HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.916
Nisam nezadovoljan svojim izgledom ali mislim da bi ramena trebala da mi budu malo sira. E sad,koje vezbe preporucujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podizanje buchica sa strane . Od tijela do visine ramena .Mozes da paralelno dizes obje bucice ili naizmjenicno.Aj javite kad vas smori zezanjeSklekovi i zgibovi mislim da nisu losi
![]()
Prije svih tih vjezbi pazi da najprije
zagrijes misice da ne dobijes povredu !!
Zato mu i naglasavam . To je najefektnija vjezba za ramena , a time i najopasnija .ovo još jednom!!!
ja sam tako upropastio rame bučicama da me boli i danas posle više od 15 godina
Racunam da kolega ponesto
zna o tegovima pa mislim da mu ne moram objasnjavati detalje .
Ne postoji recept koji je isti za sve .Ljudi iste tezine tezine nisu jednako snazni pa ne mogu raditi svi sa istim tezinama .Zna poneso ali bilo bi lepo kad bi mi objasnio koliko serija i koliko ponavljanjaI koja tezina?
1. Nemoguce je prosiriti ramena
ovo još jednom!!!
ja sam tako upropastio rame bučicama da me boli i danas posle više od 15 godina
Nisam nezadovoljan svojim izgledom ali mislim da bi ramena trebala da mi budu malo sira. E sad,koje vezbe preporucujete?