SKANDAL: U kapeli zamenili tela pokojnika, pa kremirali pogrešnu pokojnicu!

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.619
Došao sam da preuzmem telo pokojne tašte iz kapele, ali umesto nje zatekao sam telo druge žene koju sam tada prvi put video - ljutito priča Božo Bazina. Da tragedija bude veća njegova tašta je kremirana,a porodica je pravu istinu saznala tek pre sat vremena.

Dok su na Bežanijskom groblju danas od 10 časova čekali brojni rođaci i prijatelji koji su se skupili da na večni počinak isprate Ljubicu Popović, Bazininu taštu, u kapeli JKP” Pogrebnih usluga” u Deligradskoj ulici dešavala se prava drama i potraga za telom pokojnice.

- Tašta je preminula u subotu u Zemunskoj bolnici. Zakazali smo sahranu za danas. Došao sam rano ujutru do kapele i doneo stvari da je obuku u stave u sanduk. Kad je sve to bilo gotovo pogledao sam pokojnicu, ali to nije bila moja tašta. Znam kako ona izgleda. Ljudi iz Pogrebnog mi nisu verovali. Morao sam da ih ubeđujem da to nije ona. Na kraju sam rekao da je moja tašta imala zube, a ta žena nema. Pitao sam ih da li su normalni, i da li znaju šta su uradili? Onda sam pozvao sam policiju - ogorčen je Božo.

Do zabune je najverovatnije došlo jer su se obe pokojnice imale isto ime i prezime.

- Obavestili su nas da će nam danas dati urnu i da će sahrana ipak biti obavljena. Sahranićemo prazan sanduk sa urnom. Strašno. Pitao sam kako možemo da budemo sigurni da je to zaista moja tašta, ali su nam iz Pogrebnih rekli da je to zaista ona - kaže Bazina.

Iz Pogrebnih usluga, su mu zbog zabune, kako Bazuka kaže ponudili da besplatno ustupe grobnicu.

- Nisam pristao. Pitam se kako bi reagovala moja supruga, da je bila ovde i doživela da vidi da nam umesto njene majke, predaju telo žene koju i ne poznajemo - kaže on.

Pogrebno: Angažovani na ovom slučajnu će biti kažnjeni
U poslovanju JKP „Pogrebne usluge“ nikada nije došlo do ovakve greške. Svi zaposleni koji su bili angažovani u ovom slučaju će biti najstrožije kažnjeni.
- U našu Kapelu u Deligradskoj su stigle dve preminule osobe sa istim imenom i prezimenom. Greška je nastala usled pogrešne identifikacije koju je izvršilo ovlašćeno lice iz privatne pogrebne agencije koju je porodica jedne od preminulih angažovala. JKP „Pogrebne usluge“ je stavljeno u nezavidan položaj. Nažalost, JKP „Pogrebne usluge“ nije u mogućnosti da vrši kontrolu i utiče na njihov rad. Još jednom izražavamo žaljenje zbog ove situacije i uveravamo Vas da će JKP „Pogrebne usluge“ uvesti rigorozniju kontrolu sa ciljem da se ovakav slučaj više nikada ne dogodi - kažu .

Iz humanih razloga, JKP će snositi sve troškove koji su nastali zbog ove situacije. U skladu sa dogovorom sa porodicama preminulih osoba, JKP „Pogrebne usluge“ će organizovati i izvršiti sahranu.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/58...ela-pokojnika-pa-kremirali-pogresnu-pokojnicu

Ето шта настаје кад људи стално дају једна те иста имена, код хиљада лепих и оригиналнијих...

Но, кад је већ тако...

Шта је са средњим словом? Матичним бројем, различитом адресом становања...?

Све то је ЈКП "Погребне услуге" морало проверити.

А човеку, иначе, најдубље саучешће, не само због таште, него и:

Poginule majka i sestra čoveka čiju su taštu greškom kremirali!

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/58...sestra-coveka-ciju-su-tastu-greskom-kremirali

Какав невероватан језиви сплет околности...

Бог им свима преминулим нека душу прости, а човеку да снаге да издржи.

Ето шта настаје кад људи стално дају једна те иста имена, код хиљада лепих и оригиналнијих...

Но, кад је већ тако...

Шта је са средњим словом? Матичним бројем, различитом адресом становања...?

Све то је ЈКП "Погребне услуге" морало проверити.

А човеку, иначе, најдубље саучешће, не само због таште, него и:

Poginule majka i sestra čoveka čiju su taštu greškom kremirali!

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/58...sestra-coveka-ciju-su-tastu-greskom-kremirali

Какав невероватан језиви сплет околности...

Бог им свима преминулим нека душу прости, а човеку да снаге да издржи.
Da li je ovo moguce?
Boze dragi, koja tragedija...

A, i one, brate, našle da umru u isti dan, u istoj varoši !?
Ne razmišljajući kakvu pometnju mogu da uzrokuju.
Zbog imena i prezimena....

Ironija, kakvu samo život može da izrežira !
Gde si čitala to ?

Pa iznad mog posta je postavila Milunka post, a celog je dana prica o teskoj saobracajnoj nesreci negde kod Sremske Mitroviceu kojoj su poginule
dve zene (a one su majka i sestra ovog coveka).
Kako prenose beogradski mediji, majka i sestra Boža Bazina poginule su u saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice kada su krenule na sahranu njegove tašte.

- - - - - - - - - -

Ironija, kakvu samo život može da izrežira !
Gde si čitala to ?

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/580...skom-kremirali

- - - - - - - - - -

doktori operisu zdrav bubreg a da ne pogrese gorabari..
Ma meni ovo stvarno nije nista nego mediji prenose da su jutros ( dok se on sekirao oko taste) pogunule njegova majka i sestra.

- - - - - - - - - -

http://www.nezavisne.com/novosti/ex...stu-a-danas-mu-poginuli-majka-i-sestra/319226

Au, 'leb te jeb'o, sad sam pročit'o u "kuriru"....
Stravično !
Razmisljam nesto kako je napravljen skandal oko ove umrle starice jer na kraju krajeva su mogli i urnu da pokopaju,
a istovremeno se dogadja tragedija nevidjenih razmera.Troje je iz tog automobila tesko povredjeno,a i to su sigruno neki rodjaci.
Stvarno strava i uzas.

Razmisljam nesto kako je napravljen skandal oko ove umrle starice jer na kraju krajeva su mogli i urnu da pokopaju,
a istovremeno se dogadja tragedija nevidjenih razmera.Troje je iz tog automobila tesko povredjeno,a i to su sigruno neki rodjaci.
Stvarno strava i uzas.

Po novinaru, Turčin ih pobio "BMW -om"...
Zaspalo govedo za volanom,
Krene iz Nemačke i piči do Antalije bez odmora.
Teško onome ko mu se nađe na putu....

:per:

echr_2776260b.jpg

jill61-603505-albums-emoticons-pic59015-rubbing-hands-smiley.gif

Poslednja izmena:
Kad varaju oni na loto muvacini sto da to ne urade i grobari mislim i jedni i drugi posle imaju opravdanja na kilo a narod neka tjuti i trpi jer ionako ide po njegovim ledjima.Kad obican smrtnik nesto zakaze o pa na njega se sruci milion kazni i nameta i za njega nema opravdanja i oprosta dakle sve mora da plati a za drzavne sluzbe nista ne vazi sve moze i njima se sve oprasta.

Back