SJJ

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Zlato, pa ne mislis valjda stvarno da je neka mlada djevojka toliko ugrozena, da joj trebaju specijalci da je spasavaju?
S takvom jedinicom mozes samo babojebac da budes...

Ne mislim8-) ALi zasto postoje specijalne jedinice i zasto se zovu specijalne:-P :?: Razmisli malo:???:

Specijalci nastupaju samo u specijalnim situacijama...
Takve situacije, u ovom slucaju, mozete eventualno da nadjete samo kod dobrodrzecih bakica, kojima je jos do seksa, a nemaju s kim...

Mladjoj zeni, djevojci, svejedno, ako je do neobaveznog seksa, nije nikakav problem da odvoji tipa po svom izboru...

Gazdarica:
Specijalci nastupaju samo u specijalnim situacijama...
Takve situacije, u ovom slucaju, mozete eventualno da nadjete samo kod dobrodrzecih bakica, kojima je jos do seksa, a nemaju s kim...

Mladjoj zeni, djevojci, svejedno, ako je do neobaveznog seksa, nije nikakav problem da odvoji tipa po svom izboru...

Nisi u pravu,ovo je nesto specijalno8) Lepo govore ljudi da se sa mnom ne vredi raspravljati8-)

Maxy:
Posto vidim da niko ne odgovara moracu da preformulisem pitanje!
Da li bi voleli da postji SSJ specijalna seksualna jedinica:-D I da li bi se uclanili u nju.
Paznja samo za hrabre,qurate,iskusne yebace.....8)
He he! :-D Nasmija me ovog tmurnog dana.

Maxy:
Prvo bi dao Alekseju neki veliki cin,recimo pukovnik,odsek maloletnice do 18 god.
A sebi bi dao recimo od 19 do 238) A bio bi zaduzen za seksualno nadgledanje i protiv zensku odbranu.:-P

Promasio si me, hahaha, ja sam 'strucnjak' za matore...

Aleksej_BASO:
Hmmm Ne secam se da smo trazili tvoju ;strucnu; ekspertizu...
Hmm, ti izgleda ne shvatas nacin na koji forum funkcionise...
Ako nesto javno izjavis, budi spreman i na komentare koji ti se ne dopadaju...
Ili idi sa istomisljenicima na pp, pa se medjusobno tapsite po ramenima...
Ili jos bolje po kitama, jerbo vam je to, po svoj prilici, jedina sansa da ih necija ruka dotakne...

Kako sam ja shvatio ovde forum funkcionise ovako:

Neko postavi temu i onda ako si ti nadrkana, sledi pljuvanje i prozivka...

Ma ljudi moji ne trebamo pljuvati jedni po drugima kad smo svi isti na forumu.
Ja glasam za to da izvadimo kite i lupamo po monitoru ovo ne vredi ako imate slabiji od samsunga.

Jesmo isti. Nego nam je sjeban ego trip. A i cip za orijentaciju je riknuo pa pisemo odgovore u krive teme i tu ustvari i dodje do pometnje.

Da li eskimska kuca iglu moze izdrzati africke vrucine?

Gazdarica:
Hmm, ti izgleda ne shvatas nacin na koji forum funkcionise...
Ako nesto javno izjavis, budi spreman i na komentare koji ti se ne dopadaju...
Ili idi sa istomisljenicima na pp, pa se medjusobno tapsite po ramenima...
Ili jos bolje po kitama, jerbo vam je to, po svoj prilici, jedina sansa da ih necija ruka dotakne...

Do sada sam milslio da si dama u godinama,sada vec imam malo ruznije misljenje o tebi:-?

sinnke:
Ma ljudi moji ne trebamo pljuvati jedni po drugima kad smo svi isti na forumu.
Ja glasam za to da izvadimo kite i lupamo po monitoru ovo ne vredi ako imate slabiji od samsunga.

Ja imam samsung, i to sa ravnim ekranom, ne znam da li ce odoleti napadima kite...?

Ma da tanko staklo, a javlja se i problem sto je ravno, pa kita direkt udari, i jace se oseca udaj... Onako da nisu ravni bar bi malo skrenulo levo ili desno, hahah!

Back