Sistem otkazuje ?

• Začetnik teme Začetnik teme KENTO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KENTO

Početnik
Poruka
40
Javio mi se bol ispod vilice na vratu jednom trenutku previo sam vrat i napipao nesto velicine pol palca sto se moze micati i tvrdo je , to ima i sa druge strane samo je dostamanje i ne boli , a bas u ovo vreme dobio sam i aftu a i po jednu kvrzicu iznad obe prepone koje takodje ne bole . Pomozite hitnoje , sutra idem na vazan put.

Javio mi se bol ispod vilice na vratu jednom trenutku previo sam vrat i napipao nesto velicine pol palca sto se moze micati i tvrdo je , to ima i sa druge strane samo je dostamanje i ne boli , a bas u ovo vreme dobio sam i aftu a i po jednu kvrzicu iznad obe prepone koje takodje ne bole . Pomozite hitnoje , sutra idem na vazan put.

Po naslovu teme ja mislio da imaš Windows 3.1, kad ono klikerčić u vratu. Znaš kako, nećeš mi verovati, ali čuo sam da postoje ljudi, to jest jedna vrsta ljudi koji mogu da imaju sličan problem, ali znaju takođe i kako da ga reše. Mit kaže da se zovu lekari, sad šta je tu istina ili nije, ne znam, ali ti vidi da li možeš stupiti u kontakt sa njima. :ok:

Važan put je otići kod doktora !
Zvuci na Limfne žlezde ...

Back