gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Tako nekako, nesvesno..ma ne, samo stoji i shiri h ljubav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nekako, nesvesno..ma ne, samo stoji i shiri h ljubav
Stvarno neozbiljno sa tvoje strane...A ja mislim da ce ih on na kraju uz svu tu ljubav povest da ih je*e.
prose za dopNisam znao gde da postavim ovu temu, mislim da je najprikladnije ovde![]()
Imamo situaciju:
Veče je, lepo vreme...
Na autobuskoj stanici nekolicina putnika stoji čekajući bus, dok malo sastrane stoji stariji muškarac, pristojno obučen, može se reći zgodan.![]()
Dolaze mlade devojke nekih 15 - 20/22 godine, i sve se okupljaju oko njega, dok čekaju bus.
Šta mislite, zašto se okupljaju oko tog starijeg čoveka, i nijedna ne stoji negde podalje, ili sa ostalim putnicima koji su okupljeni u "gomili"?![]()
Nisam znao gde da postavim ovu temu, mislim da je najprikladnije ovde![]()
Imamo situaciju:
Veče je, lepo vreme...
Na autobuskoj stanici nekolicina putnika stoji čekajući bus, dok malo sastrane stoji stariji muškarac, pristojno obučen, može se reći zgodan.![]()
Dolaze mlade devojke nekih 15 - 20/22 godine, i sve se okupljaju oko njega, dok čekaju bus.
Šta mislite, zašto se okupljaju oko tog starijeg čoveka, i nijedna ne stoji negde podalje, ili sa ostalim putnicima koji su okupljeni u "gomili"?![]()
Jel ovo neka erotska fantazijaNisam znao gde da postavim ovu temu, mislim da je najprikladnije ovde![]()
Imamo situaciju:
Veče je, lepo vreme...
Dobro, to varira od mesta, okruženja i vremena, nekad se matorke okupe, nekad mlade...Oko mene se skupe devojčice od pet-šest banki...Cure iz kraja me sve znaju i znaju da
znam s tetama lepo da pričam...Bude veselo i...lepo...![]()
A ne,ne...Mlade se okupe oko mojih sinova...A evo i zašto oko ovog...Dobro, to varira od mesta, okruženja i vremena, nekad se matorke okupe, nekad mlade...![]()
Ko?Zrači poverenjem.