sjaj 2

Probudio sam se sa cudnim osecanjem da je sve lepo. Lagan kao perce iskocio sam iz kreveta, dan je bio prelep. Pustio sam joj poruku da bi mogli zajedno na rucak. Prihvatila je i ubrzo smo se opet sreli i opet ljubili dok su kolege studenti zverali u nas. Ubrzo mi je usla pod kozu. Po ceo dan smo bili zajedno, setali, ljubili se sve vatrenije i sa sve vise zara. Kad bi se rastali jedva sam cekao trenutak kad cu opet da je vidim. Sesti dan sam je pozvao da dodje kod mene. Dosla je oko 23 casa, a cimer je se odavno izgubio po mom nalogu. Imao sam osecaj da ce to vece biti moja. Dosla je tako slatka i lepa da sam ostao bez teksa. Zeleo sam je tako jako... Nije nam dugo trebalo da zavrsimo na krevetu...polako smo skidali odecu jedno drugome, uzivajuci u svakom trenutku..Ljubio sam svaki komadic njene koze koji je mirisao na jedan cudan parfem koji sam osetio samo na njoj i nikad vise. Ponekad mislim da mogu i dalje da ga osetim kad se setim nje. Okupani znojem smo docekali jutro i prvi zraci sunca su padali na nas kroz prozor. Pitao sam je da li je srecna. Odgovorila je da se oseca kao u bajci. Tada mi je priznala da je ono vece dosla u park, ali da joj je bilo glupo da prizna, jer ja nisam dosao. I dok je ona nastavljala da prica ja sam posmatrao njene oci...oci koje su mi uzele srce tog jutra za sva vremena. Tada sam video njenu dusu u tom zelenom moru i to je nesto sto cu videti kad budem umirao, u to sam siguran...

Back