Skandal, bruka i sramota: ŠEKULARCA PREBIO TAKSISTA !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Новине намју везе са форумом и новине нису позивале на линч! Овде се постављају слике и испод се позива на батињање једног човека!!! За много мање увреде и ти и други модератори дајете бан,а за отворен позив на насиље нема реакције,свашта! Нећу више да одговарам у овој теми,пријатељски сам вас све упозорио,радите даље шта мислите да треба...

Док сам ово изнад писао ти си поставио линк о Шекуларцу,па још на то да ти одговорим! Баш познате личности треба да се понашају како треба и дају пример младима,он је дао "леп" пример,разбио човеку фирму на крову,зато што је овај мобилним звао полицију! О његовој младости нећу да пишем,зна се да је нокаутирао судију и још неке играче,па је дуго био ван терена,кавгаџија остаје кавгаџија до смрти!

Новине намју везе са форумом и новине нису позивале на линч! Овде се постављају слике и испод се позива на батињање једног човека!!! За много мање увреде и ти и други модератори дајете бан,а за отворен позив на насиље нема реакције,свашта! Нећу више да одговарам у овој теми,пријатељски сам вас све упозорио,радите даље шта мислите да треба...
Potpis. Sramota je sto se dozvoljava da se pise ovo sto se pise.

Да,ја сам цинкарош,па шта хоћеш?
t1101.gif

Нећу више да одговарам у овој теми
bas si dosledan :neutral:

Da, ja sam prebacio iz Politike jer to nije politička tema. Neki postovi ili delovi postova su izbrisani, a svima za ubuduće na znanje da pozivanje na nasilje prema bilo kome nije dozvoljeno. Zapazio sam i dosta važnu rečenicu u članku na osnovu kojeg je tema i postavljena:

''Inače, policija je podnela prekršajne prijave protiv taksiste Gorana Bagaša, ali i samog Šekularca, zbog učestvovanja u tuči.''

Dakle, sud će rešiti ko je i koliko kriv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back