SIrenje ramena

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Daj ne zezaj. Znam ljude koji dok nisu trenirali,bili sroki isto i u ramenima i u struku a kad su poceli,imaju 2 metra preko ledja :D

Ramena NE MOGU da se rašire! Nisu njima kosti porasle od vežbanja nego mišići, i sam kažeš, dva metra preko leđa.. Oni su vežbali u teretani i porasli su im mišići leđa, porasli su im mišići ramena pa izgledaju veće. Ali im je zglob ramena isto udaljen od vrata koliko je i pre bio.. Pošto tebi oni nakon vežbanja izgledaju širi u ramenima, tebi nije preterano bitno da li stvarno jesu ili je to samo vizuelno, pošto je tebi samo ovo drugo i bitno.

Ali dajte bre ljudi razmislite malo, ako može da se menja skelet vežbanjem (u tom smislu u kom se priča ovde), što neko ne proba da izduži podlakticu ili produži nogu? Ajde molim vas u teretanu pa mi se javite kad uspete to.. A ti izmeri raspon ruku sada, pa ga izmeri nakon što primetiš da si se "raširio", pa reci dal stvarno jesi

Ako nema vode u tvom mjestu, ona plivaj na suvom. Dovitljivost je odlika bogatih duhom. Uprkos svim zivotnim i duhovnim iskusenjima, treba da radis na skrusenosti, a ne na bjesomucnom pumpanju tog istog ega, kao zreo i stabilan muskarac. Kasnije uvidis stvarno nistavilo svog postojanja u odnosu na Prirodu.
Okreni se svim srcem prema Istoku (Put ka Stvarnosti) u odnosu na Zapad (Put ka predavanjima o Stvarnosti) da upoznas svoje istinsko bice, ovim ne mislim na Rusiju ili Indiju nego na Tajland, tacnije Bangkok.

Ramena NE MOGU da se rašire! Nisu njima kosti porasle od vežbanja nego mišići, i sam kažeš, dva metra preko leđa.. Oni su vežbali u teretani i porasli su im mišići leđa, porasli su im mišići ramena pa izgledaju veće. Ali im je zglob ramena isto udaljen od vrata koliko je i pre bio.. Pošto tebi oni nakon vežbanja izgledaju širi u ramenima, tebi nije preterano bitno da li stvarno jesu ili je to samo vizuelno, pošto je tebi samo ovo drugo i bitno.

Ali dajte bre ljudi razmislite malo, ako može da se menja skelet vežbanjem (u tom smislu u kom se priča ovde), što neko ne proba da izduži podlakticu ili produži nogu? Ajde molim vas u teretanu pa mi se javite kad uspete to.. A ti izmeri raspon ruku sada, pa ga izmeri nakon što primetiš da si se "raširio", pa reci dal stvarno jesi

Ja nisam ni rekao da zelim da produzim kosti,nego da mi ramena i ledja izgledaju malo sire. Sto se anatomije i fiziologije tice,te lekcije mi ne trebaju. Idem u skolu u kojoj je to osnovni predmet,tako da znam svaku kost,misic... ;)

1. Nemoguce je prosiriti ramena; konstitucija ti je zapisana u genima pa s njim i takve stvari kao sto je visina, sirina ramena itd. Mozes samo izazvati hipertrofiju deltoidnih misica ramena vezbama o kojima ces se detaljnije raspitati na Rekreaciji i Bodibildingu.

Daj ne zezaj. Znam ljude koji dok nisu trenirali,bili sroki isto i u ramenima i u struku a kad su poceli,imaju 2 metra preko ledja :D

Ja odgovaram na ono što pročitam. Kao što rekoh, vizuelni utisak je jedno, stvarno širenje je drugo. Da ne citiram druge koji pišu slično.. Ono što je on rekao je tačno, a ti ga ispravljaš tvrdeći nešto drugo, a ustvari je nepreciznost u izražavanju u pitanju..

Inače možeš da plivaš, kopaš, radiš zgibove, sklekove i propadanja koliko hoćeš, uticaj toga na ramena je sporadičan.. Skini knjigu "Strength training anathomy" i naćićeš precizno sve što ti treba.. Mogu ti poslati na pp, mada verujem da možeš i sam izbunariti link :)

Ne kaze se freza nego jednoosovinski traktor :D Salim se ;) Pa nemam ja uvek da kosim,to mogu ponekad :D Sto se zalivanja tice,u mom mestu nema vode vec 4 meseca,dodje samo jednom u 8 dana malo preko noci :D

prema novom zakonu o saobracaju...sta sve nece da izmisle da uzmu pare :neutral:

ori drumove ko u narodnoj pesmi...kad te navataju ovi janjicari u plavom..razvalice ti ramena :lol:

Za ramena samo MOLERAJ brale , i Rambo i Sscwarci da ti pozavide...
Prvo okrecish svoj dom , posle odradish angariju kod blize i dalje rodbine i ako opet nema rezultata ,oglas za moleraj u novine bi trebao da te dosta uposli i eto tebi ramena ko u prici .

Back