Sitna Riba

Pojeo medved dabra. Samo što ga je pojeo, upuca ga čovek i medved ne stže da uživa u varenju dabrovine, a brana koju je napravio dabar je propala i voda je pobila puno sitnih insekata, buba i životinja, uopšte potopila je sve one koji žive u rupama tog predela.
Posle ovoga došlo je do nekih promena pa je džinovski patuljak postao mala pečurka. Pečurka se razmnožila i postala sitna riba.
Sitna riba je ostala sitna riba.

Iz knjige: "Spontano Sagorevanje"

Prilozi

• untitleddesign_1_original-13.jpg
    untitleddesign_1_original-13.jpg
    52,4 KB · Pregleda: 211
U čemu je problem ako iznese odlomke iz svoje knjige?

Iz pravilnika Bloga

* Blog nije mesto za reklamu, male oglase i kolekcionarske razmene.

Ako sam ja pogresno razumeo pravilnik izvinjavam se i zato dopusticete da
idem odmah da vidim sta imam za prodaju pa cu da redom da oglasavam jer to nije problem i dozvoljeno je na Blogovima.

U čemu je problem ako iznese odlomke iz svoje knjige?
Ne znam šta je kome problem. Ja gledam, ne da postavljam odlomke, bilo bi možda nekome nejasno i nedorečeno... gledam da "dam", "podelim" i postavim celu priču ili spot sa tekstom. Sve što delim su moja lična autorska dela, ako je to problem nekome ili je suprotno pravilima to bi trebalo svi korisnici da znaju. Svaki tekst, priča ili "muzički naslov" - tema pesme, pesma, dakle, jesu teme za različite oblasti foruma. Ljudi ih postavljaju. Ja spadam :) u odeljake blogovi, muzika i kratki film... kultura, jednom rečju ;) Hvala puno na razumevanju. :)

Iz pravilnika Bloga

* Blog nije mesto za reklamu, male oglase i kolekcionarske razmene.

Ako sam ja pogresno razumeo pravilnik izvinjavam se i zato dopusticete da
idem odmah da vidim sta imam za prodaju pa cu da redom da oglasavam jer to nije problem i dozvoljeno je na Blogovima.
Ali on ne reklamira ništa što spada u komercijalne reklame, navodi odlomak svoje knjige i postavlja odakle je odlomak.Nećemo da budemo toliko isključivi, podstiče o pisanje a ne gušimo ga...posebno ako je reč o autorima koji imaju i svoja dela.

Još jednom proveri, dozvoljeno je postavljane autorskih dela... Ovaj blog se smatra autorskim delom i kao takav je prikladan da bude ovde postavljen.Hvala na razumevanju.
Svakako !
Pa zar nije poštovani i meni rado čitani "solarnaeklipsa" postavljao isto ovde tekstove iz svojih autorski i takodje objavljivanih radova .
Mislim da je naš prijatelj "Pluvo" sa time upoznat .
Treba podržati svako pisanje na blogovima , nikada ne znaš kakav talenat čuči u ljudima i šta možeš otkriti i saznati novo

Poslednja izmena:

Back