ШИРОМ СРБИЈЕ ничу 5Г антене као печурке после кише, свуда мртве птице!

On je citiran na pocetku filma. Tvrde da je pisao je o nekakvom magnetnom sracenju i njegovom uticau na ljude 1920tih????
Mogu misliti koliko je filozof bio kompetentan da komentarise elektromagnetno zracenje.
To mi zaista nije poznato i pitanje je da li je to i govorio. Zanimljiv mi je iz nekih drugih razloga.

upali bilo koji wifi skener i videces 5g test signal...ima ga u svim gradovimna u srbiji, u bg nema gde ga nema
Ne kontash ti..Dzaba...To sto pise 5 G to je mreza-ruter koji radi na 5,0 Ghz a ne 2.5 kao standardni...To najcesce SBB radi. A to sa 5G u kontekstu u kome Vi pricate blage veze nema. Sedi jedan

Ne kontash ti..Dzaba...To sto pise 5 G to je mreza-ruter koji radi na 5,0 Ghz a ne 2.5 kao standardni...To najcesce SBB radi. A to sa 5G u kontekstu u kome Vi pricate blage veze nema. Sedi jedan
4 antene postavljene ne lupaj, bio sam sa inzinjerom koji je rukovodio montazom
5g test vozdovac kakav crni sbb...

Poslednja izmena od moderatora:
Zar 5G nije mobilna mreza,na koju se kaci uredjaj koji ima 5G prijemnik?
Kakve veze ima WIFI sa tim???????????????????????
naravno da je mobilna mreza...kazem ti da testiraju odasiljace na svim mogucim bandovima...ako imas skener reda 24-50 ghz videces i tamo signal...

ima i ona prica da kada dodje zvanicno, nece biti 5g vec 4g+ ali to je sad sirenje teme na tehnolosku razinu jer bez problema takav odasiljac mogu da stave u pogon na sigurni i provereni band od 5ghz, kao sto fon koji ima 4g mozes spustiti da radi ako zelis i na 2g gubeci pritom sve prednosti sireg freq opsega, pre svega brzine data prenosa.

Izgleda da sam na pogrešnom mestu (forumu).
Obratio sam se pismom i Društvu za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Fini neki jludi , sutradan mi odgovorili da je nestanak svih ptica u mom kraju OK za ovo doba godine !!! Možda su i pomislili da sam neki paranoik , pa me otkačili.
Primetio sam nestanak mnogih insekata (pčela postala retkost), dok sa druge strane najezda kineskih (braon) smrdibuba i kineskih (žutih) bubamara...
Ako nestaju insekti, pa ptice, šta je sledeće ? Sitne životinje, mačke, psi....pa na kraju i mi. Plan "zlatne milijarde " ljudi ?
Paranoja ??? Ili taj plan se zahuktao i ubrzava ( korona) ???
Изледа да ће сви који погину од 5Г мреже бити проглашени за корона жртве...

Укључиш 5Г, умре 50к људи за пар сати... онда искључиш и чипујеш сваког ко је преживео...

Ово је организовани напад сатаниста на све будале и остатак народа који то схвата... Вухан је био ВЕЛИКА ПРОБА ИЗГЛЕДА... тамо је 5Г први пут тестиран уживо

Изледа да ће сви који погину од 5Г мреже бити проглашени за корона жртве...

Укључиш 5Г, умре 50к људи за пар сати... онда искључиш и чипујеш сваког ко је преживео...

Ово је организовани напад сатаниста на све будале и остатак народа који то схвата... Вухан је био ВЕЛИКА ПРОБА ИЗГЛЕДА... тамо је 5Г први пут тестиран уживо

Ako je tako kao što kažeš - nek nam je Bog u pomoći. Možda smo svojim činjenjem (ili ne činjenjem) to i zaslužili.

Postoji i osnovana sumnja da sama 5g nije opasna, ali da se uz nju, koristeći je kao masku i njen antenski sistem, "šlepaju" neki talasi koji su ciljani da deluju na ljude, a ptice sad stradaju ili beže zato što se taj sistem uhodava i radi u niskom intezitetu.
Na žalost živimo u tipičnoj komunistički organizovanoj zemlji gde je sve tajna ili laž, i obični ljudi nemaju mogućnost da dođu do saznanja o stvarima od kojih im zavisi egzistencija. Zato ima toliko nagađanja i teorija.

Back