- Poruka
- 390.800
Koje su to sitnice, male stvari ili gestovi ,koji vam pokazuju i bez reci,da vas partner voli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su to sitnice, male stvari ili gestovi ,koji vam pokazuju i bez reci,da vas partner voli?
ovo si mogla i na forumu dobiesima hiljadu malih stvari kojima nekome mozes da pokazes da ga volis
izbor zavisi od trenutne situacije
ja za vikend dobila buket omiljenog cvece, fenomenalan sex i masazu stopala
meni dosta
mogao je ceo vikend posle da mi se penje na glavu sa cim oce, zasluzio je onim gore svetim trojstvom![]()
Meni krupne stvari pokazuju da me voli. Kada je prisutan u bitnim momentima. U strahu, u dilemama, u škripcu.Koje su to sitnice, male stvari ili gestovi ,koji vam pokazuju i bez reci,da vas partner voli?
ovo si mogla i na forumu dobies![]()
ima hiljadu malih stvari kojima nekome mozes da pokazes da ga volis
izbor zavisi od trenutne situacije
ja za vikend dobila buket omiljenog cvece, fenomenalan sex i masazu stopala
meni dosta
mogao je ceo vikend posle da mi se penje na glavu sa cim oce, zasluzio je onim gore svetim trojstvom![]()
dobro je pa ti nije poklonio 10 deka kafe i shetjer kocku)))))))))
dobro je pa ti nije poklonio 10 deka kafe i shetjer kocku)))))))))
hahha i kilo jabuka..
pa, dobila sam i jabuke, al od drugog muskarca
i to ne kilo, vec gajbicu, nisam ja bilo ko![]()
e, i ja sam to pomislilaPa to je vec nesto, kilogram se nosi reda radi a gajbica znaci da ti je stvarno stalo.
![]()
ono shto svaka zhena zaista misli...![]()
što žena...i ja mislim...doduše nemora tolko, može i 0,1 promil toga
eo ja sam se sad istopio...al majkemiКад имам озбиљан проблем, много сам тужна или уплашена седне поред мене и јако ме загрли.
Тада знам да ме воли и да му је стало.
Мени то значи више од свих поклона и изјава љубави датих олако.
Он није човек од много речи, нарочито када су осећања у питању.
Али његови поступци говоре све.