Sirovine

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
teresa:
1. Nisam mlada
2. Da jesam mozda bih i verovala da odeca cini damu
3. U diskoteci je svakom dozvoljeno da obuce sta hoce a ako 76 oznacava tvoje godiste lako ce ti biti da provalis sta se zaista krije ispod.,ako ces vec prvo primetiti neku u minicu nego devojku koja je drugacije obucena
4. U postu koji sam pisala i ja sam bila protiv tvoje generalizacije i stava da je zenska odeca kriva sto vi zelite samo da kresnete...
Ti i dalje ne čitaš kako valja, ja napisah da nisam pao sa marsa pa verujem da odeća čini damu, a ti ko ovca na solilio. Biti dama je kompleksna stvar, i ko to nema, džabe joj garderoba.
Drugo, to što vekovima mi smo seksualno više opterećeniji sexom nego vi , je božija volja, pa ako se još oblačite kao da to nudite, šta je onda nejasno u onome što pišem. Izvini ali stavom i oblačenjem diriguješ ko će ti prići, ko će da zviždi a ko da uzdahne. Na svu sreću, bar sa ove tačke gledišta, nemam 76 god.

teresa:
Ne koristim filmsko-istorijsku nego gradju zasnovanu na primerima iz zivota...Pricam ti konkretno o mojoj baki koja danas ima 81 godinu i slozices se da je nije Grand pravio....Ona i mnoge njene prijateljice ma koliko imale los brak i batina dobile od muzeva, osajale su sa njima...Kada ih pitas zasto odgovore ti:" A gde sam mogla, u kuci dva brata...Obrukala bih oca i porodicu"..e tako jeste bilo...To su bile zene bez obrazovanja(5 razreda osnovne) i sredstava za zivot...I zaista gde su mogle? Prema tome emancipacija je stvorila mogucnost da moja mama postane profesor, da moze da se pokupi i da ode, da ne mora da trpi batine...
Dalje, ako i ozenis devojku koju je Grand pravio nemas pravo da je bijes i lemas jer to je bio TVOJ izbor...Zasto bi zenio osobu koju zelis da menjas????
A kada otupis na tange i sise i ostalo sta ces onda ti da muvas????
Za mene ne brini, dovoljno sam ulozila U sebe da nikad necu morati da brinem o tome sta cu da radim kad muskarci koji samo tange i sise vide otupe na to sto vide...Nisu ni bili deo mog sveta!!!!!
Znam da se to dešavalo u Srbiji i svetu, ali imam i ja takve priče od baka, znam da je jedna dobila dvaput ili triput po zubima, jer je bila krajnje stroga prema svojoj deci i krvnički ih kažnjavala, a onda deda da bi zaštitio decu, je istukao, jer ova je bila vrlo čudna po tom pitanju. Moja baba se nikada nije žalila na to jer je kasnije shvatila da je preterala, pa je govorila da je tako i trebalo da bude. Ali je bila vrlo kulturna žena, doterana, uvek imala parfem i dolazila u Beograd sa dedom u karucama u noćni bar. Deda je stvarno nikada nizašta drugo nije pipnuo, mislim udario. Komšijska baba je dobijala batine, jer je htela da vodi glavnu reč u domaćinstvu, a tada, a bogami i sada je to greh. Ne mislim to zato što su žene glupe, daleko od toga, već zato što ispred uma često prvo razmišljaju na emocionalnoj bazi.
Nisam nigde rekao da vas treba tući niti zastupma taj stav, ali ti kažem, šta šetaš tako ti se i vrati. Grand devojke mame ali i plaše pojedine, pa kako nisu sigurni u sebe, a ove i dalje tako izgledaju, onda pojedini primenjuju siliu, a nigde nisam rekao da tako treba ili mora da bude, već da to može biti uzrok, jer muškarac po prirodi treba da bude zaštitinik, pa onaj koji se ne snađe na bolji način, on počinje da lema.
NEMOJ OVO DA SHVATAŠ KAO DA MISLIM DA TI IMAŠ IKAKAV PROBLEM, JA SAMO PRIČAM UOPŠTENO, JER GLEDAM I SLUŠAM ŠTA MUŠKARCI GOVORE I RADE. JA I TI IMAMO SUKOB MIŠLJENJA, JA TI NIŠTA NE PREBACUJEM LIČNO.

Bliss:
...trenutno primecujem da postoji 2 upadljiva tipa muskarca...tip koji na zene gleda sa aspekta da su *****...sponzoruse...i slicno...cini mi se iz svojih licnih kompleksa...
POGRESHNO! Oduvek je postojalo samo 3 tipa mu$karaca:

1. Oni koji ne moraju kurcem da mrdnu i sve ribe ce da se lozhe na njih jer su lepi, zgodni, frajerchine

2. $irok spektar mu$ke populacije koji mora da se trudi, da ima ke$, da blefira i da glumi da bi dobio $to zheli

3. Sirotani u svakom pogledu, kojima je dzaba da se trude

i 3 tipa devojaka:

