СКАНДАЛ ПАРЕКСЕЛАНС

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Milanka Karić privatizovala sastanak sa delegacijom EU i tražila zaštitu za Bogoljuba

263891_dragomir-karic-foto01-fonet-fonetzoran-mra_f.jpg

Poslanica vladajuće većine Milanka Karić i izvestilac u EU o privatizacijama izazvala je skandal na sastanku sa delegacijom Evropskog parlamenta u Beogradu, koji je otvoren za javnost. Kao član delegacije srpskog parlamenta, ona se, van dnevnog reda, javila za reč u ime porodice Karić i zatražila da "prestane progon predstavnika krupnog kapitala".

Predsedavajuća Milica Delević pokušala je da sastanak vrati u formalne tokove, međutim, Karićeva je tada zatražila i da se ukine delo “zloupotreba službenog položaja”.

Kako se Karićeva prva javila za reč, prvi stav koji je delegacija Evropskog pokreta čula od predstavnika Srbije praktično je bio poziv za zaštitu Bogoljuba Karića.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...delegacijom-EU-i-trazila-zastitu-za-Bogoljuba

Ogromna greška Vojislava Šešelja ali priznaćeš ipak je najsuplje koštala njega.. ??

Kostala ga je, ali ja to gledam malo drugacije.

Mi imamo prilican broj stranaka koje sefa promene samo kad pomenuti izadje sa birackog spiska :roll: Nema ni govora o smenjivosti. Uveren sam da je Nikolic do 2003. bio sasvim dobar, dok Seselj nije otisao u Hag, ali upravljanje strankom na daljinu nije moglo u nedogled da ide. Da ga je pustio da bude sef SRS - sef SRS bi i bio, a zamenik bi bio Vucic.

Na to zakucano stanje su se vrlo lepo nadovezali razni uticaji (sto strani sto domaci) koji su podrzali pravljenje SNS. Sada se dogadjaji u DS pustaju vrlo cesto, a 2008. godine nije moglo "da se dise" od stalnog pracenja raskola u najvecoj opozicionoj stranci.
DS je sasvim zaboravila da kaze da je nemoral da stranka koja nije ucestvovala na izborima - postane parlamentarna :roll:
I dobili su po glavi, makar zbog toga sasvim zasluzeno.

Има се може се- Говорили смо ми радикали вама каква је морална личност Тома Николић и гласали сте за њега. Зато сада ћутите!

a sto ste ga uopste i drzali ako ste znali koliki je izdajnik? dok vam nije okrenuo ledja, bili ste kul? nije li to licemerno?

Kostala ga je, ali ja to gledam malo drugacije.

Mi imamo prilican broj stranaka koje sefa promene samo kad pomenuti izadje sa birackog spiska :roll: Nema ni govora o smenjivosti. Uveren sam da je Nikolic do 2003. bio sasvim dobar, dok Seselj nije otisao u Hag, ali upravljanje strankom na daljinu nije moglo u nedogled da ide. Da ga je pustio da bude sef SRS - sef SRS bi i bio, a zamenik bi bio Vucic.

Na to zakucano stanje su se vrlo lepo nadovezali razni uticaji (sto strani sto domaci) koji su podrzali pravljenje SNS. Sada se dogadjaji u DS pustaju vrlo cesto, a 2008. godine nije moglo "da se dise" od stalnog pracenja raskola u najvecoj opozicionoj stranci.
DS je sasvim zaboravila da kaze da je nemoral da stranka koja nije ucestvovala na izborima - postane parlamentarna :roll:
I dobili su po glavi, makar zbog toga sasvim zasluzeno.

Па дс је у сарадњи са Бриселом и направио снс, зато су допустили ту невероватну опцију.У супротном би анулирали сопствени производ.

Back