Situirana samohrana mama

Pa ja sam samohrana mama,imam stan,posao ,platu-ono nije losa,mada bi mogla i bolja,kakvi se lepe?Zavisi od zene do zene,lepe se klinci koji misle da su mnogo pametni,burzuji srednjih godina koji ne vole sponzoruse,prosecni tipovi,ma nema tu pravila,ja sam naletala na svakojake......

Pera_Zdera:
littlefoot:
I sta mislite kakvi se lepe? :lol:
Oni koji bi samo nesto da kresnu...pa makar i kamilu...a ovo im je i bolje od kamile....ma premija.
Ako se ne ostvari neki psihicki link, a ako se ostvari onda je druga prica. Mada se u ovakvim slucajevima retko ostvaruje.
ti to verovatno iz licnog iskustva???
ali pravilo je da nema pravila.
Pero,sto se nerviras???
ako ti se tema ne dopada uvek mozes da je preskocis.
ovako dovodis sebe u poziciju da se nerviras ,svadjas ili pak vredjas ljude bez potrebe.
pozdrav i izbegavaj "razvedene dromfulje","majke sa decom koje bi samo da se kresnu"....."ti zasluzujes mnogo bolje".

vecavestica:
Pera_Zdera:
littlefoot:
Oni koji bi samo nesto da kresnu...pa makar i kamilu...a ovo im je i bolje od kamile....ma premija.
Ako se ne ostvari neki psihicki link, a ako se ostvari onda je druga prica. Mada se u ovakvim slucajevima retko ostvaruje.
Pero,sto se nerviras???
ovako dovodis sebe u poziciju da se nerviras ,svadjas ili pak vredjas ljude bez potrebe.
pozdrav i izbegavaj "razvedene dromfulje","majke sa decom koje bi samo da se kresnu"....."ti zasluzujes mnogo bolje".
Veco a sto se ti nerviras...iz licnog iskustva? Naravno da izbegavam one koje mi se ne svidjaju... Izbegavaj i ti isto.

Pera_Zdera:
vecavestica:
Pera_Zdera:
littlefoot:
Pero,sto se nerviras???
Veco a sto se ti nerviras...iz licnog iskustva? Naravno da izbegavam one koje mi se ne svidjaju... Izbegavaj i ti isto.
ne Pero,nije iz licnog iskustva.
i ne nerviram se.
samo mi je zao sto nemas malo vise razumevanja za ljude koji su u situaciji koja ,varuj mi, nije ni malo prijatna.
ja sam to odavno prevazisla- ali za sve treba vreme.
budi mi pozdravljen i nema ljutis.
P.S. pokusaj samo malo da se stavis u njihovu situaciju.
i nije lepo ljude nazivati onakvim imenima.
jednog dana ce i tebe neko mladji osloviti ruznim imenom i videces bice ti mnogo zao.
ovde to mnogo vise boli jer to uradi neko ko te nikada u zivotu nije upoznao???

Back