Skalarna energija (Bioenergija)

Brana 70

Početnik
Poruka
6
Da li ste čuli za ovu vrstu Bioenergije? Ako niste, evo par reci o tome.
Ova vrsta Bioenergije je deo duhovne medicine. Bavi se isceljivanjem svih nivoa ljudskog bića i vraća nas u balans sa Univerzumom i Majkom Zemljom.
Ova Energija je inteligentna i sadrži informacije Univerzuma kroz jedinstveno univerzalno energetsko polje i ima moć da isceljuje telo, duh, emocije, um. Ova Energija je isceljujuca i mnogi ljudi su uz nju savladali teške emocionalne i psihičke probleme koji su ih mučili godinama.
Uz to ova energija pomaže ljudima da uz pozitivniji razmišljanje o svojim postupcima i emocijama lakse savladaju depresiju, anksioznost, strahove, neželjena ponašanja, frustracije, komplekse, gubitak pamćenja, razne zavisnosti, nedostatak samopouzdanja, razne bolesti i još mnogo toga. Takodje može uticati i na DNK, tako što ga dovodi u harmoniju sa frekvencijom univerzuma.
Posto smo energetska bica, da bi sačuvali vitalno psihovizicko zdravlje moramo imati dobar protok energije u celom telu. Svaka bolest je posledica poremećaja energetske ravnoteže u telu. Ovim seansama baš to postižemo.
Ljudski organizam je stvoren da leci sam sebe i samo mu treba pomoći u tome ili bolje rečeno aktivirati njegove isceljujuce mehanizme, a delovanjem ovom energijom na naše telo baš to radimo. Ovim seansama se otklanja uzrok a ne posledica i samim tim dolazi do isceljenja.

Koja još vrsta bioenergije postoji?
Postoji klasična bioenergija koju poseduje sam praktičar i ona leci posledice i po nekad je potrebno jako puno tretmana da bi se osetio trajni boljitak. I uz to prakticar mora da se prazni, obnavlja snagu, energiju itd. Praktičar usmerava svoju energiju direktno na organ koji je oboleo i posle izvesnog vremena se bolest vraća, jer je uzrok ostao. Na suorot tome, Skalarna se radi jednom u životu ( 3 seanse) i nema potrebe ponavljati. Za razliku od klasične, leci uzrok bolesti, menja percepciju, otklanja blokade i sama " bira" šta će da leci.I naravno praktičar je samo kanališe do osobe i ne mora na oporavak, dopunu, odmor,...

Skalarna se radi jednom u životu ( 3 seanse) i nema potrebe ponavljati. Za razliku od klasične, leci uzrok bolesti, menja percepciju, otklanja blokade i sama " bira" šta će da leci.I naravno praktičar je samo kanališe do osobe i ne mora na oporavak, dopunu, odmor,...
Aha. Dakle ta energija je pametnija.
A kako ona nađe uzrok i na koji način promeni percepsiju onoga nad kim je
vršen tretman?

Ova Energija ima još jedan naziv, Andjeoski talasi. Da li to dovoljno govori?
To mi ništa ne govori.

I dalje me zanima na koji način ta energija otkriva uzrok problema i menja
percepciju tretiranog. I ko tom energijom upravlja?
Šta je sa dopuštenjem tretiranog?
I kakva je uloga onoga ko tretman vrši. Očigledno ta energija koliko go da
je inteligentna, ne radi ništa sama inače bi ona i bez energoterapeuta išla
okolo ilečila ljude.

Svako ko se bar malo razume u Duhovnu medicinu, energiju i Slobodnu volju, zna da Energija postoji sama po sebi i da je izuzetno inteligentna ali naravno poštuje slobodnu volju ljudi. U bilo kojoj duhovnoj medicini gde se koristi Energija, mora da postoji praktičar koji je pokreće, kanališe i usmerava ka osobi koja naravno daje dozvolu za to. Energija u dogovoru sa čovekovom dušom i podsvescu deluje. Kod nekog do isceljenja dolazi odmah, a kod nekog postepeno. Sve zavisi od slobodne volje osobe. Nadam se da je to sad jasnije.

Hvala. Stvarno dobro objašnjene.
Sada mi ostaje nejasan samo deo o menjanju percepcije. Ako to znanje
ostane na podsvesnom nivou, na koji način ta energija utiče da ono dođe
i u svesni nivo?
Svi mi u podsvesti imamo gomilu znanja koja nam nisu dostupna.

Kada nam energija "izbrise" nepotrebna znanja, kad se rastope blokade i kad se otklone razne uloge koje su nam nametnute, izbija na površinu naše pravo biće.
Hvala. Stvarno dobro objašnjene.
Sada mi ostaje nejasan samo deo o menjanju percepcije. Ako to znanje
ostane na podsvesnom nivou, na koji način ta energija utiče da ono dođe
i u svesni nivo?
Svi mi u podsvesti imamo gomilu znanja koja nam nisu dostupna.
Molim i drugi put. Ne ostaje znanje na podsvesno nivou, posle izvesnog vremena postajete svesni tog delovanja. Kada se očiste nametnuti obrasci, blokade, karma, razne uloge koje su nam takodje nametnute, istina izlazi na površinu i postajemo svesni istine i svog bica. Iskreno, neko se budi odmah, neko postepeno što zavisi od spremnosti osobe da se oslobodi onog što mu ne sluzi.
Da dodam nešto jako bitno, ovu energiju praktičar dobija kroz Krunsku cakru, što dokazuje snagu same energije. Automatski pretvara negativnu energiju u pozitivnu, tako da praktičar ne mora Da štiti ni sebe, ni prostor dok radi seanse. Postoje komade kojima usmeravamo energiju do osobe, predmeta, čak i odredjenog problema.
Ako vas interesuje još nešto, tu sam 😉

A vi ste po struci ili zvanju?
Neverovatno kako omalovažavate druge tehnike bioenergetskih veština i predstavljate kao da je ova tehnika jedina efikasna i prava. To nije ni lepo ni korektno od Vas. Ja sam sertifikovani energoterapeut, završio sam par škola za to i poznajem više energetskih tehnika. Neke od njih koristim više neke manje, a između ostalog koristim i tehniku rada sa skalarnim talasima jer sam bio na obuci i za tu tehniku. Ako niste upućeni i ne poznajete rad i efikasnost drugih tehnika nemojte ih omalovažavati i iznositi netačne činjenice, osim ako to ne radite namerno da bi ste istakli jednu tehniku iz ko zna kog razloga.
Otvoren sam za dalju raspravu...

Back