Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
@Tema: Meni je jedna u teretani rekala samo: "... jaooo, pa i ti si oženjen!" Ahahahah
Ne znam šta je očekivala, kulturno sam joj pokazivao vežbe, bez da je muvam...![]()
Postena devojka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Tema: Meni je jedna u teretani rekala samo: "... jaooo, pa i ti si oženjen!" Ahahahah
Ne znam šta je očekivala, kulturno sam joj pokazivao vežbe, bez da je muvam...![]()
sta mislite vi, jedan moj drugar je is'o u teretanu i devojka koja je dizala 45kg-a na bendzu se nezno oslonila na njega dok je radila zgibove i posle mu je trazila broj telefona... on, kad nije hteo da joj da, uvrnula mu je ruku, pa je on morao da joj da svoj broj... posle ga je nasla na fejsu, uzela mu broj fiksnog i sinoc ga je, pijana, zaprosila... ja ne znam... jel vam se desilo nekom drugu nekad nesto slicno?
sta mislite vi, jedan moj drugar je is'o u teretanu i devojka koja je dizala 45kg-a na bendzu se nezno oslonila na njega dok je radila zgibove i posle mu je trazila broj telefona... on, kad nije hteo da joj da, uvrnula mu je ruku, pa je on morao da joj da svoj broj... posle ga je nasla na fejsu, uzela mu broj fiksnog i sinoc ga je, pijana, zaprosila... ja ne znam... jel vam se desilo nekom drugu nekad nesto slicno?
E da, samo još nešto, kad smo kod situacija, sedim ja danas tako u parku i jedem sladoled, kao i ko zna koliko puta do sada, pričam sa drugom i prilazi mi odjednom neka ciganka i kaže kako sam joj poznata.. heh, mislim, jeste mene sestra zezala da su me mama i tata kupili od ciganke, ali opet.. i pita me da li hoću da mi gleda u dlan.. mislim, ja to ne volim, bzvz mi je skroz, čak ni iz šale.
I fino joj se zahvalim, kad ona neće da ode.. nego mi je rekla da to čemu stremim će da se desi, tako nekako... i onda je tek otišla, a nije tražila ni pare ni ništa... mislim, precizirala je ona tačno to čemu se ja nadam, ali to sada nije bitno ovde... eto.. ajd' da je tražila pare ili nešto.. a ovog druga nije ni pogledala... samo mene... svašta...
Situacija, baš..
Znači, moj drug može da napravi temu o drugarici koja je jela sladoled u parku i prišla joj ciganka itd...![]()
...i prilazi mi odjednom neka ciganka i kaže kako sam joj poznata.. I fino joj se zahvalim, kad ona neće da ode.. nego mi je rekla da to čemu stremim će da se desi, tako nekako... i onda je tek otišla, a nije tražila ni pare ni ništa... mislim, precizirala je ona tačno to čemu se ja nadam, ali to sada nije bitno ovde... eto..![]()