Situacija...

Pa nije vam teško da sami uvidite kako to izgleda.

Predveće, uveće, kada deca, devojke idu iz škole, stanite kod nekog stajališta za prevoz, i posmatrajte... :)

Ali nemojte misliti da sam ja lično prisutan ako vidite sličnu situaciju. :lol:

Nisam znao gde da postavim ovu temu, mislim da je najprikladnije ovde :)

Imamo situaciju:

Veče je, lepo vreme...

Na autobuskoj stanici nekolicina putnika stoji čekajući bus, dok malo sastrane stoji stariji muškarac, pristojno obučen, može se reći zgodan. :)

Dolaze mlade devojke nekih 15 - 20/22 godine, i sve se okupljaju oko njega, dok čekaju bus.

Šta mislite, zašto se okupljaju oko tog starijeg čoveka, i nijedna ne stoji negde podalje, ili sa ostalim putnicima koji su okupljeni u "gomili"? :lol:
prose za dop

Imamo situaciju:

Veče je, lepo vreme...

Na autobuskoj stanici nekolicina putnika stoji čekajući bus, dok malo sastrane stoji stariji muškarac, pristojno obučen, može se reći zgodan. :)

Dolaze mlade devojke nekih 15 - 20/22 godine, i sve se okupljaju oko njega, dok čekaju bus.

Šta mislite, zašto se okupljaju oko tog starijeg čoveka, i nijedna ne stoji negde podalje, ili sa ostalim putnicima koji su okupljeni u "gomili"? :lol:

...količina i težina vremenski isplaniranog vlastito odabranog sadrzaja srazmjerna je nezavisnosti od situacije ..

Imamo situaciju:

Veče je, lepo vreme...

Jel ovo neka erotska fantazija:think:

E slatko sam se nasmejao iznenađen situacijom pre neki dan. :lol:

U približno isto vreme, kao i onda, prolazio sam pored te iste stanice, bijade isto puno ženskog sveta koje su čekale bus. Na mestu gde sam ja stajao onda, ama baš na istom mestu stajao je jedan čovek sličan meni po liku, sa osrednjom sedom bradom, za nijansu niži od mene. Nekako je plašljivo gledao i osvrtao se oko sebe, dok su putnice bile svuda raštrkane na stanici, u grupicama 2-3-4...

Bio mi je nekako drag taj prizor, i ono što sam video i osetio dok sam prolazio, i svo vreme sam se smejao sve dok nisam stigao kući... :lol:

Back