1. One lepe, pametne i zgodne koje ne moraju da daju da bi ih obozhavali i voleli

2. $irok spektar nesretne zhenske populacije chija lepota ili neki od mu$karcima bitnih kvaliteta nisu vidljivi i dostupni na prvi pogled pa moraju da se potrude da bi dobile mu$karca koga zhele i ljubav. Poznaju se po tome $to vecina njih mrzi sponzoru$e

3. Nesretne devojke koje majka priroda nije darivala ni lepotom ni sivom masom.

cLick - OR - Die:
POGRESHNO! Oduvek je postojalo samo 3 tipa mu$karaca:

1. Oni koji ne moraju kurcem da mrdnu i sve ribe ce da se lozhe na njih jer su lepi, zgodni, frajerchine

2. $irok spektar mu$ke populacije koji mora da se trudi, da ima ke$, da blefira i da glumi da bi dobio $to zheli

3. Sirotani u svakom pogledu, kojima je dzaba da se trude

i 3 tipa devojaka:

1. One lepe, pametne i zgodne koje ne moraju da daju da bi ih obozhavali i voleli

2. $irok spektar nesretne zhenske populacije chija lepota ili neki od mu$karcima bitnih kvaliteta nisu vidljivi i dostupni na prvi pogled pa moraju da se potrude da bi dobile mu$karca koga zhele i ljubav. Poznaju se po tome $to vecina njih mrzi sponzoru$e

3. Nesretne devojke koje majka priroda nije darivala ni lepotom ni sivom masom.

E svaka ti cast, tacno je ovako.

dzordzV76:
Znam da se to dešavalo u Srbiji i svetu, ali imam i ja takve priče od baka, znam da je jedna dobila dvaput ili triput po zubima, jer je bila krajnje stroga prema svojoj deci i krvnički ih kažnjavala, a onda deda da bi zaštitio decu, je istukao, jer ova je bila vrlo čudna po tom pitanju. Moja baba se nikada nije žalila na to jer je kasnije shvatila da je preterala, pa je govorila da je tako i trebalo da bude. Ali je bila vrlo kulturna žena, doterana, uvek imala parfem i dolazila u Beograd sa dedom u karucama u noćni bar. Deda je stvarno nikada nizašta drugo nije pipnuo, mislim udario. Komšijska baba je dobijala batine, jer je htela da vodi glavnu reč u domaćinstvu, a tada, a bogami i sada je to greh. Ne mislim to zato što su žene glupe, daleko od toga, već zato što ispred uma često prvo razmišljaju na emocionalnoj bazi.
Nisam nigde rekao da vas treba tući niti zastupma taj stav, ali ti kažem, šta šetaš tako ti se i vrati. Grand devojke mame ali i plaše pojedine, pa kako nisu sigurni u sebe, a ove i dalje tako izgledaju, onda pojedini primenjuju siliu, a nigde nisam rekao da tako treba ili mora da bude, već da to može biti uzrok, jer muškarac po prirodi treba da bude zaštitinik, pa onaj koji se ne snađe na bolji način, on počinje da lema.
NEMOJ OVO DA SHVATAŠ KAO DA MISLIM DA TI IMAŠ IKAKAV PROBLEM, JA SAMO PRIČAM UOPŠTENO, JER GLEDAM I SLUŠAM ŠTA MUŠKARCI GOVORE I RADE. JA I TI IMAMO SUKOB MIŠLJENJA, JA TI NIŠTA NE PREBACUJEM LIČNO.
Ne bih dubila raspravu vise...Ocigledno je da se necemo sloziti jer ja nikada, ali nikada necu razumeti, niti naci bilo kakvo opravdanje za upotrebu fizicke sile nad zenom...Niti cu se sloziti da je greh ( nekada ili sada ) zelja zene da vodi glavnu rec u domacinstvu ( mada mi sam izraz "glavna rec" nikako ne prija )...

teresa:
Ne bih dubila raspravu vise...Ocigledno je da se necemo sloziti jer ja nikada, ali nikada necu razumeti, niti naci bilo kakvo opravdanje za upotrebu fizicke sile nad zenom...Niti cu se sloziti da je greh ( nekada ili sada ) zelja zene da vodi glavnu rec u domacinstvu ( mada mi sam izraz "glavna rec" nikako ne prija )...

PA da.

Kada zena pozeli da vodi glavnu rec samo je treba malo cusnuti. :wink:

Petar_Pan:
Svejedno ostaje cinjenica da se ti na ovom forumu najprimitivnije i najseljackije upucavas svakoj redom... a to si uzeo da napomenes Alekseju kako on to radi... isto na forumu... :wink:

Ako si sad razumeo moj post posto sam morao dva put da ti ponovim... :wink:
Pero,jel se ti pravis glup ili si stvarno glup?
To sta ja radim na forumu,nije tema...a za razliku od Alexeja ja se ne zalim na svoj sexulani zivot,kao sto se on zali. Pa sam mislio probam da pomognem coveku.
A ti se tako elegantno nabacujes da sam primetio da nijedna riba sa ovog foruma ne moze da te smisli.:lol:
A ti si ljubomoran sto ja skidam ribe po forumu,a?Izvini,yebiga! :lol: Pa,vezbaj,vezbaj...od najboljih se uci,znas? :lol: :lol:

Back