SKANDAL: 18 godina predavala đacima sa lažnom diplomom !!!

RebeccaBg

Elita
Poruka
17.423
SKANDAL: Predavala 18 godina sa lažnom diplomom?

Društvo, 06:00, 21.11.2012.

Autor:
21 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

Sonja Blagojević Kragulj podučavala je engleski jezik u Osnovnoj školi „Milan Hadžić“ u Vojci kod Stare Pazove
Sonja Blagojević Kragulj, falsifikovana potvrda,

STARA PAZOVA - Bruka!
Sonja Blagojević Kragulj (44) iz Kraljeva 18 godina je sa falsifikovanom diplomom predavala engleski jezik u Osnovnoj školi „Milan Hadžić“ iz Vojke.

Ona je punih 18 godina predavala najpre sa falsifikovanom potvrdom, a zatim i diplomom Pedagoškog fakulteta iz Mostara, u koji nikada nije išla, tvrdi jedna koleginica, koja je zbog profesorke Sonje dobila otkaz kao tehnološki višak. Ona je, bezuspešno, sa svojim advokatom preko Ministarstva spoljnih poslova BiH zatražila verodostojnost uverenja i diplome Sonje Kragulj.

Direktor ove škole Miladin Lekić rekao je za Kurir da je Sonja u julu ove godine dobila otkaz.
- Sonja je u julu 2005. godine donela dokaze o radnom stažu i uverenje da je završila studije engleskog jezika na Pedagoškom fakultetu u Mostaru. Međutim, od Ministarstva prosvete Republike Srbije stiglo nam je da Sonje nema na spisku studenata. Zato sam je ja lično poslao u Mostar po dokaze, ali ih ona nije dostavila i u julu ove godine dobila je otkaz - kaže Lekić.

D. T./Novimagazin

--------------------------
:neutral:

Meni su ovakve stvari bile skandalozne još od pre nekoliko godina kada su periodično izlazili u javnost sa sličnim primerima.

I nisu na udaru bili samo samozvani profesori, već i lica na najvišim društvenim funkcijama.

Ta informacija bi se pojavila i ubrzo bila ili skrajnuta u neku nebitnu fusnotu ili sklonjena da se ne vidi.

Sećam se i skandala oko diplome nesmenjivog predsednika Privredne Komore Beograda , Milana Jankovića , čija se diploma Pravnog fakulteta našla na tapetu.

Pravdao se simpatični Milanče da su neitinite tvrdnje da ista nije spaljena u Saraj'vu kao i hiljade sličnih koje su se ovde overavale uz 2 svedoka na časnu reč i majke mi .

Ko mu poverov'o - poverov'o i tu priča i prestaje kao da je nikada ni bilo nije.

A, apropo ove "profesorke" iz naslova koja je ipak dostavila neku "diplomu" sa nekog mostarskog "sveučilišta" , ne znam da li je i kod nje kao i kod aktuelnog nam precednika došlo i do nekih grešaka u prepisu " Diplome" ali njoj ne poverovaše na kraju...čak ni na časnu reč i majke mi.

Drugonavedeni ...pa prođe.

SKANDAL: Predavala 18 godina sa lažnom diplomom?

Društvo, 06:00, 21.11.2012.

Autor:
21 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

Sonja Blagojević Kragulj podučavala je engleski jezik u Osnovnoj školi „Milan Hadžić“ u Vojci kod Stare Pazove
Sonja Blagojević Kragulj, falsifikovana potvrda,

STARA PAZOVA - Bruka!
Sonja Blagojević Kragulj (44) iz Kraljeva 18 godina je sa falsifikovanom diplomom predavala engleski jezik u Osnovnoj školi „Milan Hadžić“ iz Vojke.

Ona je punih 18 godina predavala najpre sa falsifikovanom potvrdom, a zatim i diplomom Pedagoškog fakulteta iz Mostara, u koji nikada nije išla, tvrdi jedna koleginica, koja je zbog profesorke Sonje dobila otkaz kao tehnološki višak. Ona je, bezuspešno, sa svojim advokatom preko Ministarstva spoljnih poslova BiH zatražila verodostojnost uverenja i diplome Sonje Kragulj.

Direktor ove škole Miladin Lekić rekao je za Kurir da je Sonja u julu ove godine dobila otkaz.
- Sonja je u julu 2005. godine donela dokaze o radnom stažu i uverenje da je završila studije engleskog jezika na Pedagoškom fakultetu u Mostaru. Međutim, od Ministarstva prosvete Republike Srbije stiglo nam je da Sonje nema na spisku studenata. Zato sam je ja lično poslao u Mostar po dokaze, ali ih ona nije dostavila i u julu ove godine dobila je otkaz - kaže Lekić.

D. T./Novimagazin

--------------------------
:neutral:
To nije ništa. U Klinici Sestara Milosrdnica u Zagrebu je radio učenik srednje medicinske kao kirurg na hitnoj kmirurgiji. :hahaha: :rotf:

Back