Skandal: U Beogradu izbačena porodica iz restorana jer su im deca plakala

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385

Gazdi kafane smetao plač bebe, porodica morala da napusti lokal?

2i96b9.jpg

SRAMOTA ( !?:huh: ) - Tamara je sa svojim suprugom i blizancima sela da popije kafu u bašti ovog restorana jer je to, kako kaže, jedno od omiljenih mesta za uživanje.

- Dok smo sedeli u restoranu jedna od beba se uznemirila i počela da plače. Uzeli smo je iz kolica i pokušavali da je utešimo, kad se pored nas stvorio gazda Marjan sa rečima: „E sad je stvarno bilo dosta!” - kaže Tamara.

Ona kaže da je odmah nakon toga izašla, dok je suprug ostao da plati račun.

- Suprug je prokomentarisao kako je to nekorektno ponašanje prema porodicama i kakav je to način da izbace porodicu sa bebama. Pitao ga je i da li su bebe uznemirile goste i da li se neko žalio, a Marijan je odgovorio da nije, ali da „bebe kad plaču treba da budu kod kuće” - objašnjava Tamara.

Marjan Medenica (53) koji je jedan od vlasnika ovog restorana demantuje da se to dogodilo i ističe da, kao ugostitelj, nikada ne bi zahtevao da gosti napuste lokal ako za to ne postoje dobri argumenti.

- Apsolutno nije istina da je danas bračni par sa decom bio primoran da napusti lokal, pogotovo ne zbog beba. Dešava se da dođu deca iz obližnjeg parka pa se igraju oko ulaza. To bi mi zasmetalo pa bi im sugerisao da se igraju u parku. Takođe, roditeljima dece koja trče oko stolova skrenem pažnju da ih smire. Danas, sa velikom sigurnošću mogu reći da, koliko sam primetio, nije ni bilo beba u restoranu – kaže Medenica i dodaje da ne vidi razlog zbog kojeg bi se širile neistine koje bi narušile ugled restorana.

On je čak i ponudio mogućnost da se odgleda snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere.
Braća vlasnici već godinama
ZAKUP - U Zvezdara teatra kažu da su Marjan Medenica i njegov brat Đorđe vlasnici restorana Zvezdara teatra već nekoliko godina. Ističu da za to vreme nikada nisu imali sličnih problema sa gostima.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...-porodica-morala-da-napusti-lokal/89358.phtml

Najzad da i "liberalnim" roditeljima nevaspitanih skrimersa neko ( kulturno) stane na put.
Gazda Zvezdara Teatra je moj heroj :super:
Znam gde ću da pijem kaficu kad sam u tom kraju ;)

Poslednja izmena:
Треба да видите како јуре и врискају по Темпу викендом. Кад кажеш родитељима да их смире, отерају те у мајчину.

U Tempu je još sjajno jer su postavili onaj "kavez" / pritvor za skrimerse pa umesto da svi patimo zbog njih, pati se jedna nesrećna devojka...nadajmo se da je dobro plaćena :)
Kod drugih je još gore...kažem ja "Srbi su najgori roditelji a srpska deca najnevaspitanija na planeti".

Nedavno je komšinici došla familija iz inostranstva a doveli su i klinca od 3 god.
Na trafici on se uredno javlja i zahvaljuje prodavačici a ona je odmah pitala roditelje " Vi sigurno niste odavde?"

Види, кад седим у кафани не желим да ме ико омета - ни улични просјаци, ни продавци рукавица на +30С, ни дрекава деца а ни њихови неспособни родитељи.

- - - - - - - - - -

U Tempu je još sjajno jer su postavili onaj "kavez" / pritvor za skrimerse pa umesto da svi patimo zbog njih, pati se jedna nesrećna devojka...nadajmo se da je dobro plaćena :)
Kod drugih je još gore...kažem ja "Srbi su najgori roditelji a srpska deca najnevaspitanija na planeti".

