju seksualne poruke i da imaju neke svoje sasave seksualne ideje...on je jelte zbog toga manji covek i bljak?:dash:

- - - - - - - - - -

hajmo sad svi da se zgrozavamo nad likom koji je mislio da se dopisuje sa zenom a ispali mladi diletanti..:dash:

- - - - - - - - - -

evo opet citam...na jednom mestu pise nije maloletnica na drugom jeste...u sv sl mi znamo samo ono sto novine pisu..ako je stvarno bila slika deteta to je za osudu,al sve mi se cini da nije....

Poslednja izmena od moderatora:
Kako te nije sramota?

Zasto bi bilo koga bilo sramota, ovo je deo intime tog coveka.
Mislio lik da se dopisuje sa zenom preko interneta, nigde veze sa skolom ili poslom.
To sto su umesto zene to bili huligani nije povod za javno blacenje u medijima koji cesto izmisle i naduvaju pricu.

Skoro svako ima neke provokativne fotografije u svom vlasnistvu, a lik tehnicki i nije go na slici.

Back