Sisters of mercy

• Začetnik teme Začetnik teme oline
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja se ladno bio odusevio kako su dobro svirali...........a onda se u jednom trenutku razisao dim i vidim da nemaju ritam sekciju..........onda su ponovo zasuli dimom:shock: valjda da prikriju dj-a????:roll:

ja sam sluchajno dobila karte za dz i kao sluchajno reshim 10-ak minuta pre koncerta da odem... a i nisam neki fan... mada meni je bilo lepo... samo mi je zao ljudi koji su platili za ono, jer je po meni bilo loshe i kratko...

Eh,izvadih ja sad ovu temu iz naftalina...
Ja sam bila nenormalno primljena na ovaj koncert(s'obzirom da sam i propustila onaj pre 16 god-ne secjam se zashto?-kada su svirali u Hali Sportova na NBGd-u),panichila oko karti-hocje li ih biti,hocju li imati kintu itd i onda se 13.06. nashla na polupraznom Tashu(ushla preko tapkarosha u dealu sa security-jem)za 800 kinti...Em shto je proshlo oko sat dok se nije smrklo da bi koncert pocheo(valjda zbog vizuelnih efekata-->chitaj dima),onda se pojavio Eldritch van pameti obuchen-da,da,hokejashi dres-to je to(oh,kakvo razocharenje!),pevao neshto shto skoro i da nisam razumela sa onog odurnog ozvuchenja iako ih slusham godinama...i tako...a zavrshilo se pre nego shto je i pochelo...
No,mozda je i cool shto nije bilo previshe ljudi(mrzim da me gaze!),videla sam dosta starije(uspavane) goth ekipe...and that's it...
NIshta spec ali bi mi ipak bilo zao da nisam bila (teen love)...
Anyway,ko je zeleo da ide a nije-i nema razloga da se nervira...
Tuzno,ali nemam vishe shta da prokomentarishem o ovom koncertu-pardon-tezgi-Sistersa...
Mislim da je ideja oko koncerta u SKC-u bila bolja-bar bi prividno bilo vishe ljudi...

@ Ocean_state-Dr.Avalanche je lik koji je saradjivao sa SOM,dobra navlaka da se na koncert dodje a vidi(i chuje)-nothing...

Lepo me je iznenadila ova tema, s obzirom na to da ih slušam poslednja dva-tri dana bez prestanka.
"I hear you calling, Marian
Across the water, across the waves
I hear you calling,Marian
Can you hear me calling you to save me from the grave?"

Back