Sitacija je sledeca: otcepi se Crna Gora, i...

Ako će da idu,neka idu srećan im put.Samo da više prestane priča o tome.Čini mi se da je više naroda tamo za nas ali i Makedonci su bili pa su ih zahebali pitanjem na referdumu.Po pitanju Crnogoraca mi ne trebamo ama baš ništa da uradimo,nikakav referendum kod nas što propagira onaj,onaj,onaj ma ne znam koji epitet da mu zalepim,svi su slabi.Što bi Srbija trošila pare kada ga oni i tako planiraju.Nadam se da će oni rešiti to kako treba. ;)

SIGNATURE 350:
a sta mislis kad srbija vise nebi isla na more tamo dole... ja neznam sta bi s njima bilo na primorju.
a i nije mi zao kad odem dole jer osim onih para sto platim sobu, 99% one hrane sto kupim je uvoz iz srbije - sokovi i druge trajne stvari, tako da se dosta mojih para i vrati
Pa nemoj da ideš i videćemo ;) To za more više ne pije vodu,njima će Rusi sve da kupe.

_Milanche_:
i u odnosu na druge zemlje je jeftino(uporedite CG sa Hrvatskom pa cete shvatiti).
Mozda ce malo opasti poseta prve godne a posle ce biti isto kao i danas.

Ха,ха, добре шале никад доста, упореди је са Бугарском, Турском и Грчком, јесте пут скупљи али вреди сваког еура. Лепше, чистије, културније, екстра однос према гостима и наравно јефтиније! Пропутуј мало па ће ти се само казати!

Boba-No1:
Ха,ха, добре шале никад доста, упореди је са Бугарском, Турском и Грчком, јесте пут скупљи али вреди сваког еура. Лепше, чистије, културније, екстра однос према гостима и наравно јефтиније! Пропутуј мало па ће ти се само казати!

U Bugarskoj nije lepse,jeste Bugarska jeftina ali lepse i nije a sto ti govori i broj turista iz srbije koji ide tamo u odnosu u CG.
jU Turkoj nisam bio ali da je jeftiniji naravno da nije.
Grcka jeste bolja ali sigurno jeftinija nije posebno sto se tice smestaja i prevoza.Ostale stvari jesu slicna cena ali za obicnog turistu iz srbije velika je stavka smestaj i prevoz i viza.
Ja nisam ni pricao gde je lepse pricao sam samo o cenama i dostupnosti leptovanja.
Procitaj prvo sta sam napisao pa onda komentarisi.
A oko ovoga "Пропутуј мало па ће ти се само казати!" ostaje mi samo da se nasmejem.
:)

Moжда се теби не свиђа Бугарска,ок, Турска је веруј ми јефтинија, а за Грчку си у праву ако мислиш на стандардна места где су се Срби навукли, па Грци пошели да их деру, као што рекох, пропутуј мало, нарочито ако можеш аутом и то према истоку Грчке и уживаћеш у малим рајевима на земљи за мале паре!

absonic:
i sta onda?
Od cega bi oni kao mala drzava mogli da zive...
Oni se sada prose*ravaju dok im je beograd jos tu?
Ali sta kada se otcepe?
Sta da radi drzava koja ima 3 puta manje stanovnika nego BG?
Od cega da zivi?
Turizma? Ne bih rekao....

Pa da se stotinak srba i organizuje dobili bi crnogorsku vojsku

A ko kaže da oni žive od turizma i kamena?

Boba-No1:
Moжда се теби не свиђа Бугарска,ок, Турска је веруј ми јефтинија, а за Грчку си у праву ако мислиш на стандардна места где су се Срби навукли, па Грци пошели да их деру, као што рекох, пропутуј мало, нарочито ако можеш аутом и то према истоку Грчке и уживаћеш у малим рајевима на земљи за мале паре!

