Sistemi, može li objašnjenje?

Evo ja cu da probam da ti objasnim.Kao prvo i osnovno,sistemi se NE ISPLATE,ako igras na mali ulog tj. za mene nema tu para bez minimum 500 din uplate.Gomila ljudi ne zna kako se sistemi racunaju i puno njih se iznenadi kada vidi da dobije neku situ.Recimo uplati sistem za 100 din. a dobije 170 ili slicno.
Onda...sisteme mmozes da igras sa fixom (ono sto obavezno moras da prodjes) ili bez fikseva.Broj fixeva biras sam i ja bih ti preporucio da nikad ne stavljas vise od 1-2 fixa i to samo najjace sigurice.Nista preko 1,50.Sve preko 2 fixa je bacanje para.Zatim u sistemu (u razradi) stavljas parova koliko hoces tj.koliko max moze. I kod razrade ti je bitno da imas jace kvote tj. da igras neke prelaze ili "jake" golove 5+,4-6,7+ itd. ZAsto? Kvote i uplata u sistemu se ne racunaju kao da igras sve u "glavu". Kod sistema imas kombinacije i u zavisnosti koliko si kombinacija prosao i koliko je koja kombinacija jaka to se mnozi sa 5 din. (u nekim kladionicama je kombinacija i 2 dinara) pa se onda dobije ukupan broj para.Ako igras sa fixom, fix se takodje mnozi.Sve to zavisi od toga koliko paraova trazis za prolaz.Kod sistema moze da ti se desi da "dobijes" manje nego sto si uplatio.Kao recimo uplatis sistem za 100 din a imas "dobitak" od 30 din.U minusu si 70 din. Pa to onda luzeri kazu "dobro je nisam sve izgubio,hehe".Znaci...
npr fix: Juventus 1,4 (1)
Mancester 1,4 (1)

sistem: Real 4,5 (x-1)
Milan 4,5 (x-1)
Porto 4,5 (x-1)
Bajern 4,5 (x-1)
ovde trazis 2 od 4 u sistemu i posto je 2 od 4 = 6 kombinacija i ako je po kombinaciji 5 dinara znaci moras da uplatis minimum 30 dinara.A posto je uglavnom minimalna uplata 50,onda moras 50 :wink: Mada u "Astri" minimum je 20 din BEDAK! I znaci uplatis 30 din i ovde fix moras da prodjes.Ako padnes u fixu padas ceo tiket,a mozes da igras i bez fixa,samo razradu (sistem). Posto prodjes fix onda treba da prodjes uslov koji si postavio sebi,a to je 2 od 4 ,znaci minimum dve utakmice u sistemu moras da prodjes.Ako prodjes vise od dve sve ti se racuna!I ako si prosao dve znaci 4,5 x 4,5 x 1,4 x 1,4=39,69 X 5 dinara =198 dinara.Ako uplatis vise para po kombinaciji recimo 50 din po kombinaciji,ukupno 300 din to bi bilo oko 1900-2000 dinara.I sve sto vise pogodis od onoga sto si sam uslovio to ti se racuna.Znaci nekog "opipljvog" dobitka ,kod sistema, nema bez malo jace uplate.Ja barem to tako vidim.
Ja imam stav da sisteme igraju luzeri koji ne mogu nista da dobiju pa onda daj sta das,samo da mogu da kazu da su dobili,pa makar i 20 dinara. Ako te zanima jos nesto,ako ti nesto nije jasno javi se na PP.Ako sam nesto propustio ili nisam lepo objasnio neka me neko ispravi.
I slobodno pitaj ljude koji rade ukladionicama dati objasne,nije to sramota.Bolje da pitas nego da dodjes na naplatu za 10 dinara.Sve ce oni lepo da ti objasne samo da uplatis i da ti uzmu pare,heheheh.

Imas lepo objasnjenje igranja sistema na sajtu kaldionice Mozzart. Adresa je www.mozzart.co.yu onda ides na pomoce, pa na sisteme.

Tamo imas sve pa pogledaj

Inace ja igream sisteme stalno. I to iz razloga sto mi uvek fali jedna utakmica da dobijem. U sistemima mozes i da puknes neku utakmicu pa te boli uvo.

Ja igram sistem 2/6 (prelaze) sa 2 fiksa. Uplatim 200 kinti svaki put. U Decembru sam bio dobar 6000 din. a u januaru sam u gubitku 1100 kinti. Tako da na sisteme nemozes da uzmes velike pare, jedino ako te mnogo kaki. Ali ja i neigram kladzu da zaradim nego da ubijem vreme.

Pozdrav

VisionOfDisorder:
to je za luzere. znam dosta koji su to radili, i kao shto je PlesSitnihDemona lepo primetio ili dobiju neku jadnu sumicu ili izgube duplo od toga.
Ljudi, ne brukajte se, ne mozete da preverite kladionicu, previshe dugo ti ljudi rade sa takvima kao shto ste vi.

p/s i ja sam kladionichar

zaista
jedini koji su u celoj prici "u plusu" su vlasnici kladionica....

NARAVNO! Da kladionici mozes da uzmes pare ona ne bi ni postojala,to jednostavna stvar.Moze da se odigra ponekad cisto iz zayebancije,ali oni koji se loze da ce da dobiju ili da odvale kladionicu...hehehe,pa od takvih dileja kladionica i zivi.
Znate kako se kaze:"nije klela majka sina sto se kockao,nego sto se vadio".

Back