Sirovine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vlad Tepesh

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
429
'само вам ја тврдим да ћете се ви вратити трчећим кораком до ових "сировина" кад схватите да вам ти момци углавном већ имају момке, живи били па видели... Кад ви будете глава куће коначно јер то покушавате годинама тј да у мушкарцу убијете и зрно мушкости, и сањате дан када ћемо ми господарити кухињом а ви седети и наређивати поспрдно, онда ћу вас питати да ли сте свесне шта сте саме себи урадиле.'

jedan od najboljih postova ovde.
covek je otiaso iz ne znam kog razloga, verovatno zensko muskomrzacko moderatorko proganjanje. ipak, nije trebao tako lako da odustane.

Poslednja izmena:
sluze se u toj borbi sve nekim podmuklostima
cim ne das na sebe i svoj integritet krenu da pljuju po tvojoj licnosti i omalozavaju te
"zenomrzacn, seljacina...bla bla bla""

sluze se u toj borbi sve nekim podmuklostima
cim ne das na sebe i svoj integritet krenu da pljuju po tvojoj licnosti i omalozavaju te
"zenomrzacn, seljacina...bla bla bla""
pa mos da mislis kolega,. tolko uloze na spoljasnjost, te sminke, suknjice odela, kozmetika i kad im se uvali korpa - nastane komeshanje, bes jad i skrgud zuba.
al ovaj nas kolega, mp-5. tay se nije zayebavao ovde kao ja, nego pravo u centar

žena traži muškarca...ne sirovinu, nego muškarca...
svako ko to ne ume da bude, završi kao papučar, kojeg će žena da vuče za nos, kojeg neće poštovati, kojeg će varati i na kraju će ga ostaviti...
znači nije do žene, nego do muškarca

svako ko to ne ume da bude, završi kao papučar, kojeg će žena da vuče za nos, kojeg neće poštovati, kojeg će varati i na kraju će ga ostaviti...

burazeru, a sto si me ti prijavio i trazio da se sugenzijeva tema zakljuca?
gde sam ti se zamerio?

realno, kako stasavaju generacije i generacije novih malih prezaštićenih maminih debila, za očekivati je da će biti sve više pasivnih papuča koje su zaposlene u kuhinji dok im žena komanduje.

kad prcam, prcam u sali i sagovorniku je jasno da to radim
mator si covek, trebalo bi da svoj nepresusni izvor mudrosti delis sakom i kapom i budes uzor omladini
a tvoji prstici samo hejterske nebuloze kuckaju, a uzor su ti klinci s foruma koji dalje od desanke nisu stigli

kad prcam, prcam u sali i sagovorniku je jasno da to radim
mator si covek, trebalo bi da svoj nepresusni izvor mudrosti delis sakom i kapom i budes uzor omladini
a tvoji prstici samo hejterske nebuloze kuckaju, a uzor su ti klinci s foruma koji dalje od desanke nisu stigli

razumeces jednog dana, imas potencijal.
da shvatis da se promene desavaju stihijski.
nemam vremena da tiho pricham i promene se dese posle 30 godina kad sam mrtav.
hocu da ih vidim uskoro.
i gledam kako se desava sad, s obzirom da zivim malo dalje.

tjero, budi dobra, ne preyebavaj se sa pogresnim ljudima.
uchi i cuti.

šteta...baš sam skoro o njemu razmišljao...ekstraordinaran lik...
imam na pp-u razlog, rekao mi je, ali je to bilo još letos, tako da se ne sećam a ne pada mi na pamet da tražim

razumeces jednog dana, imas potencijal.
da shvatis da se promene desavaju stihijski.
nemam vremena da tiho pricham i promene se dese posle 30 godina kad sam mrtav.
hocu da ih vidim uskoro.
i gledam kako se desava sad, s obzirom da zivim malo dalje.

tjero, budi dobra, ne preyebavaj se sa pogresnim ljudima.
uchi i cuti.

da, desavaju se tako, ali se njima upravlja
pogresno bi bilo uciti od tebe

Negde sam onomad pročitao da ćeš imati onakvu ženu, kakvom je napraviš....!
Mislim da izjava nije za bacanje, treba se zamisliti malo.

Jedino je trebalo spomenuti da svaka glina ne može da se mesi.

da, desavaju se tako, ali se njima upravlja
pogresno bi bilo uciti od tebe
stihija se izaziva, udara se pravo u taj dusevni nemir i zivotinsjko carstvo kod ljudi, posle toga nema upravljanja kad sevaju molotovi.
cilj pak je druga stvar.
aj ne zezaj se sa chichom.

dobra si uchenica, al ne pali se na uchitelja previse kad je on jednom nogom u grobu

stihija se izaziva, udara se pravo u taj dusevni nemir i zivotinsjko carstvo kod ljudi, posle toga nema upravljanja kad sevaju molotovi.
cilj pak je druga stvar.
aj ne zezaj se sa chichom.

dobra si uchenica, al ne pali se na uchitelja previse kad je on jednom nogom u grobu

pa e...sudbina je to, neke planete tamo gore sve to udese, stvore coveka labilnog karaktera koji uvek ide linijom manjeg otpora, a krivce pronalazi u drugima
sto je najgore ziv si zakopan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back