hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.156
ahaha proverene narodne metode : )) a i praktichno uradi se neshto
u gradu mozda da se riba pod ali to je slabo
u gradu mozda da se riba pod ali to je slabo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kaze se freza nego jednoosovinski traktorfreziranje
Daj ne zezaj. Znam ljude koji dok nisu trenirali,bili sroki isto i u ramenima i u struku a kad su poceli,imaju 2 metra preko ledja![]()
Ramena NE MOGU da se rašire! Nisu njima kosti porasle od vežbanja nego mišići, i sam kažeš, dva metra preko leđa.. Oni su vežbali u teretani i porasli su im mišići leđa, porasli su im mišići ramena pa izgledaju veće. Ali im je zglob ramena isto udaljen od vrata koliko je i pre bio.. Pošto tebi oni nakon vežbanja izgledaju širi u ramenima, tebi nije preterano bitno da li stvarno jesu ili je to samo vizuelno, pošto je tebi samo ovo drugo i bitno.
Ali dajte bre ljudi razmislite malo, ako može da se menja skelet vežbanjem (u tom smislu u kom se priča ovde), što neko ne proba da izduži podlakticu ili produži nogu? Ajde molim vas u teretanu pa mi se javite kad uspete to.. A ti izmeri raspon ruku sada, pa ga izmeri nakon što primetiš da si se "raširio", pa reci dal stvarno jesi
1. Nemoguce je prosiriti ramena; konstitucija ti je zapisana u genima pa s njim i takve stvari kao sto je visina, sirina ramena itd. Mozes samo izazvati hipertrofiju deltoidnih misica ramena vezbama o kojima ces se detaljnije raspitati na Rekreaciji i Bodibildingu.
Daj ne zezaj. Znam ljude koji dok nisu trenirali,bili sroki isto i u ramenima i u struku a kad su poceli,imaju 2 metra preko ledja![]()
Nisam nezadovoljan svojim izgledom ali mislim da bi ramena trebala da mi budu malo sira. E sad,koje vezbe preporucujete?
Ne kaze se freza nego jednoosovinski traktorSalim se
Pa nemam ja uvek da kosim,to mogu ponekad
Sto se zalivanja tice,u mom mestu nema vode vec 4 meseca,dodje samo jednom u 8 dana malo preko noci
![]()
Nisam nezadovoljan svojim izgledom ali mislim da bi ramena trebala da mi budu malo sira. E sad,koje vezbe preporucujete?