SITNICE KOJE ZIVOT ZNACE

reggae u toploj atmosferi... sa ljudima koje volim... sladoled nirvana, zuto pakovanje... eurokrem... bademi i lesnici peceni... kikiriki przen... zivotinje kad sam depresivna, pod uslovom da ne beze od mene... kad me se jednom u milijardu godina seti neki dobar baja... putovanja, mogu i 95-icom, ali samo u pravcu blokova...

malecka:
reggae u toploj atmosferi... sa ljudima koje volim... sladoled nirvana, zuto pakovanje... eurokrem... bademi i lesnici peceni... kikiriki przen... zivotinje kad sam depresivna, pod uslovom da ne beze od mene... kad me se jednom u milijardu godina seti neki dobar baja... putovanja, mogu i 95-icom, ali samo u pravcu blokova...

Vidim da cesto pominjes 95.
Mozda smo se negde sreli.Salim se.
Gde zivis u blokovima?

ne zivim u blokovima... :wink: znam brdo ljudi odatle... totalno je luda ta 95-ica... ako znas dachu iz beografita, on je bas jednom pricao da se u 95-ici upoznaju interesantni ljudi i u to sam se uverila jednom kad sam sa kolegama nekim isla tamo na "teren"... inace kej je fenomenalan... the best... a bice tamo i aqualand... dakle :arrow: :D selim se u blokove!!!

1. volim ujutru kad se probudim i prvo ugledam moju ljubav koji me gleda sa blaženim osmehom
2. volim kad se uvalim u fotelju ispred tv-a i smažem milku ili nešto čokoladno
3.volim kad sredom kupim "gloriju" zavaljena u fotelju ne ustajem dok je ne pročitam
4.kad na terasi pijem kafu dok napolju sunce sija
5. kad sam u finom ženskom društvu i bavimo se nekim ženskim temama uz kaficu i t.d.
to su male stvari koje život čine lepim :)

divlja-u-srcu:
Koje su to sitne stvari koje volite da radite i koje vam predstavljaju zadovoljstvo? :)

Paaaa, voolim da jedem jaju, tako stvaram sitna crvena krvna zrnca - te sitnice koje mi zivot znace :roll: , onda volim kad im cika doca da ime eritrociti, a kad njih izbroji, pa ih ima puno, onda mi je lepa slika i to mi zivot znaci... i zadovoljstvo. :D

guda:
banchi:
ja pročitala DIRKANJE bez "I" :lol:
pa na to je i mislio hahahahahaha :lol:
7.gif

Back