Škakljivo pitanje

Пробај прво да отресеш предрасуде да је наскакање Манифестација сексуалности - једноставно ниоје.
Женка у терању је окидач јављања сексуалног понађшања код мужјака, ништа друго.
Друго прихвати да је у случају тог пса кога помињеш реч оНетипичном , заправо болесном понашању пса који има јако пуно проблема у глави , готово сигурно због људи са којима живи и њихове небриге или незнање шта уопште значи чувати пса.

Znaš kako, nemam razlog da ti ne verujem.
Ali ljudi koji nemaju dovoljno znanja o psima ili životinjama generalno, svako naskakanje pri čemu postoji rad kukova kao pri seksualnom činu, erekcija isl..povezuju sa seksualnim.
Ono što sada mene zanima, je da li kod njih okidač za teranje može da bude i miris koji nije životinsjki već ljudski (ženski feromoni isl)?
Moja mačka npr zna nekoliko dana da se ponaša "na ivici" teranja, i okidač često bude (verovali ili ne) masažer.
Ja uključim masažer da malo sebe izmasiram, ona dođe i, iako joj ja ne dozvoljavam da ga dodirne (prejake su vibracije za nju i plašim se da je ne povredi) to njoj svejedno bude dovoljno da već istog dana ili sutradan dobije teranje. Jedini mačak koji je u blizini je jedan u dvorištu pored, a i on je sterilisan.

Sve u svemu, ta neka vibracija joj je okidač koliko mogu da primetim.

Back