Siva planeta

Dok se secam,proklete 99-te,uzasnih slika bombardoanja,jer trenutno to gledam na tv-u ali u libiji,secam se i te 99-te po mnogo cemu po odlicnim zurkama u industriji,po mojoj prvoj i pravoj ljubavi.Poceli smo kao klinci josh sa 14god,ali su nam se zivoti odvojili,proslo je 5-6 godina.ona je bila debeljuca,ali slatka,a ja iskreno debeo.Kada sam je video crno pache se pretvorilo u prelepog labuda,struk,noge,guza,grudi lice...ma sve!!Naravno u medjuvremenu i ja sam doterao svoju figuru sa 100kg na 72kg.Ali ona prepametna,prelepa..a ja i dalje glup,glup jer nisam shvatio shta sam imao.poceli smo da se vidjamo,mic po mic e to nas zajedno!!!Desavalo mi se da se probudim i ushtinem sebe samo da bi se uverio da nesanjam.Mnogi su me pitali sta ce devojka kao ona sa tobom.Posto devojke koje izgledaju kao ona,uglavnom imaju dobrostojece momke sa kolima i skupim poklonima,dok kod mene je shipka u busu zamenila auto,a milka cokolada ili ponekad ruza su zamenili skupe poklone i izlaske.Nebojano puta je ona placala izlaske...
Jer jos kao klinci ja sam bio zaljubljen u nju,a i ona u mene!!!
Vreme je prolazilo,bilo nam je super,uglavnom smo se vidjali kod nje ili sa njenim prijateljima,nazalost ja sam se sramio vecine mojih,jer sam tada bio u pogresnom tripu navijanje(huliganizam) i druzio sa likovima iz kriminogene sredine.Onda sam nashao extra posao u mobtelu,a njoj je fax ishao extra!!
Nikada,ali nikada je nisam prevario,mada sam imao prilike.cak smo i planirali da se osamostalimo sa 21 god,do tada cemo shtedeti pa da iznajmimo gajbu i da zivimo zajedno,ali moj zivot i moje okruzenje.plus razni poroci nisu ishli uz takvu devojku.2002-ge dobila je ponudu da zavrshi 4godinu u italiji,gde bi mogla da nastavi skolovanje i nadje posao,ako nishta drugo mogla bi kao model 100% da uspe.Nije htela da cuje,ostace ona ovde i pomoci meni oko mojih problema.Ja sam naravno kao i svaki debil hteo i jare i pare.Ja sam tajno vodio porocan zivot,uglavnom njena drugarica je saznala i prenela njoj.molila me,secam se kao juce da je bilo,kada je rekla procicemo kroz pakao zajedno.Ja sam video,da sam kreten i bukvalno sam raskinuo sa njom i oterao je od sebe,prihvatila je skolovanje u milanu,Trebalo joj je 5god da me prboli,a ja nju nisam josh uvek!!
Morao sam to da uradim,zar takvog andjela da povucem sa sobom na dno,a nju je cekalo sve,sto se kaze svet na dlanu i evo sada je menadzer u jednoj italijanskoj banci.otprilike je 3-ca ili 4-ta po jachini u banci,mislim odgovornoscu!!Teshim sebe da sam dobro postupio,ovako bi se borila samnom,ko zna shta bi bilo sa njenom skolom....
Drago mi je kad cujem da je uspela,a tek za par meseci puni 30god.
A ja.... e to je prica za drugi put,ali samo da znate u medjuvremenu sam upoznao josh jednog andjela od devojke,ali o tome drugi put.

P.S. Ovo je 100% istinita prica o jednom klovnu(idiotu) koji kao i petar pan odbija da odraste!!

Back