Nedavno je komšinici došla familija iz inostranstva a doveli su i klinca od 3 god.
Na trafici on se uredno javlja i zahvaljuje prodavačici a ona je odmah pitala roditelje " Vi sigurno niste odavde?"

Ма који црни кавез, јуре се по пролазима и дозивају међусобно. Родитељи као да су бунике јели, невероватно.

..smetaju i tinejdzeri koji se dovikuju i kojima zvrndaju telefoni neprekidno,
smetaju i parovi koji se prepipavaju i zalezu po separeima,
smetaju i buchne starije mushke ekipe koji srchu i dernjaju se,
smetaju i histerichna cerekajuca zenska drushtvanca..

..bebe i deca ne plachu, ne ciche i ne vrishte po defaultu..
..beba, dete koje ne prestaje da plache ne treba da bude u kafani ili kaficu ne zbog drugih, vec zato shto mu neshto smeta ili mu je neshto potrebno ili ne zeli da bude tu, chim plache..

..smetaju i tinejdzeri koji se dovikuju i kojima zvrndaju telefoni neprekidno,
smetaju i parovi koji se prepipavaju i zalezu po separeima,
smetaju i buchne starije mushke ekipe koji srchu i dernjaju se,
smetaju i histerichna cerekajuca zenska drushtvanca..

..bebe i deca ne plachu, ne ciche i ne vrishte po defaultu..
..beba, dete koje ne prestaje da plache ne treba da bude u kafani ili kaficu ne zbog drugih, vec zato shto mu neshto smeta ili mu je neshto potrebno ili ne zeli da bude tu, chim plache..

Тамо где ја седим (хвала богу па баште раде), нема оваквих појава. Кулирам с мужем гледајући у празно, без да ми живци играју.

Ма који црни кавез, јуре се по пролазима и дозивају међусобно. Родитељи као да су бунике јели, невероватно.

Jedino da nabaviš onaj rasterivač komaraca & dečurlije :D .
Nečujan odraslima a skrimerse do 19-20 god urniše neprijatnim zvukom pa beže od njega na kilometar:

bhj13.jpg

http://www.ibabuzz.com/aparentlyspeaking/2008/04/23/teen-repellent-mosquito-device-deters-teens/

Ја сам моју децу богами муштрала док су били мали - не можеш да се дереш, не можеш да јуриш ко мува без главе, не смеш да сметаш другима.

Eeee, ali postoje i balkanski shvaćeni "evropski standardi vaspitanja dece" pa onda njihova deca skiče, vrište, grizu, pljuju, bacaju...onda malo kasnije ubadaju nastavnike šestarom i upisuju se u zapisnik maloletničkih trudnoća.
A sve samo zato jer su njihovi roditelji mislili da znaju engleski...pa nešto pogrešno shvatili :mrgreen:

Eeee, ali postoje i balkanski shvaćeni "evropski standardi vaspitanja dece" pa onda njihova deca skiče, vrište, grizu, pljuju, bacaju...onda malo kasnije ubadaju nastavnike šestarom i upisuju se u zapisnik maloletničkih trudnoća.
A sve samo zato jer su njihovi roditelji mislili da znaju engleski...pa nešto pogrešno shvatili :mrgreen:

Ништа без чврсте руке. Хитлер - не хитлер, не занима ме.
Ако хоћеш да седиш у кафани, молим, остави децу код бабе и деде. То се односи и на хипермаркете викендом.

Gazdi kafane smetao plač bebe, porodica morala da napusti lokal?

2i96b9.jpg

SRAMOTA ( !?:huh: ) - Tamara je sa svojim suprugom i blizancima sela da popije kafu u bašti ovog restorana jer je to, kako kaže, jedno od omiljenih mesta za uživanje.

- Dok smo sedeli u restoranu jedna od beba se uznemirila i počela da plače. Uzeli smo je iz kolica i pokušavali da je utešimo, kad se pored nas stvorio gazda Marjan sa rečima: „E sad je stvarno bilo dosta!” - kaže Tamara.

Ona kaže da je odmah nakon toga izašla, dok je suprug ostao da plati račun.

