Siroma

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
Recimo imate dobru drugaricu lezbijku i ona ide na prvi dejt sa strejterkom u nadi da će imati seks, jeri ova valjda hoće da proba. A kako vaša drugarica ni po koju cenu ne želi da strejterku ostavi nezadovoljnu, onda ona povede i vas da čekate u kolima, zlu ne trebalo. Da li biste prstali da pomognete na taj način, i šta biste uradili ako vam se drugarica ne javi nakon 2-3 sata? Da li ćete otići ili ćete ostati i čekati zoru ili šta, možda će neko i dizdrka u kolima dok čeka i zamišlja njih dve kako se sizoruju???

Zene nisu striktno strejkterke. Obicno imaju svoja prva seksualna iskustva sa prijateljicom, pa tek posle sa muskarcima.Ne vidim nikakav problem, niti razlog za "cekanje" u autu
Mislim da će ti se javiti neko iz medicinske knjige, tražili su ovo da neko razjasni kako bi mogli da stave u udžbenike.
Poyy

Mislim da će ti se javiti neko iz medicinske knjige, tražili su ovo da neko razjasni kako bi mogli da stave u udžbenike.
Poyy
Momci u zatvoru guze jedan drugoga, bez obzira sto su dosli kao heteroseksualni u zatvor. Kada izadju , neki i dalje preferiraju bulju. Zene nemaju problema da lizu jedna drugu, u zatvoru , ili vani .Da li treba da ti nacrtam, ili si ti u nevinom stadiju da je ljudska seksualnost fiksna , i ne menja se?

Momci u zatvoru guze jedan drugoga, bez obzira sto su dosli kao heteroseksualni u zatvor. Kada izadju , neki i dalje preferiraju bulju. Zene nemaju problema da lizu jedna drugu, u zatvoru , ili vani .Da li treba da ti nacrtam, ili si ti u nevinom stadiju da je ljudska seksualnost fiksna , i ne menja se?
Meni ne treba objašnjenje, samo je aspekt prilično nov i treba ga uvrstiti među ostala gledišta. Hvala na iskrenom odg. poyy

Kyrie Irving Basketball GIF by NBA

Back