Sitnice koje kažu “ volim te”

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja ga za uzvrta uvek pokrijem na kaucu kad zahrce uz tv
uvek poslednji dinar izvadim da mu kupim nesto bas skupo i fensi
ljubim ga za laku noc, skoro uvek
on ima obicaj da mi 'odgovori' u svom maniru koji me uvek nasmeje
to je jedna nasa interna posalica koju ne bi trebalo pred detetom, ali dobro ona je velika pa i ne obraca paznju na to

- - - - - - - - - -

i definitivno me uvek naduri kad mi kaze Ljubinka

ja ga za uzvrta uvek pokrijem na kaucu kad zahrce uz tv
uvek poslednji dinar izvadim da mu kupim nesto bas skupo i fensi
ljubim ga za laku noc, skoro uvek
on ima obicaj da mi 'odgovori' u svom maniru koji me uvek nasmeje
to je jedna nasa interna posalica koju ne bi trebalo pred detetom, ali dobro ona je velika pa i ne obraca paznju na to

- - - - - - - - - -

i definitivno me uvek naduri kad mi kaze Ljubinka

pa šta da kaem osim - blago njemu...

Zar sve mora da se gleda kroz materijalno....zar ne postoji ..dodir,osmeh,paznja
briga,razumevanje,potreba, strast koja se odrzava..poljubac u prolazu..i tako to
ili sam ja na nekoj drugoj galaksiji medju nekim drugim zvezdama rodjena, pa
zivot u dvoje gledam nekim drugim ocima..i potrebama koje ocekujem ali i dajem

Мислим да ниси пратила моје дело на овој теми :sad2:

Ја сам писала о загрљају, додиру...

А онда смо скренули на подразумевање и поклоне ...

Што мени лично ништа не значи.

Више ми значи поступак и подршка у одређеном тренутку.

Ништа ти не значе поклони? :)
Поклоне поменуо нисам, али не видим шта фали поклонима, што се под њима подразумевају паритети у знатним новчаним јединицама.
Мени увек може да се поклони кућа у Малибуу.

Пажња и угађање се подразумавају, то сам рекао - то није поклон.
Неком можда и то јесте велики гест.

Moj bivsi komsija je i pored visedecenijskog bracnog staza uvek uredno zeni otvarao vrata od automobila, poput nekog lakeja, obasipao je u javnosti paznjom. Al se zato shvalerao sve u sesnaest, svi su to znali, naravno i njegova supruga.

Швалери имају манире, па му дође као условни рефлекс. Као кад клице учимо бонтону, он им пређе у навику, да се не гурају у реду, да буду џентлмени према женама итд.
За његову жену је то било уобичајено његово понашања, ал према неким женама које нису навикле на такав третман, оне су биле тиме одушевљене. Нису жене навикле да постоји такав неко, па му је то много значило у освајању и било му је лакше, стара школа )))

Ништа ти не значе поклони? :)
Поклоне поменуо нисам, али не видим шта фали поклонима, што се под њима подразумевају паритети у знатним новчаним јединицама.
Мени увек може да се поклони кућа у Малибуу.

Пажња и угађање се подразумавају, то сам рекао - то није поклон.
Неком можда и то јесте велики гест.

Па, сад, кућу у Малибуу и ја не бих одбила :mrgreen:

Мислила сам на поклоне типа 8. март, годишњице, рођендани (парфеми, цвеће и сличне трице).

Некако ми делују више као правдање "извини што сам те занемаривао целе године" или "такав је ред" или оно што сам већ написала.

У нашој кући се не негују превише такве ствари.

Да нам није моје колегинице која нам уредно сваке године честита годишњицу и то бисмо заборавили :rumenko:

https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=5QYwdTG1L3HKtM&tbnid=UGSgTGRSs8gmsM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.google.rs%2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Drja%26docid%3D5QYwdTG1L3HKtM%26tbnid%3DUGSgTGRSs8gmsM%3A%26ved%3D%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.****************%252F2013%252F05%252F1-maj-1968-mala-nista-beznacajne-sitnice%252F%26ei%3Dv-NcUtjaHMO80QW-yIDwAg%26bvm%3Dbv.53899372%2Cd.d2k%26psig%3DAFQjCNGAIl4uTuoUtFzgIt6SmlWZ1AiSOw%26ust%3D1381905728375506&ei=z-NcUseKKq2a0QWDv4DIDA&bvm=bv.53899372,d.d2k&psig=AFQjCNGAIl4uTuoUtFzgIt6SmlWZ1AiSOw&ust=1381905728375506

Па, сад, кућу у Малибуу и ја не бих одбила :mrgreen:

Мислила сам на поклоне типа 8. март, годишњице, рођендани (парфеми, цвеће и сличне трице).

Некако ми делују више као правдање "извини што сам те занемаривао целе године" или "такав је ред" или оно што сам већ написала.

У нашој кући се не негују превише такве ствари.

Да нам није моје колегинице која нам уредно сваке године честита годишњицу и то бисмо заборавили :rumenko:
Цвеће и поклони као поклон за такве датуме - тетки и ташти обавезно али за Божић, славу, не за 8. март.
Ми то никад, нас двоје, нисмо обележили, смејемо се женама са једним кУранфилом које препрале улице , али добро, то је све тако..
Можда је мВ у праву кад каже да пажње међу паровима нема много.

Цвеће и поклони као поклон за такве датуме - тетки и ташти обавезно али за Божић, славу, не за 8. март.
Ми то никад, нас двоје, нисмо обележили, смејемо се женама са једним кУранфилом које препрале улице , али добро, то је све тако..
Можда је мВ у праву кад каже да пажње међу паровима нема много.

Ми одемо породично у кафану и крај.

То ми је лепше него поклон само за мене.

Kada me predstavlja svima sa: "Evo, to je ONA", i značajno me zagrli, rukom zaštitinički obavijenom oko mene cele, naglašavajući to tako da znam da im je mnogo pričao o meni.

Kada između dve bioskopske projekcije sam insistira na onoj za koju zna da će se meni svideti, a da će se on sve vreme suzdržavati da ne zaspi.

Kada odnese običnu šolju za kafu da na njoj urade moj omiljeni ženski filmski lik na njoj.

Kada mi kupi pet kinder jaja jer se kolekcionarska figurica dobija u svakom petom.

Kada osetim u noći da mi opipava leđa da vidi gde sam gola i zapaše mi gornji deo pidžame u donji i pokrije me da se ne prehladim.

Kada celim telom sa kreveta skoči na mobilni kao na bombu da ugasi iritantni zvuk alarma za buđenje i nežno me poljupcima razbudi.

Kada kupi dečiji zabavnik jer je u njemu poster sa minjonima koje obožavam.

Kada za mene ostavi belo grožđe jer zna da crno ne volim.

Kucala bih još i-ha-haj da sada ne moram ići, ali možda se vrtaim da dodam štošta... :)

Kada mi donese

IMG_1529-1-1.jpg

Back