- Suprug je prokomentarisao kako je to nekorektno ponašanje prema porodicama i kakav je to način da izbace porodicu sa bebama. Pitao ga je i da li su bebe uznemirile goste i da li se neko žalio, a Marijan je odgovorio da nije, ali da „bebe kad plaču treba da budu kod kuće” - objašnjava Tamara.

Marjan Medenica (53) koji je jedan od vlasnika ovog restorana demantuje da se to dogodilo i ističe da, kao ugostitelj, nikada ne bi zahtevao da gosti napuste lokal ako za to ne postoje dobri argumenti.

- Apsolutno nije istina da je danas bračni par sa decom bio primoran da napusti lokal, pogotovo ne zbog beba. Dešava se da dođu deca iz obližnjeg parka pa se igraju oko ulaza. To bi mi zasmetalo pa bi im sugerisao da se igraju u parku. Takođe, roditeljima dece koja trče oko stolova skrenem pažnju da ih smire. Danas, sa velikom sigurnošću mogu reći da, koliko sam primetio, nije ni bilo beba u restoranu – kaže Medenica i dodaje da ne vidi razlog zbog kojeg bi se širile neistine koje bi narušile ugled restorana.

On je čak i ponudio mogućnost da se odgleda snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere.
Braća vlasnici već godinama
ZAKUP - U Zvezdara teatra kažu da su Marjan Medenica i njegov brat Đorđe vlasnici restorana Zvezdara teatra već nekoliko godina. Ističu da za to vreme nikada nisu imali sličnih problema sa gostima.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...-porodica-morala-da-napusti-lokal/89358.phtml

Najzad da i "liberalnim" roditeljima nevaspitanih skrimersa neko ( kulturno) stane na put.
Gazda Zvezdara Teatra je moj heroj :super:
Znam gde ću da pijem kaficu kad sam u tom kraju ;)
Ako je dete zaplakalo nije trebalo da ih izbaci...
Ali sumnjam da je to bilo zbog toga...
I mene nerviraju ljudi koji u kafane, restorane dovedu decu koja vrište, skiče, deru se, plaču... te bih i ja izbacivala...
Ok, beba je... treba da plače, ali ne da ugrožava mir onima koji su seli tu da ručaju... Znači ako hoćeš na kafu, neka ti dete neko pričuva.

pa ko da ih vaspita...?!?
cale koji ga je 90-ih pravio u jugu ispred splava?ajte molim vas...
ja kad sam bio klinac,ne da nisam smeo da pisnem,nego sam cutao i treptao ko svraka na jugovinu!

I ti bi mogla da naučiš srpski.

Mada, ako je suditi po tome gde izlaziš vikendom sve je manje-više jasno.

Шта је погрешно, просветли ме.

У Темпо идем недељом поподне због попуста од 10%, далеко од тога да ми је то цео провод.

Kad sam u basti nekog kafica znaci da sam dosla da odmorim ili da porazgovaram sa prijateljicom ili eventualno da se dogovorim sa nekim u vezi posla. Najmanje bi mi prijalo da mi taj sat prodje slusajuci plac deteta.
Majke treba da se prilagode decijim potrebama a ne da decu prilagodjavaju svojim. Ako zeli van, kupi sebi sokic pa sa detetom u park a ne dete u kafanu.

Kad sam u basti nekog kafica znaci da sam dosla da odmorim ili da porazgovaram sa prijateljicom ili eventualno da se dogovorim sa nekim u vezi posla. Najmanje bi mi prijalo da mi taj sat prodje slusajuci plac deteta.
Majke treba da se prilagode decijim potrebama a ne da decu prilagodjavaju svojim. Ako zeli van, kupi sebi sokic pa sa detetom u park a ne dete u kafanu.

Управо тако, водају ту децу тамо и амо не мислећи да ли је тој деци досадно да седе на једном месту или да чекају пола сата на некаквој каси. Уствари их малтретирају, цимају их ко кофере.
Деца нису крива, нису она сама себе довела на неадекватна места.

Back