SKANDAL U BJELOVARU Učenici osnovne škole na Facebooku predlagali ubistvo učiteljice

A,ovo je vec za Nobela!:klap::klap::klap:

Fato jes ti ove "vaspitavala? :mrgreen:

NOVI SAD - Dvojici maloletnika iz Budisave, osumnjičenim da su bludničili nad šestogodišnjim dečakom, određen je jednomesečni pritvor. S njima je pritvoren i Janoš K. (18), brat žrtve po ocu, koji je scene zlostavljanja snimao mobilnim telefonom. Pre godinu dana novosadska policija je podnela krivičnu prijavu i protiv oca Janoša K. zbog sumnje da je podvodio svoju maloletnu ćerku ometenu u razvoju.

http://www.srb-rss.com/article_zlostavljali_dečaka_i_pretili_da_će_mu_ubiti_majku__3813607.htm

Dva mladića sačekala profesorku geografije XII beogradske gimnazije na mračnom parkingu škole, izbušili joj gume na automobilu, a potom ju je jedan od njih brutalno pretukao. U pomoć joj je pritekao domar, kog je jedan od napadača oborio na zemlju i pobegao ..

FataMorgen, tebe više veseli zlo u tuđem dvoristu nego što te brine zlo u tvom dvorištu?

Osnovci dogovorili ubistvo na Fejsu
22. decembar 2010. | 11:20 | Izvor: Tanjug
Zagreb -- Učenici petih i šestih razreda jedne osnove škole u Bjelovaru na Fejsbusku su dogovarali ubistvo omrznute profesorke matematike, piše list "Bjelovarac".

Vremenom se broj članova grupe popeo na preko 200.

List navodi da je profesorka, nakon što je doznala za planove na Fejsbuku, nekoliko dana izostala iz škole.

Po pisanju zagrebačkog "Večernjeg lista", direktorka je zbog pretnji pozvala na razgovor tri učenika i njihove roditelje, a brojku od dvestotinak đaka okupljenih u grupi na Fejsbuku ocenila je preuveličenom, rekavši da je na kasniji sastanak pozvano manje od deset učenika s roditeljima.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=22&nav_category=167&nav_id=481066

Osnovci dogovorili ubistvo na Fejsu
22. decembar 2010. | 11:20 | Izvor: Tanjug
Zagreb -- Učenici petih i šestih razreda jedne osnove škole u Bjelovaru na Fejsbusku su dogovarali ubistvo omrznute profesorke matematike, piše list "Bjelovarac".

Vremenom se broj članova grupe popeo na preko 200.

List navodi da je profesorka, nakon što je doznala za planove na Fejsbuku, nekoliko dana izostala iz škole.

Po pisanju zagrebačkog "Večernjeg lista", direktorka je zbog pretnji pozvala na razgovor tri učenika i njihove roditelje, a brojku od dvestotinak đaka okupljenih u grupi na Fejsbuku ocenila je preuveličenom, rekavši da je na kasniji sastanak pozvano manje od deset učenika s roditeljima.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=22&nav_category=167&nav_id=481066

Da su profesori pametni, imali bi veće plaće..

Miljenko Smoje ex .učitelj

Poslednja izmena:
Ти као обожаватељка анти-Српског манијака јахача попова и његову странку генерализујеш Србе погрешно. Кад се коректно генерализују хрвати као геноцидни којима је усташтво драго и славе геноцид над Крајишким Србима ти испаднеш смешна и негираш чињенице.

ajde bre ne lupetaj
sta umisljas,gde si??

a i ova tema....oni se bar dopisuju po netu,ovi nasi biju stvarno...i rukama i nogama...pritom i gume buse

Vracarac

Bolje se pozabavi psihom onih koji onako razbise onu zenu,profesorku geografije,ili cega vec bese..i gumu joj jos izbusili...na sve batine,jos i trosak na onoliku platu
Znaci,ajd da vidimo,ono,kao ti strucno,zbivanje medj omladinom...utisci......ali mojne ono da je Boris kriv.....nekako nemogu njega da zamislim sa fantomkom

Šteta za gumu...
profesorka je kolaterala....

Kaj sad s ovim, pa ja kad sam bio klinac imao sam zelju bar trecinu nastavnika da pobijem, vi niste? :lol:

Samo nije bilo fbooka da to javno napisemo pa da se nad tim lazno zgrazava i moralizira kao sad. Trla baba lan...

Tu si negde u pravu ali sam ja u drugom razredu srednje skole hteo da vodim ljubav sa profesorkom iz statike. Epilog je bio
mucan prvo me oborila na popravni ispit a posle na godinu pa me skupo kostao pokusaj.Ali je ne bih ubio sigurno, deca su
danas poludela bez obzira da li su u SRB ili HR ili iz neke druge drzave.

Kaj sad s ovim, pa ja kad sam bio klinac imao sam zelju bar trecinu nastavnika da pobijem, vi niste? :lol:

Samo nije bilo fbooka da to javno napisemo pa da se nad tim lazno zgrazava i moralizira kao sad. Trla baba lan...

Presvučeni,
gde bi ti bio kraj da si im'o šmajser!?
Slavile bi te naredne generacije
kao dan škole.....!!!

Nisu samo ovakva deca u Hrvatskoj. Ne treba generalizovati jer su nasi jos gori.
Decu treba tuci a ne opominjati dok su mali kako bi naucili sta valja sta ne. Krivi su roditelji koji po ceo dan gledaju na Farmu, i drzava zbog nezaposlenosti. Treba im ukinuti Facebook, alkohol i cigare. Napravite pakao za derista.

Poslednja izmena:

Back