"sirotinjska zabava"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jurodivi:
ako je sex u uslovima gde nema gravitacije ,,to mora da je zanimljivo do ludila :II
nit imas osta da opres
nit ona moze da sedne ,,hahhahaa
kako se tu pricvrstiti,pitanje je sad??

Aaaaahh..to bi bilo loodilo :-D bas bi bilo dobro..a do izrazaja bi dosla snalazljivost i iskustvo..:wink:

jurodivi:
mislim ,ovo nase elaboriranje teme ,moglo bi da posluzi NASI,u nekim buducim putovanjima ka udaljenim planetama van suncevog sistema,kad na ovoj plavoj planeti budale uniste sve.
zato ukljucite mastu ! :II
izvini tune sto sam se umesao :II

Zasto u buducim...mozes vec sada.. da ne poentiram sada ali ..ruska vojna baza kraj Moskve ..kosta 5000 evra..Iljusin..ne znam koji ....:-D Imas na netu-u...

Kad_LupimLupim:
Ma znam... baca te pikove odkad je uclanjen (:

Blago tebi, kad mlad poludiss pa doveka zziviss u blazzenom neznanju i nepoznavanju dogadjaja oko tebe. Misliti da znass nije ssto i znati. Dok ti misliss da si sachuvao, ja radim ssta hoccu, gde hoccu i s kim hoccu. Inache ne bi znao ti sachuvati ni poboden kochicc, chak i da sedness na njega. Kao prava dijabola do bola.

Peta W.:
Ivane,malo si preterao ovog puta... :? :evil:
Sledeci put bi mogao da nam objasnish i KOGA to navlachish,chisto da ne zhivimo u neznanju ili zabludi... :evil:
Evo,ja prva umirem od radoznalosti... :?

Aman, bre, pa ne mislim ja bass uvek i samo na sex !!! Lepo sam rekao, samo treba chitati... "manijakalni se zaleccu, ali ja navlachim''... sad se vi svi pitate KOGA, pa onog iz rechenice, MANIJAKALNOG, koji se malopre izjasnio samokritichno (ZNACHI DA TO, UZ SVE MOJE POSTOJECCE DIVLJENJE I POSSTOVANJE NIJE PETA) o sebi. Konkretno, u pitanju je mentalno "navlachenje", dakle, NADMUDRIVANJE.

BTW, Peta mozze samo da se VOLI, ponavljam po ko zna koji put, a kako i koliko i ostalo o tome, ne razvlachim ovde, vecc to veliko blago druzzenja (za mene) chuvam samo za Petu i mene, kad ONA to pozzeli, kako ONA pozzeli i dakle, uvek... Peta bira. Ja sam samo sreccan kad sam izabran, kako god da sam i za ssta god da sam izabran, najdrazza Peta... : )

Satisfied, I hope... ?! : \

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back