Bobo prinudila si me da napisem ovo jer si mi dva puta rekla da "proputujem".
Vise od 10 puta sam bio u Grckoj znam situaicju jako dobro i nigde u grckoj nije nesto jeftino bilo je pocetkom 90-ih.A sto se tice "proputovanja" cisto da ti napomenem da sam 2 puta bio cak u USA :)
Ja nisam govorio samo o ceni smestaj+prevoz je najjeftinija varijanta crna gora to sam rekao a mislio sam i na ostale stvari,tj ne treba ti pasos,ne treba ti viza,najlakse je naci smestaj ne moras preogencija moze si preko oglasa,imas tamo ljude koje znas,mnogo je dobro povezano prevozimo svih vrsta ,lako se nosi sva potrebna hrana i tako dalje.
To sto ce prosecan turista iz srbije da letuje po malim rajevina i grckim ostrivima to jako tesko.
CG kad se odvoji nista se nece posebno promeniti u tom rezimo bice sve kao i danas kad je fol jedna drzava.

Појава усташлука у Србској Црној Гори ме није изненадила јер утицај ватикана је увек био јачи , али ме чуди појава усташлука под окриљем Блатића тхе гаргамела у Србији,
стварно чудно, одрицање од Србске Црне Горе је као одрицање од РСБиХ, и РСК и Косова и Метохије, али ипак он је демонократа њега само шолде интерсују

SIGNATURE 350:
a sta mislis kad srbija vise nebi isla na more tamo dole... ja neznam sta bi s njima bilo na primorju.
a i nije mi zao kad odem dole jer osim onih para sto platim sobu, 99% one hrane sto kupim je uvoz iz srbije - sokovi i druge trajne stvari, tako da se dosta mojih para i vrati
Da bre crnogorsko primorje che da propadne bez vas paradajz turista :D .Neak samo vi zaobilazite crnu goru, a za turiste ne brini

Kakve se ovde vode rasprave?!
Vec je neko ranije u treadu ukazao na to koliko Srbija ima vecih i gorucih problema.
Zasto mi bolujemo tudje guzobolje?! Neka oni sami srede stvari kako njima odgovara.

I jedna scena :
Devedesetih se napile dve budale u kafani i pevaju Slovencima "Nek vam Kardelj i Tito na Triglavu sade zito!" Pa protumacite sami ko je kako prosao.

Strajder:
Hmmmm, ovo mi zvuči poznato...Kao pre nekih 15 godina, šta će jadni Slovenci i Hrvati kada se odcepe, mučenici, moliće da se vrate i da ih primimo, Srbija ima struju, bla, bla...I gle kako oni pukoše, a mi odosmo napred...

Molimo vas primite nas nazad mi bismo unazad 50-tak godina stoga apelišemo da nas primite pa se lepo vratimo u 70-te tamo nam je sve poznato a ne naprijed tko zna što će se tamo dešavati. Pozdravite mi Slobu i ako nema mjesto za ukop ja mu nidim svoje đubrište ionako ga više ne koristim. :lol:

šaUsta:
Molimo vas primite nas nazad mi bismo unazad 50-tak godina stoga apelišemo da nas primite pa se lepo vratimo u 70-te tamo nam je sve poznato a ne naprijed tko zna što će se tamo dešavati. Pozdravite mi Slobu i ako nema mjesto za ukop ja mu nidim svoje đubrište ionako ga više ne koristim. :lol:

Дечко, не причај толико, владају вируси...У сваком случају, ако се разболиш најбоље је да пијеш андоле и сисаш мидоле...

_Milanche_:
Bobo prinudila si me

Могао сам само да те принудим.Ок, то је твоје мишљење, мени је прихватљивије у Гр него у ЦГ, можда зато што се тамо осећам пријатно због правог односа мештана према туристима (гостопримство у ЦГ је на нули задњих пар година а био сам код њих 7-8, од тога 3 пута сам ишао одмах истог лета после ЦГ у Гр), у САД нисам био:sad:, али јесам у Канади и идем ускоро опет :grin:.
Одосмо у офф.... Поз

Back