Šiz liz

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Am, pa vidi, ako ovlazis na poslu, uvek imas wc za brzinsku masturbaciju...Ja to prisvojih od mile nam i drage, znas koje forumasice (trenutno penzionisane;)...No, od kad ode, ja ne mogu da se osusim...Mislim...pocesmo pod tusem...U belim majcama na bretele....Da ne odskocim od teme...Lizanje bilo...Mmmm...pomesano sa kapima vode,...Uh...am...A bradavice skroz ukrucene...
Nastavak sledi...

Hihi, svojevremeno sam znala redovno to da upraznjavam pa da u povratku podnosim izvjestaj o pocinjenom (ne)djelu... Ili da uprilicim direktan prenos preko moba... :lol:

Nego, daj malo i detaljnijih detalja...:P Dajjj... :(

Slusam... Nestrpljivo... :P

P.S. Kako su se bradavice oslikavale na mokrim majicama? :)

E, nesto slicno sam i ja uradila...Te sam sad "primorala" i nju na jedno (il vise) samozadovoljavanja...Cekam sad ja izvestaj;)
Elem, bradavice su se extra nazirale na belim majcama...Zato smo namerno njih i odabrale...A vrlo je bilo stimulativno kad mi se spustila ispod mene, klizeci bas takvim bradavicama po mom mokrom telu i trljajuci ih o moj klitoris...U kombinaciji sa prsticima na analnom otvoru, eksplodirah za par (mili)sekundi...
Posle smo, tako mokre presle na udobniju varijantu....Veliki krevet,,,

Gazdarica:
O, je li stigao izvjestaj? :lol:
Koliko puta je svrskala? :P

P.S. Zamisljam vas... 8)

Aiii,...luda zena, jos uvek radi pos'o... ;) Mislim, lako je njoj, kod kuce je...
Am, zamisljaj :lol:
E, znajuci njenu usavrsenu sposobnost mastrubacije, sela sam na kraj kreveta, posmatrajuci je kako to radi...Izdrzah par sekundi samo...Bilo je vrlo....:) E onda sam, posto je vec lezala na stomaku, samo sam se pruzila preko nje i trljala se o njenu guzu...

...a prste sam uvukla u nju i tako sam, yebajuci je otpozadi, nabijala na svoje prste...Svrsile smo istovrmeno...Jbt bilo je jako...Sve je mirisalo na seks...Al...tu nije bio kraj...Mis, kad se dovatimo, ne zna se koja je nezasitija od nas dve...

Onda je pao mali odmor..Ono, kao dosta je bre bilo...Medjutim, dok smo mi caskale, ruke bas i nisu mirovale..Ondak je pala famozna poza 69...i jos jedan orgazam...samo,malo je potrajalo...Jbt, jezik mi utrnuo...Al je odradio svoje...Konacno je uspela da svrsi oralno..E to je uspeh...MOj licni :)...I za kraj...

Definitivno (meni bar), nesto sto me uvek raznese...Kad se spoje moj i njen klitoris...Uz sve onaj zvuk sljapkanja...Vlazan...Pa kad se sokovi izmesaju...Nema, ne cujes nista, sem sljap...sljap...I magla pred ocima...WOw....Opet istovremeno svrsavanje...I to bese to...Zaspala u njenom zagraljaju...

A ja hocu da mi Krsta radi... Jedva se probih ovamo... :mad:

Elem, da kazem nesto na brzinu dok mi opet nije pukla...
Ma, samo cu da ponovim ono sto je Hani vec rekla...
Hocu i ja takooooo...

Back