gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Je l' neko nekad čuo za neku verijantu mini vala koja ne oštećuje kosu....bar ne u tolikoj meri?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tacno znam kako zelis da se osisas,i ta frizura je ekstra samo treba da imas i dosta kose da zadrzi oblik i posle feniranja.Naravno,treba i frizer da te dobro osisa. Cudno mi je da kad tako objasnis frizerki da ona ne moze da shvati o cemu se radi...Ja bih se osisala i tacno znam kako hocu, ali jos uvek nisam nasla frizerku koja je sposobna da shvati sta zelim,a sliku ne mogu da nadjem odgovarajucu...Pokusacu da pojasnim...
Paz frizura ali ne ide pozadi kratko, napred dugo vec obrnuto... Napred krace, pozadi duze i ide u polukrug... Napred siske isto u polukrug... Pokusali su da me osisaju tako ali taj polukrug se ne primecuje, msm vidi se kad me isfenira sutradan sve propadne...
Kao mala sam imala takvu frizuru, sisala me neka baba, ne znam ni da li je ziva...
Znam samo da je to dosta dugo trajalo i da se sisa tako da je unutra kratko, a sledece sloj sve duzi i duzi, tako mi je taj polukrug sam isao na unutra... I ja ovo kad izblebecem frizerki ona me gleda u belo i to na kraju bude neuspeli pokusaj...
![]()
Ja tacno znam kako zelis da se osisas,i ta frizura je ekstra samo treba da imas i dosta kose da zadrzi oblik i posle feniranja.Naravno,treba i frizer da te dobro osisa. Cudno mi je da kad tako objasnis frizerki da ona ne moze da shvati o cemu se radi...
Ja bih se osisala i tacno znam kako hocu, ali jos uvek nisam nasla frizerku koja je sposobna da shvati sta zelim,a sliku ne mogu da nadjem odgovarajucu...Pokusacu da pojasnim...
Paz frizura ali ne ide pozadi kratko, napred dugo vec obrnuto... Napred krace, pozadi duze i ide u polukrug... Napred siske isto u polukrug... Pokusali su da me osisaju tako ali taj polukrug se ne primecuje, msm vidi se kad me isfenira sutradan sve propadne...
Kao mala sam imala takvu frizuru, sisala me neka baba, ne znam ni da li je ziva...
Znam samo da je to dosta dugo trajalo i da se sisa tako da je unutra kratko, a sledece sloj sve duzi i duzi, tako mi je taj polukrug sam isao na unutra... I ja ovo kad izblebecem frizerki ona me gleda u belo i to na kraju bude neuspeli pokusaj...
![]()
Ja tacno znam kako zelis da se osisas,i ta frizura je ekstra samo treba da imas i dosta kose da zadrzi oblik i posle feniranja.Naravno,treba i frizer da te dobro osisa. Cudno mi je da kad tako objasnis frizerki da ona ne moze da shvati o cemu se radi...
Pa zavisi kako objašnjava .... Desi se ponekad da neko smatra da zna da objasni, a u stvari ne zna .... i onda misli da ga frizeri ne razumeju.