Size.........

jozza:
snoshaj efendija:
joockey:
odlican je osecaj kada se opkladite pa zaradite gJBU PIVA...ali ne tako bajan kada dovedete ribu u stan i posle predigre i ostalih glupost kada se sve karte otkriju..paf........
Ona kaze:"to nece u mene.....ma shta sam ti ja???
Ja kazem:"ajde samo malo onako prijateljski da ti ga turim.....
ma nema shanse.....
Ok je ako ste razumeli shta sam rekao

Devojke prevodu znaci: dali se plasite ako je golem,debeo ,veliki.shpicat???

Koliko shvatam, zelis da kazes da imas veliku patku i sad mislis da se pola foruma oblizuje i da ce ti privat biti zatrpan ponudama za sex?Mislim da si se *.Mada, ko zna.
Momak,da ti ja dam jedan savet!Umesto shto trcish svoj telenat ovde,bolje put pod noge pa idi da zadovoljavash nezasite babe po Nemachkoj!Bar cesh biti placen za svoj trud, a i necesh imati problema na koje se zalish. :lol:
a kad si se ti vratio iz nemacke ? nsi se javio da si stigao baboyebac :lol: :lol: :lol:

volim da volim:
jozza:
snoshaj efendija:
joockey:
odlican je osecaj kada se opkladite pa zaradite gJBU PIVA...ali ne tako bajan kada dovedete ribu u stan i posle predigre i ostalih glupost kada se sve karte otkriju..paf........
ma nema shanse.....

Koliko shvatam, zelis da kazes da imas veliku patku i sad mislis da se pola foruma oblizuje i da ce ti privat biti zatrpan ponudama za sex?Mislim da si se *.Mada, ko zna.
Momak,da ti ja dam jedan savet!Umesto shto trcish svoj telenat ovde,bolje put pod noge pa idi da zadovoljavash nezasite babe po Nemachkoj!Bar cesh biti placen za svoj trud, a i necesh imati problema na koje se zalish. :lol:
a kad si se ti vratio iz nemacke ? nsi se javio da si stigao baboyebac :lol: :lol: :lol:

U Nemackoj ce imati pseudonim:
Baboyeb fon Spitzkur

E, netju da se pecam na prichu o velichini. Ovakve teme se uvek svode na to da na kraju morash da kazhesh koje su ti dimenzije. E, ne mozhe! Mushkarci, shta vas se tiche?! Zhene: bolje da zamishljate!

:shock: jao,da,ovo je vec pocelo da lici na to da ce svako od vas hteti da baci svoju alatku na sto,oni koji umeju da postuju slike odradice to sa sve vizuelnim efektima,neko ce se posluziti i specijalnim...krenucete da merite...onda ce se naci neka devojka da kaze da ste nikakvi i da je ona vidjala i bolje primerke...pa ce druga da se napravi pametna i da vas tesi kako nije sve u velicini nego u tehnici...ma,smaranje,zesce! :x
ps.izvinjavam se sto sam bila vulgarna,al' takav topic!

peach:
:shock: jao,da,ovo je vec pocelo da lici na to da ce svako od vas hteti da baci svoju alatku na sto,oni koji umeju da postuju slike odradice to sa sve vizuelnim efektima,neko ce se posluziti i specijalnim...krenucete da merite...onda ce se naci neka devojka da kaze da ste nikakvi i da je ona vidjala i bolje primerke...pa ce druga da se napravi pametna i da vas tesi kako nije sve u velicini nego u tehnici...ma,smaranje,zesce! :x
ps.izvinjavam se sto sam bila vulgarna,al' takav topic!

You go, girl!!! 8)

Dobro je kad je kao moj... povijen na gore... pa kad primenjujem omiljenu pozu (kao misionarska ali ona jaaaako rasiri noge i podigne ih u vis) onda on udara tacno u "G". I ona se odusevi... Tako da je i oblik vazan. A debeo mi je ali nije mnoooogo dug :oops:

joockey:
ma nema shanse.....

Velicina nije bitna, ali je pozeljna. Hahahaha, toliko od mene...

avesic:
joockey:
ma nema shanse.....

pričaj još
a gde si pronasao tu curicu?
u predskolskom?

Back